Home

Content Nieuws

Artikelen

Dossiers

Bibliotheek Vacatures (klik Vacatures)

Nieuwsbrief

E-mail de redactie

home -> dossiers -> digital content -> Content Syndication

Content syndication

Valerie Voci over prijsstrategieen en tactieken 

In ContentBiz spreekt Valerie Voci, expert in content syndicatie van Washtech.com, zich uit over prijsstrategieen en tactieken. 

http://www.contentbiz.com/sample.cfm?contentID=1217

Hoe Red Herring syndicatiedeals sloot
Een artikel in ContentBiz over hoe Red Herring syndicatiedeals sloot met Yahoo! en USA Today.

http://www.contentbiz.com/sample.cfm?contentID=893

Syndic8
Syndic8.com is een portaalsite die links naar RSS-feeds in kaart brengt en rubriceert. Beginnende RSS-gebruikers stellen hier eenvoudig een lijst met 'abonnementen' samen.

http://www.syndic8.com/

Web Sales Catching Syndicates' Attention  Content Exchange 
  Aanbieders van on-line content kunnen zich in deze pool zeer specifiek profileren en hun diensten aanbieden. Aan de ene kant is de site een expertisecentrum op het gebied van online publishing (met online magazine en discussielijst), aan de andere kant kunnen uitgevers hier zoeken naar specialistische auteurs. 

  http://www.content-exchange.com 

Word Archive 
  Voor schrijvers van non-fiction materiaal die niet weten wat ze on-line met hun kwaliteitsmateriaal kunnen, bestaat sinds november 1999 een optie. Word Archive is een internet-bibliotheek die inkomsten genereert door middel van advertenties. Schrijvers kunnen hun werk kosteloos aan het archief toevoegen en strijken 70% van de inkomsten uit advertenties op. Het aantal malen dat een artikel gelezen is, bepaalt hoeveel de schrijver jaarlijks uiteindelijk opstrijkt. 

  http://www.wordarchive.com/

Contentville
  Een e-commercesite voor alle vormen van digitale content, opgericht door Steven Brill. Het aanbod op de site varieert van boeken en magazines tot dissertaties en speeches. Tevens verschijnen hier regelmatig columns van voormalig hacker Kevin Mitnick. 

  http://www.contentville.com/ (Bespreking van The Industry Standard)

Screaming Media
  Een site waar bedrijven een nieuwspakket samen kunnen stellen naar eigen behoefte. Ook hier kunnen zelfstandige schrijvers hun materiaal wereldwijd aanbieden, ze worden per gelezen artikel.

  http://www.screamingmedia.com/