VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen Rode Kruis Toernooi lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


           Administratieve wijzigingen als: Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
Binnenkort weer voetbalplaatjes sparen! *** Wordt lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
lid worden Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

Inschrijven

Rode Kruis Toernooi

 3 juni 2023

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 9 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de midden- en bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Trainer gezocht voor JO16-1

Wegens helaas vroegtijdig afzeggen van de huidige coach, net voor het nieuwe seizoen, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze JO16-1. Bij interesse neem contact op met 06-20802084.

 Zondag 29 januari

Competitie

Sluis 1 - Breskens 1

Aanvang 14:30 uur


11:30 uur  Steen 3 - Breskens 2

12:00 uur Corn Boys 3 - Breskens 3

12:30 uur Breskens 4 - IJzendijke 5

Ja ik wordt lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


VV Breskens dankt iedereen die zijn stem heeft uitgebracht


Sponsoring 2e elftal VV Breskens

De spelers van het 2e elftal zijn onlangs in het nieuw gestoken. The Duck heeft presentatieshirts gesponsord en De Appelaere heeft samen met Restaurant Amuse jassen geschonken. Voor de bar in The Duck gingen ze op de foto met hun presentatieshirts en verder op het Spuiplein werd de foto genomen bij Amuse met eigenaren Jeffrey de Nooijer en Jessy Fijnaut en van De Appelaere was  Janine Tazelaar. Aanwezig. Sponsors hartelijk  dank!

Nieuw Sponsorbord V.V. Breskens


Sinds kort hangt rond het veld op Baersande een nieuw sponsorbord op de tweede ring erbij.

Het is van Jaeger Timmerwerken uit Breskens. Bij dit jonge bedrijf kunt u terecht voor verbouw, onderhoud en renovatie van uw woning/pand. Volg Jaeger Timmerwerken op Facebook waar u het werk van eigenaar èn vakman Johnny de Jaeger kunt zien.

V.V. Breskens dankt Johnny en Imke voor deze sponsoring.

Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO11-1


Onlangs zijn de nieuwe wedstrijdshirts voor JO11-1 van V.V. Breskens uitgereikt. Sponsors BenP Experts in ICT en kantoor, Jaeger Timmerwerken uit Breskens en kapsalon Trendlook uit Oostburg schitteren op de shirts.

Erik van BenP, Johnny van Jaeger Timmerwerken en Helmie van Trendlook gingen voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Saillant detail; de shirts konden gelijk weer uit want de wedstrijd was tegen STEEN, ook zij spelen in witte shirts…..

V.V. Breskens dankt Erik, Johnny en Helmie voor deze sponsoring.


  De 1e vergadering van De Club van 100 met lekkers van Taarten van Rens

Serge Humbert-Laprade sponsort met zijn bedrijf Pont Neuf nieuwe cornervlaggen voor V.V. Breskens. Serge Hartelijk Dank!

Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO13-2


De JO13-2 van V.V. Breskens kreeg onlangs nieuwe shirts. Sponsor VG Projecten uit Breskens heeft de spelers in het nieuw gestoken. Vedat Gezici, tevens trainer van dit team, ging voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Op het zonnige Baersande wonnen ze de wedstrijd tegen Oostburg met 7-1 V.V. Breskens dankt Vedat voor deze sponsoring.


Nieuwe Shirts en Kousen V.V. Breskens JO19-1


Het wedstrijdtenue van de JO19-1 van V.V. Breskens is met nieuwe shirts en kousen nu helemaal compleet dankzij sponsor VOF Thilleman Schilderwerken uit Breskens.

Eerder had het schildersbedrijf al Tassen en Shorts gesponsord. Maar naast de nieuwe Shirts en Kousen voor de spelers, is ook keeper Jordy Goethals getrakteerd op een keepersbroek en 2 paar keepershandschoenen met daarop het logo van Thilleman.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Zeelandia-Middelburg, die overigens met 2-0 werd gewonnen, ging de trotse sponsor met het team op de foto.

V.V. Breskens dankt Erik en Steven voor deze sponsoring.

Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO11-2


Ook zijn er nieuwe wedstrijdshirts voor JO11-2 van V.V. Breskens uitgereikt. Sponsors Vishandel Mike de Houck, Brover Fashion en IJssalon het Droomijsje allen uit Breskens hebben de spelers in het nieuw gestoken.

Mike van Vishandel de Houck, Evelien van Brover en Leonie van het Droomijsje gingen voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Ze speelden die dag een thuiswedstrijd tegen de JO11-1 van VV Breskens. Ook zij hebben onlangs nieuwe shirts gekregen maar daar konden ze de 1e wedstrijd niet in spelen vanwege dezelfde kleuren. Nú was JO11-2 de thuisploeg en dus moesten zij in de groene reserveshirts. Maar de volgende wedstrijd zal ook JO11-2 schitteren in hun nieuwe shirts.

Uitslag van de wedstrijd JO11-2-JO11-1:    4-2

V.V. Breskens dankt Mike, Evelien en Leonie voor deze sponsoring.

Hoodies voor het 4e elftal van V.V. Breskens

Liefs Lies uit Breskens, waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch & shopping en Belisol Goes dé zaak voor nieuwe kozijnen deuren en schuifpuien, zijn de sponsors van de nieuwe hoodies voor het 4e elftal van V.V. Breskens. Op een regenachtige zondagmorgen, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen HBC’22 verzamelde het team van VV Breskens zich op de kaoie bij Liefs Lies. Marlon Mohnen van Belisol Goes sloot zich ook aan bij de groep. Iedereen werd verwend door Joey en Eliza met een overheerlijk ontbijt. Normaal gezien een prima bodem vol energie om een voetbalwedstrijd te spelen, maar helaas werd deze afgelast. Iedereen kon dus nog een extra drankje doen waarna de uitreiking van de prachtige truien plaatsvond. Tussen de buien door ging men met de sponsors op de foto. VV Breskens en het 4e elftal dankt Marlon, Joey en Eliza voor hun sponsoring.

Gezocht

Wedstrijd secretaris

JEUGD


JO13-1 is een ronde verder in het bekertoernooi na een overwinning in Zierikzee(MZC’11). Op naar de derde ronde.

Nieuw Sponsorbord V.V. Breskens

Sinds kort hangt op Baersande een nieuw sponsorbord rond het nieuwe scorebord.

Het is van Belisol Goes. Bij Belisol kunt u terecht voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Volg hen op Facebook, Instagram en neem een kijkje op de website: https://www.belisol.nl/

V.V. Breskens dankt Marlon Mohnen voor deze sponsoring.

Nieuwe Tassen Breskens 4


The Duck heeft het 4e elftal van VV Breskens voorzien van nieuwe tassen. Brasserie/Café The Duck is te vinden op het gezellige Spuiplein in Breskens. Daar kunt u terecht voor lekker eten en drinken. Volg hen op Facebook en Instagram. VV Breskens dankt Danny Hoogesteger voor deze sponsoring.
Mail: sergeduru@zeelandnet.nl?subject=voetbalquiz

Trainingsjassen voor JO7-1 V.V. Breskens


De allerkleinste voetballers van V.V. Breskens zijn onlangs gesponsord door VaRaMo Breskens. De spelers en trainers hebben allen een trainingsjas gekregen.

Garage Bosch Car Service VaRaMo staat garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Naast Pechhulp kunt u ook terecht voor zaken zoals Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Raoul en Adrienne van Rattingen gingen voorafgaand aan de training met het team op de foto.

V.V. Breskens dankt Raoul en Adrienne voor deze sponsoring.

Feestavond

Zaterdag 25 februari

40 jaar

Familie Ingels

Hoofdsponsor VV Breskens

met Funky-D