VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen Rode Kruis Toernooi lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


           Administratieve wijzigingen als: Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
zaterdag 1 april Ruilmiddag Voetbalplaatjes **** 19 mei Baersandefeesten *** 3 juni Rode Kruistoernooi *** Wordt lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
lid worden Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

Inschrijven

Rode Kruis Toernooi

 3 juni 2023

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 9 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de midden- en bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Trainer gezocht voor JO16-1

Wegens helaas vroegtijdig afzeggen van de huidige coach, net voor het nieuwe seizoen, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze JO16-1. Bij interesse neem contact op met 06-20802084.

Ja ik wordt lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


VV Breskens dankt iedereen die zijn stem heeft uitgebracht


Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO11-2


Ook zijn er nieuwe wedstrijdshirts voor JO11-2 van V.V. Breskens uitgereikt. Sponsors Vishandel Mike de Houck, Brover Fashion en IJssalon het Droomijsje allen uit Breskens hebben de spelers in het nieuw gestoken.

Mike van Vishandel de Houck, Evelien van Brover en Leonie van het Droomijsje gingen voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Ze speelden die dag een thuiswedstrijd tegen de JO11-1 van VV Breskens. Ook zij hebben onlangs nieuwe shirts gekregen maar daar konden ze de 1e wedstrijd niet in spelen vanwege dezelfde kleuren. Nú was JO11-2 de thuisploeg en dus moesten zij in de groene reserveshirts. Maar de volgende wedstrijd zal ook JO11-2 schitteren in hun nieuwe shirts.

Uitslag van de wedstrijd JO11-2-JO11-1:    4-2

V.V. Breskens dankt Mike, Evelien en Leonie voor deze sponsoring.

Hoodies voor het 4e elftal van V.V. Breskens

Liefs Lies uit Breskens, waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch & shopping en Belisol Goes dé zaak voor nieuwe kozijnen deuren en schuifpuien, zijn de sponsors van de nieuwe hoodies voor het 4e elftal van V.V. Breskens. Op een regenachtige zondagmorgen, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen HBC’22 verzamelde het team van VV Breskens zich op de kaoie bij Liefs Lies. Marlon Mohnen van Belisol Goes sloot zich ook aan bij de groep. Iedereen werd verwend door Joey en Eliza met een overheerlijk ontbijt. Normaal gezien een prima bodem vol energie om een voetbalwedstrijd te spelen, maar helaas werd deze afgelast. Iedereen kon dus nog een extra drankje doen waarna de uitreiking van de prachtige truien plaatsvond. Tussen de buien door ging men met de sponsors op de foto. VV Breskens en het 4e elftal dankt Marlon, Joey en Eliza voor hun sponsoring.

Gezocht

Wedstrijd secretaris

JEUGD


JO13-1 is een ronde verder in het bekertoernooi na een overwinning in Zierikzee(MZC’11). Op naar de derde ronde.

Nieuw Sponsorbord V.V. Breskens

Sinds kort hangt op Baersande een nieuw sponsorbord rond het nieuwe scorebord.

Het is van Belisol Goes. Bij Belisol kunt u terecht voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Volg hen op Facebook, Instagram en neem een kijkje op de website: https://www.belisol.nl/

V.V. Breskens dankt Marlon Mohnen voor deze sponsoring.

Nieuwe Tassen Breskens 4


The Duck heeft het 4e elftal van VV Breskens voorzien van nieuwe tassen. Brasserie/Café The Duck is te vinden op het gezellige Spuiplein in Breskens. Daar kunt u terecht voor lekker eten en drinken. Volg hen op Facebook en Instagram. VV Breskens dankt Danny Hoogesteger voor deze sponsoring.Trainingsjassen voor JO7-1 V.V. Breskens


De allerkleinste voetballers van V.V. Breskens zijn onlangs gesponsord door VaRaMo Breskens. De spelers en trainers hebben allen een trainingsjas gekregen.

Garage Bosch Car Service VaRaMo staat garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Naast Pechhulp kunt u ook terecht voor zaken zoals Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Raoul en Adrienne van Rattingen gingen voorafgaand aan de training met het team op de foto.

V.V. Breskens dankt Raoul en Adrienne voor deze sponsoring.


Zondag 2 april

Groede 1 - Breskens 1

Aanvang 14:30 uur

  


 10:00 uur  ST Groede/Schoondijke/Cadzand 3 - Breskens 3

De 12e voetbalquiz was weer een geslaagde avond met 5 vragenrondes. Quizmaster Serge had er weer een gevarieerde quiz van gemaakt uiteraard waren alle vragen over voetbal. Aan de top was het spannend wie er ging winnen en vooral wie er derde en tweede werd.

Maar Erik Verlinde en Johnny van de Berg werden wederom nummer een. Maar de tweede plek waren net als vorig jaar ook weer hetzelfde team Bas Dingenouts en Wout Kolijn en dat toch ook een hele mooie prestatie. De derde plaats was voor het team Thijs van Houte en Niek Meijaard, die toch ook al jaren in de top belanden. Knap gedaan mannen, want de vragen waren toch best wel pittig af en toe.

Alle koppels gaan naar huis met een prijs en dat is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Aannemingsbedrijf Martin Luteijn, Vishandel Mike de Houck, Vishandel Ghijsels, Slagerij Verduijn, Jumbo Breskens, Hubo's Drankboetiek, De Appelaere, Dierenwinkel Breskens, B en P, Etos Breskens, Brover fashion, Rest. 't Vissershuis, Vis en Wijnwinkel Sven Quaars, IJssalon Het Droomijsje, Boone Schoondijke, kaaswinkel ‘T Vosje, Steakhouse The Bull en V.V. Breskens.

Nieuw tenue voor 4e elftal V.V. Breskens


Het 4e elftal is onlangs in het nieuw gestoken door restaurant Amuse uit Breskens. Met hun nieuwe shirts, shorts en sokken schittert het elftal nu op de voetbalvelden. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen IJzendijke werden ze verwelkomd op het Spuiplein door team Amuse met een heerlijk bakje koffie.

Bij Restaurant Amuse bent u van harte welkom voor lunch, drinks en dinner. Een heerlijk avondje uit in een ongedwongen sfeer. Volg hen op Facebook, Instagram en neem een kijkje op de website.

V.V. Breskens dankt Jeffrey de Nooijer en Jessey Fijnaut voor de sponsoring van hun reclamebord en het elftaltenue.


Sponsoring Fietswinkel Cornelis


Het Dameselftal van V.V. Breskens/Schoondijke/Cadzand heeft onlangs nieuwe wedstrijdbroekjes gekregen van Fietswinkel Cornelis uit Oostburg.

Cornelis Oostburg heeft sinds kort ook een reclamebord op de 2e ring rondom het veld van Baersande. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen SVN ging het team met de sponsor op de foto.

Cornelis aan de Bredestraat in Oostburg staat voor kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Volg hen op Facebook, Instagram en neem een kijkje op de website. Voor jouw fiets.

V.V. Breskens dankt Wim en Jeannette voor de sponsoring van hun reclamebord en de wedstrijdbroekjes.

Ook bij V.V. Breskens komen de toppers van Voetbalschool Jong United training geven! Volledig mogelijk gemaakt door de Club van 100 van vv Breskens waardoor de leden gratis kunnen deelnemen aan de trainingen!!eindstand voetbalquiz  top 10

score

1

Johnny van de Berg en Erik Verlinde

169

2

Bas Dingenouts en Wout Kolijn

151

3

Thijs van Houte en Niek Meijaard

138

4

Nick van Belois en Ruben Deij

137

5

Menno Waebeke en Gio Keijmel

136

6

Jan Meijaard  en Jordy Porreij

136

7

Kjeld Verschorre en John de Waele

133

8

Dylan Fenijn en Michaël de Rooij

124

9

Bart Jacobse en Wouter Thomaes

123

10

Jan van Belois en Niels de Krijger

122