rock
Home Verhalen Ingrid Verhalen Ruben Espaņol English Foto's Contact

 

 

Introductie
Syd-Can-Mel
Auckland-Islands
Uretiti-Rotorua
Te Kuiti - Tongariro
Waitarere-Featherston
Picton-French Pass
Abel Tasman- Golden Bay
kaiki-Glaciers
Tekapo-Te Anau
Dunedin-Kaikoura
Rocky springs
Rocky Springs 2
Brisbane-Darwin
Op weg naar huis!
Melaka - Penang
Phuket-Bangkok
Wist je datjes
Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen:

Het leukste van het reizen vond ik om alle geweldige mensen te ontmoeten van verschillende nationaliteiten. Een heleboel mensen hebben er voor gezorgt dat mijn reis echt heel bijzonder is geworden. Bedankt allemaal en ik hoop dat we contact houden!

Het mooiste land waar ik ben geweest? uuhhmmm moeilijk om te kiezen. Alle landen hebben hun eigen cultuur en hun eigen dingen! Ik denk niet dat je ze moet vergelijken maar ze allemaal appart moet zien, ze zijn allemaal bijzonder! Als ik echt moet kiezen, kies ik voor Nieuw-Zeeland. Ik heb daar samen met Ruben genoten van al het Wildlife. Ook hoef je in Nieuw-Zeeland niet ver te reizen om ergens te komen, ideaal dus. Nieuw-zeeland has it all!

Welke belevenissen vond ik het bijzonderst? Ik vond het heli-hiken op de Fox glacier in Nieuw-Zeeland echt super! Alleen de helicoptervlucht was al geweldig maar de hike op de glacier zelf was echt onbeschrijfelijk mooi! Dat ik Uluru (Ayers Rock) beklommen heb voor 3/4 de hoogte en 1/2 de afstand naar de top was ook echt een superervaring! Ook doordat er in Uluru- Kata Tjuta National Park zoveel geschiedenis aanwezig is voor de Aboriginals, maakt dit echt een indruk op je! Als laatste moet ik zeggen dat mijn verblijf op Rocky Springs ook heel bijzonder is geweest. Een echte Down-under ervaring! Het leven zien en meemaken met een echt australisch gezin, geweldig gewoon!

Wat is je minst leuke ervaring tijdens het reizen geweest? Het minst leuke, mijn reis door Maleisie! In Maleisie is het voor een meisje alleen echt nog heel moeilijk om alleen rond te reizen. Ik zou het dan ook aan iedereen afraden om daar niet alleen naar toe te gaan! Jongens zullen geen problemen hebben maar voor een meisje alleen nogmaals is het echt een NO-GO! Ook ben ik daar heel erg ziek geworden en daar werd ik natuurlijk ook niet echt gelukkig van! Maar emancipatie kennen ze in Maleisie nog niet!

Welke dieren vond je het leukst om te zien? Ik vond de Kiwi en de Platypus (vogelbekdier) echt geweldig om te zien! Wat zien deze er raar uit in het echt! Geweldig! Ik vond het heel speciaal om de Walvissen te zien zwemmen voor de kust bij Kaikoura. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gehad! De walvissen worden nog steeds bedreigd met uitsterven en nog gaat de jacht op de walvis elke dag door! Ik hoop dat mijn kinderen later nog van alle natuur kunnen genieten! Maar ik vraag het me af??? Natuurlijk was ook de ervaring om met zeehonden te zwemmen super! Deze ervaring zal ik de rest van mijn leven nooit meer vergeten!