VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


           Administratieve wijzigingen als: Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
 *** Wordt lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
lid worden

Let op!


Het jeugdbestuur hanteert vanaf JO8 de volgende regels voor inschrijvingen:

 

• Nieuwe aanmelding voor aanvang competitie (1 september)->  indeling wordt gedaan via de

      jeugd coördinatoren


• Nieuwe aanmelding na aanvang competitie (1 september) -> wel trainen geen wedstrijden tot winterstop (tenzij de trainer anders beslist)


• Uitgangspunt indeling winterstop: zo min mogelijk wijzigen, wel inpassen van aangemelde leden


• Nieuwe aanmelding na winterstop -> wel trainen geen wedstrijden (tenzij trainer anders beslist)Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2019 definitief.pdf

Webshop

WORDT NU LID VAN CLUB VAN

100

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 9 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature Jeugdcoördinator middenbouw:

Als jeugdcoördinator van de middenbouw, ben je, samen met de andere jeugdcoördinator middenbouw, klankbord en eerste aanspreekpunt voor de jeugdtrainers van JO10 t/m JO13. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor de indeling van de teams en het selecteren van de jeugdtrainers in de middenbouw.


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de midden- en bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over, één van bovenstaande vacatures? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Breskens door naar de tweede ronde.


In een bloedstollende wedstrijd tegen Achtmaal kwam Breskens twee keer op achterstand, maar beide keren kon het de schade repareren. Via respectievelijk Jordi de Ruijsscher en een vrije trap van Nouredine Zaha kwam het tot verlenging. Daar was het Joris Corijn die de beslissende treffer maakte (2-3) en zorgt dat Breskens Het donderdag mag opnemen tegen BVV uit Den Bosch.       

Jonge ondernemers sponsoren Voetbal Vereniging Breskens


Rond het eerste veld van VV Breskens schitteren twee nieuwe sponsorborden: ‘Taarten van Rens’ en ‘Quaars Visrokerij’.


De uit Schoondijke afkomstige Renske Jacobse maakt prachtige en heerlijk taarten, cup cakes en lekkernijen. Neem een kijkje op de Facebookpagina van Taarten van Rens en volg haar op Instagram.

Bressiaander Sven Quaars runt samen met compagnon Gianni Steijaert

Quaars Visrokerij. Zij leveren zowel horeca als particulier overheerlijke

gerookte zalm, paling en makreel. Volg ook hen op Facebook en Instagram.VV Breskens dankt beide jonge startende ondernemers voor hun sponsoring.Breskens 3 is kampioen geworden. Proficiat

JO13-2 Kampioen

De JO13-2 van de VV Breskens werd 14 mei voor de tweede keer in één jaar kampioen. In de kampioenswedstrijd tegen de JO13-1 van Oostburg/IJzendijke werd met 3-1 gewonnen. Door deze overwinning werd de voorsprong op de nummer 2 zodanig groot dat ze niet meer te achterhalen waren. De JO13-2 is inmiddels een reeks van 18 wedstrijden ongeslagen. Van deze reeks won men 16 wedstijden en speelde men er 2 gelijk.

Gezocht Trainer voor JO16-1


Voor de JO16-1 zijn we voor het volgende seizoen op zoek naar een trainer. Heb jij interesse om jongens in de leeftijdsklasse van 15 en 16 jaar te trainen en tijdens wedstrijden te coachen, neem dan contact op met het jeugdbestuur.

Tel:  06-20802084.


Nieuw Sponsorbord V.V. Breskens


Op Baersande hangt sinds kort een nieuw sponsorbord op de tweede ring erbij.

Het is van Interieur By Erdem. Bij deze interieurspeciaalzaak aan de Langeweg 43 in Breskens kunt u terecht voor onder andere de aankleding van vloeren, wanden en ramen. Er is een ruim aanbod van verf, behang, vloeren, gordijnen, woondecoratie en ook zonnewering.

Eigenaresse Ikram Erdem adviseert u graag. Neem een kijkje op de website www.interieurbyerdem.nl en volg hen ook op Facebook en Instagram.

V.V. Breskens dankt Ikram voor deze sponsoring.

Rode kruistoernooi 2022 is gewonnen door Vishandel Mike de Houck

Donderdag 16 juni

Nacompetitie 2e ronde

Wedstrijd voor promotie naar 3e klas

BVV 1 - Breskens1


Aanvang 19:30 uur