Opgericht 20-04-1965

Nieuwe Site SSV ´65

Michel de Groote

Na lange tijd is het dan zover...

De site van SSV ´65 is totaal vernieuwd. Het was dan ook niet voor z´n tijd om deze te vervangen. Gebruik makend van een ander programma om de site te
maken krijg je direct al veel meer mogelijkheden om
alles er weer fris uit te laten zien.

Door middel van een PR-Commisie in te stellen zijn er
een aantal vrijwilligers rond de tafel gaan zitten om de site nieuw leven in te blazen.....

Deze Commisie bestaat uit 4 man:

- Rudy Boogert
- Martin Crucq
- Peter Kramer
- Cees Tims

Even wat uitleg: als een naam van een persoon schuin gedrukt staat genoteerd dan kunt u op die naam klikken voor een bijbehorende foto. Als er bij een stuk tekst staat "(klik voor meer info)" dan is op die tekst klikken voldoende om de uitgebreidere informatie te kunnen zien. Zoals hieronder in het nieuwsbericht over het toernooi voor junioren.

NIEUWSBERICHT: 22 AUGUSTUS GROOT GOES TOERNOOI VOOR A1, B1 EN C1 JUNIOREN (klik voor meer info)

Hoe verder?

De komende tijd zal eerst de basis verder worden uitgebouwd. Tevens zal uiteraard getracht worden om de actuele zaken op tijd te plaatsen.

Daarna volgt het inbrengen van een aantal "oude" delen van de vorige website die we toch wel graag terug willen zien. Uiteraard allemaal volgens de nieuwe frisse opzet. Wees echter niet verbaasd als er in het begin nog wel het nodige zal ontbreken. Één en ander kost namelijk redelijk veel tijd. Daar naast willen we de site ook goed opzetten zodat we er weer een poosje tegen kunnen.

Over enige tijd zal deze startpagina nog een andere indeling krijgen. We laten het allemaal wel weten zodra dit zover is.

Naast het goede nieuws over de site is er ook nog
slecht nieuws. De nieuwe keeper van SSV'65 1, Robin Braam, is onlangs geopereerd. Bekend was dat hij een poosje niet inzetbaar zou zijn... Echter de dokter liet hem weten dat keepen er niet meer in zit. Sterkte Robin, we hopen allemaal dat er toch nog een oplossing voor je schouder gevonden wordt. 

Links m.b.t. SSV'65


Staat je team er niet bij? Even mailen website SSV'65 en de link wordt toegevoegd.