Opgericht 20-04-1965

Nieuwe Site SSV ´65

Op onze nieuwe site hebben we voor ieder team een eigen pagina gemaakt. Hoe deze gevuld gaat worden is dan al gauw de vraag. De beheerder van de website zal zo goed mogelijk de "zakelijke" gegevens verwerken, zoals competitie indeling, programma, uitslagen e.d.

De rest is afhankelijk van de aangeleverde materialen. Te denken valt aan wedstrijdverslagen, foto's, leuke voorvallen en ook is er ruimte voor aankondigingen van activiteiten die het team betreft. De afgelopen maanden viel er regelmatig te horen "hoe zit dat met de nieuwe site", "wat komt er allemaal op" en meer van dat soort kreten. Nu is het nog altijd zo dat kommentaar leveren vanaf de zijlijn altijd leuk en makkelijk is. Kortom laat maar zien dat de site goed gevuld kan worden.

Verder zijn de team pagina's snel en makkelijk bereikbaar geworden. Je hoeft niet meer via allerlei pagina's naar de pagina van jouw team maar je kunt via de "uitrol" menu;s direct de juiste pagina kiezen.

Laat ook een horen hoe je de vernieuwde site vind, misschien heb je nog leuke ideeën die we kunnen verwerken. Mail gerust je bevindingen naar ceestims@zeelandnet.nl 

Links m.b.t. SSV'65


Staat je team er niet bij? Even mailen website SSV'65 en de link wordt toegevoegd.