zonsopgang
   
welkom
Nico Dekkers
boek
info
bestellen
   
       
   
 boek

TERUGTOCHT NAAR HET PARADIJS

Een spirituele weg
naar eenheid en harmonie
via de chakra’s en de Bijbel
 
Diep in ons hart leeft het verlangen naar een betere wereld, waar vrede is en harmonie. We hebben weet van die wereld, want we komen er vandaan. Onbewust dragen wij in onze Westerse wereld het verhaal van Adam en Eva in het paradijs met ons mee. We dolen nu rond buiten het paradijs, maar hoe komen we daar terug?

Die terugtocht naar het paradijs is een innerlijke weg. Het is de weg van ieder mens naar eenheid en naar een leven in goddelijke verbondenheid.

Dit boek neemt je mee op die tocht. Het voert je langs het ontmaskeren van aange≠leerde denk- en gedragspatronen. Het leidt je verder naar het ervaren van de chakra- energieŽn, die in ieder mens aanwezig zijn. Hoe meer je kunt loslaten en in balans komen, hoe meer je innerlijke weg gebaand wordt om de goddelijke energie in je te laten indalen. Zo bereid je de weg terug naar het paradijs.
Daar hoef je dus niet  op te wachten, maar je kunt er als je wilt zelf aan werken.boek Terugtocht naar het paradijs bestellen
Als je dit proces van spirituele ontwikkeling doorloopt, kunnen er allerlei teksten en symbolieken uit onze Westerse traditie bij je naar boven komen. Die hebben vaak met de Bijbel en de kerkelijke praktijk te maken. Dit boek geeft daarvan veel voorbeelden. Doordat je zelf de verbinding legt met die teksten en symbolieken, begin je ze nu pas echt te begrijpen. En dat brengt je dichter bij jezelf.

Naast de vele voorbeelden worden er ook oefenin≠gen en hulpmiddelen gegeven. Die zijn bedoeld om de lezer te helpen tot innerlijke beleving te komen en bewust te Zijn.

Het boek is behalve voor persoonlijk gebruik ook zeer geschikt als werkboek voor gespreksgroepen en bij cursussen.

Voor enkele lezersreacties op dit boek: klik hier