VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


           Administratieve wijzigingen als: Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
De grote club actie is weer gestart *** Wordt lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
lid worden

Let op!


Het jeugdbestuur hanteert vanaf JO8 de volgende regels voor inschrijvingen:

 

• Nieuwe aanmelding voor aanvang competitie (1 september)->  indeling wordt gedaan via de

      jeugd coördinatoren


• Nieuwe aanmelding na aanvang competitie (1 september) -> wel trainen geen wedstrijden tot winterstop (tenzij de trainer anders beslist)


• Uitgangspunt indeling winterstop: zo min mogelijk wijzigen, wel inpassen van aangemelde leden


• Nieuwe aanmelding na winterstop -> wel trainen geen wedstrijden (tenzij trainer anders beslist)Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

WORDT NU LID VAN CLUB VAN

100

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 9 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de midden- en bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Trainer gezocht voor JO16-1

Wegens helaas vroegtijdig afzeggen van de huidige coach, net voor het nieuwe seizoen, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze JO16-1. Bij interesse neem contact op met 06-20802084.

competitie

Zondag 9 oktober

 Breskens 1 - Koewacht 1

Aanvang 14:30 uur

Pupil vd Week

Xander van de Velde (JO11-1)

Wedstrijdbal: DC Dredging


12:30 Breskens 3 - Luctor Heinkenszand 2 12:30 Breskens 4 - Zeelandia Middelburg 3

Ja ik wordt lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337

JVOZ Profdag

Leuke voetbaldag bij VV Breskens tijdens de herfstvakantie op maandag 24 oktober a.s. Incl. Lunch en voetbal tenue. Een programma van 09.30 t/m 15.00 uur dat geheel in het teken staat van het trainen als een echte JVOZ’er

Doe je mee. Schrijf je in via https://www.jvoz.nl/voetbalschool/jvoz-profdag/VV Breskens verkoopt loten met de Grote Clubactie


Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor onze jeugdelftallen en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Kopers kunnen natuurlijk ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.  


We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!


Grote Clubactie V.V. Breskens


Voorafgaand aan de start van de Grote Clubactie 2022 vond zaterdag 24 september op sportpark Baersande de prijsuitreiking plaats voor de 10 beste lotenverkopers van V.V. Breskens van 2021.Alle kids van VV Breskens hebben vorig jaar flink hun best gedaan, de opbrengst van 2021 is een prachtig bedrag van € 4.646,40. Dit is maar liefst een dikke € 1.500,- meer dan vorig jaar. Misschien dat de toegevoegde online verkoopmethode hiertoe bijgedragen heeft.


Een gedeelde 10e plaats was voor Kenji Klippel en Rick van Beele met elk 51 loten. Dan volgt Rye van Renterghem met 53 loten. Ethan van Rosevelt had er 64 inclusief 1 Superlot dat verkocht was aan A&A Investments. Finn Heijens verkocht er 65 en Livia Blok had met 1 Superlot verkocht aan Levro Parket 76 loten. Donovan Gonesh scoorde een 5e plek met 90 loten waarna de winnaar van vorig jaar, Tim Vergouwe, volgde met 129 loten inclusief 1 Superlot verkocht aan Jumbo Breskens. De top drie was voor Jaro Neve 134 loten, Owen van Tol eindigde als 2e met inclusief 1 Superlot verkocht aan Café Centraal/Bistro De Buurman 141 loten. Maar Lize Reynvoet was dit jaar degene met de meest verkochte loten. Ze verkocht 2 Superloten. Aan Zeeland Multi Media Service en aan het 4e Elftal van VV Breskens. Dit bracht haar toptotaal op 311 loten! De 11 winnaars ontvingen van Jeugdcommissielid Onno Heijens als dank voor hun geweldige inzet een cadeaubon, een snoepzak en een tegoedbon voor een lekker ijsje van Gelateria Brescia.


Dit jaar gaan de kids weer op pad met de gebruikelijke boekjes waarmee ze schriftelijk én met hun persoonlijke QR-code eenvoudig en helemaal van deze tijd loten verkopen voor Voetbal Vereniging Breskens. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen.


Hopelijk heeft V.V. Breskens ook dit jaar een fantastische opbrengst.

Succes aan alle verkopers en alvast dank voor uw steun!!