VISRECEPTEN
Bokking in palmolie
(moqueca de peixe) uit Guinee-Bissau
Bouillabaisse
uit Frankrijk
Brandade van zelfgemaakte stokvis
uit Frankrijk
Druivensalade met kaas en gamba's
uit Spanje
Duivelse vispakketjes
uit Kaapverdië (Pastel com diabo centra)
Empanadas
, gevulde pasteitjes met garnalen en vis, voorgerecht uit Argentinië
Garnalenloempiaatjes met dipsaus
uit Vietnam
Gebakken gevulde visrolletjes
uit Peru
Gebakken kabeljauw met courgettes en feta
uit Griekenland
Gebakken vissteaks
uit Marokko, (Espada B'Noua)
Gemarineerde sardines
uit Spanje
Gepocheerde kabeljauw met bieslook
uit Noorwegen
Geroosterde vis
uit Jamaïca
Gestoofde tilapia in pepersaus
uit Togo (Tilapia étuvée)
Gevulde forel
uit de USA
Gevulde kipfilet met krab
uit Canada
Gravlax met gravlaxsås
, zalm met mosterd-dillesaus, uit Zweden
Inktvis in een pittige kerriesaus
uit Maleisië
Karper in biersaus
uit Polen (Karp polski)
Paella
uit Spanje
Paella uit Valencia
uit Spanje
Pijlinktvis uit Jerez
uit Spanje
Plukfisk
uit Denemarken (kabeljauw met mosterdsaus)
Risotto met scampi en vis
uit Milaan
Rode snapper met uiensaus
uit Ghana
Roodbaars met sinaasappels
uit Mexico (Huachinango en naranjas)
Roodbaars met tomatensaus
uit Ghana
Rijstschotel met vis
uit Peru
Salade met kaas en tonijn op sneetjes brood
uit Tunesië
Schelpdieren in Algarve-stijl
uit Portugal
Spaghetti «marinara»
een oud recept uit Italië
Stierenvechtersrijst
uit Spanje
Stokvisstoofschotel
uit Griekenland
Tahoe-garnalenballetjes
uit Maleisië
Vis met bananen en rijst
uit Puerto Rico
Vis met pikante mosterdsaus
uit India
Vis met scherpe saus
uit Ethiopië
Vis met sesamsaus
(samakah narrah) uit Saudie-Arabië
Vis uit Madras
uit India
Visballetjes
uit Nigeria
Visragout met rijst
uit Senegal
Visschotel
uit Portugal, (Caldeirada)
Vissoep
uit Canada, (fish chowder)
Vissoep
uit Ecuador
Vissoep
, voorgerecht, uit Servië
Vlaams vispannetje
uit België
Zalm met venkelsaus
uit Engeland
Zeevis met groenten-allerlei
uit de Filipijnen
Zeeevruchtenflapjes
uit Tunesië
Zeevruchtensoep
uit Ghana (Sessenkwan)