rock
Home Verhalen Ingrid Verhalen Ruben Espaņol English Foto's Contact

 

 

Introductie
Syd-Can-Mel
Auckland-Islands
Uretiti-Rotorua
Te Kuiti - Tongariro
Waitarere-Featherston
Picton-French Pass
Abel Tasman- Golden Bay
kaiki-Glaciers
Tekapo-Te Anau
Dunedin-Kaikoura
Rocky springs
Rocky Springs 2
Brisbane-Darwin
Op weg naar huis!
Melaka - Penang
Phuket-Bangkok
Wist je datjes
Meest gestelde vragen:

Phuket-Bangkok

donderdag 28 juli, Tijd om ook Penang weer te gaan verlaten. Van Penang naar Phuket! Op naar Thailand. Een veels te lange busreis van 13 uur. Ook moest ik 3x overstappen. Gelukkig zou de bus chaufeur me naar mijn hotel brengen, NOT! Hij dropte iedereen ergens af in Phuket waar een ''vriend'' van hem stond te wachten om ons voor een vriendenprijsje naar het hotel te brengen waar we wezen moesten! Toevallig zeg dat we die vriend net daar tegen kwamen en dat hij een taxichaufeur is! Vlakbij stonden wat mense van de locale bevolking die het er ook niet mee eens waren dat dit op deze manier gebeurde! Een wat oudere man bood aan om me op zijn scooter naar mijn hotel te brengen. Nadat ik de buschaufeur had verteld wat ik van hem vond ()^#@(^%), heb ik mijn bagage op de scooter geladen en ben ik door deze aardige meneer naar mijn hotel gebracht! Echt super tof! Vooral omdat mijn hotel nog ongeveer 23 km buiten Phuket city lag! Wat een avontuur weer vandaag!

vrijdag 29 juli, Omdat ik nu maar even echt goed moet uitzieken heb ik voor mijn verjaardag van mijn  ouders het perfecte kado gekregen! 4 nachten in het geweldige hotel Layan Beach Resort en Spa Village, wat een prachtig hotel echt geweldig! Bedankt pap en mam, SUPER!  Vanaf mijn kamer heb ik een prachtig uitzicht over Layan Beach, Geweldig zeg! Ik heb lekker aan het zwembad gelegen en lekker niks gedaan! Het is hier gewoon echt genieten van alles, wat geweldig! Lekker luieren en liggen lezen! De staf hier is super vriendelijk en het eten is hier super goed! Een beter en mooier kado hadden jullie me niet kunnen geven. nogmaals bedankt!

zaterdag 30 juli, Nadat ik lekker heb uitgeslapen ben ik een strandwandeling gaan maken! Op het strand kan je nog heel goed zien wat een verwoesting de Tsunami heeft achtergelaten! De bevolking is druk bezig met de wederopbouw, de helft van mijn hotel staat net hihih! Zelfs nu is Layan Beach Resort al geweldig. Jammergenoeg blijven alleen de toeristen nog weg! De angst zit er nog goed in! Mensen die van een strandvakantie houden, laat je zeker niet tegen houden, het is echt super hier! Boek een ticket en Phuket here you come!

zondag 31 juli, Genieten, Genieten, Genieten. Lekker aan het strand liggen en aan het zwembad! Lekker liggen zonnen en lezen! nogmaals: Genieten hihihih! Om alles te regelen voor tours en vluchten e.d. lijkt alles hier in Thailand een stuk makkelijker te gaan voor een vrouw alleen! He he, Thailand is the place to go als je naar Azie wilt en als meisje alleen reist! Maleisie is een NO GO!

maandag 1 augustus, Boehoe alweer tijd om op mijn volgende vliegtuig te stappen! Deze keer met Air Asia naar Bangkok! Het kost me moeite om gedag te zeggen aan Phuket! Hier kom ik zeker nog wel een keertje terug! Mijn vlucht duurde maar een uurtje, veel beter dan zo een lange busreis dus.... Gelukkig voel ik me nu ook weer een stuk beter! Ik geloof dat ik over mijn virus infectie heen ben! Nu hopen dat het ook weg blijft als mijn antibioticakuur is afgelopen!

dinsdag 2 augustus, Tijd om Bangkok te gaan ontdekken! Ik ben gaan wandelen naar de Golden Mount, een Buddha tempel. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over Bangkok. Bangkok is eigenlijk gewoon weer een grote vieze stinkstad! hiihi! Daarna ben ik verder gaan lopen langs the Giant Swing naar Wat Phra Keo, oftewel the Grand Palace, WAUW. Een kleine stad op zich zelf! Echt prachtig, het lijkt wel of je een oude sprookjesstad binnenloopt. Ik verwacht nu elk moment om allemaal krijgers te zien met grote zwaarden enzo. Natuurlijk zijn die nu allemaal vervangen door tourleiders hihihih! Dit is echt een must om te zien in Bangkok! Prachtig gewoon, ik heb hier alles echt met veel bewondering voor de mooie gebouwen alles op mijn gemakje bewonderd, SUPER!

woensdag 3 augustus, Happy Birthday to me! hihih Happy Birthday to me! Happy Birthday dear Ingrid, Happpy Birthday to me! hihihih YYYEEEAAHHHHHH Ik ben vandaag lekker gaan shoppen en oohhhh wat heb ik een inkopen gedaan! Morgen is mijn terugvlucht naar huis, dus ik moet mezelf nog even verwennen en op een dag als vandaag moet dat kunnen hihihih!

donderdag 4 augustus, YES YES YES Bangkok-Londen-Amsterdam, weer terug naar huis! Nederland here I come again! Ik kijk er echt weer naar uit om iedereen weer te zien! Lekker in mijn eigen bed slapen en oohhhh mijn moeders aardappelpuree! Heerlijk! Maar nu eerst de terug reis. Om 23:10 vertrekt mijn vliegtuig, dus eerst tas inpakken en alles klaar maken voor de reis! Wat een karwei en ik heb echt veels te veel bagage bij me nu! kijken hoe dat afloopt........ Ik ben ook heel benieuwd hoe mijn ouders op de verassing reageren hihih, wat gaaf als Marina, Cees-Jan en ik ineens voor de deur staan zaterdag! Ik kan nu niet meer wachten...................................... tot snel iedereen...