VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


           Administratieve wijzigingen als: Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
Binnenkort weer voetbalplaatjes sparen! *** 3e fotosessie voor alle leden en vrijwilligers op zondag 11 december van 11:00 tot 14:00 uur*** Wordt lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
lid worden Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

WORDT NU LID VAN CLUB VAN

100

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 9 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de midden- en bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Trainer gezocht voor JO16-1

Wegens helaas vroegtijdig afzeggen van de huidige coach, net voor het nieuwe seizoen, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze JO16-1. Bij interesse neem contact op met 06-20802084.

competitie

Zondag 4 dec

SDO'63 1 - Breskens 1

Aanvang  14:00 uur

   

12:30 uur Vogelwaarde 2 - Breskens 2

10:30 uur SSA HBC'22 4 - Breskens 3

10:30 uur  Hansweertse Boys 2 - Breskens 4

Ja ik wordt lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


Superloten Grote Club Aktie 2022

  

VV Breskens dankt iedereen die zijn stem heeft uitgebracht


V.V. BRESKENS–PLAATJES SPAREN BIJ JUMBO INGELS BRESKENS

Jumbo Ingels Breskens heeft ons bestuur benaderd voor een lokale

plaatjesactie. Dit n.a.v. het 40 jarig sponsorschap van de familie Ingels aan V.V. Breskens. We willen een mooi verzamelalbum creëren waarin zowel de plaatjes van al onze leden en vrijwilligers komen te staan, als ook een stukje geschiedenis over het sponsorschap van de familie Ingels aan de vereniging.

In de vorm van tekst en foto’s zal het verhaal van Mikromarkt, C1000 en Jumbo aan bod komen. Plaatjes van jezelf en andere V.V. Breskensleden en vrijwilligers zijn vanaf 6 februari 2023 verkrijgbaar bij Jumbo Ingels Breskens. Het bestuur ziet in deze actie een mooi gebaar naar de familie Ingels toe en een kans om de vereniging extra te promoten. Geweldig dat straks iedereen zijn of haar eigen plaatje kan sparen.

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen in de kantine.

3e fotosessie Zondag 11 december voor alle leden en vrijwillligers van 11:00 tot 14:00 uur in de kantine


Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/vvBreskens en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.


Sponsoring 2e elftal VV Breskens

De spelers van het 2e elftal zijn onlangs in het nieuw gestoken. The Duck heeft presentatieshirts gesponsord en De Appelaere heeft samen met Restaurant Amuse jassen geschonken. Voor de bar in The Duck gingen ze op de foto met hun presentatieshirts en verder op het Spuiplein werd de foto genomen bij Amuse met eigenaren Jeffrey de Nooijer en Jessy Fijnaut en van De Appelaere was  Janine Tazelaar. Aanwezig. Sponsors hartelijk  dank!

Nieuw Sponsorbord V.V. Breskens


Sinds kort hangt rond het veld op Baersande een nieuw sponsorbord op de tweede ring erbij.

Het is van Jaeger Timmerwerken uit Breskens. Bij dit jonge bedrijf kunt u terecht voor verbouw, onderhoud en renovatie van uw woning/pand. Volg Jaeger Timmerwerken op Facebook waar u het werk van eigenaar èn vakman Johnny de Jaeger kunt zien.

V.V. Breskens dankt Johnny en Imke voor deze sponsoring.

Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO11-1


Onlangs zijn de nieuwe wedstrijdshirts voor JO11-1 van V.V. Breskens uitgereikt. Sponsors BenP Experts in ICT en kantoor, Jaeger Timmerwerken uit Breskens en kapsalon Trendlook uit Oostburg schitteren op de shirts.

Erik van BenP, Johnny van Jaeger Timmerwerken en Helmie van Trendlook gingen voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Saillant detail; de shirts konden gelijk weer uit want de wedstrijd was tegen STEEN, ook zij spelen in witte shirts…..

V.V. Breskens dankt Erik, Johnny en Helmie voor deze sponsoring.


  De 1e vergadering van De Club van 100 met lekkers van Taarten van Rens

Serge Humbert-Laprade sponsort met zijn bedrijf Pont Neuf nieuwe cornervlaggen voor V.V. Breskens. Serge Hartelijk Dank!

Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO13-2


De JO13-2 van V.V. Breskens kreeg onlangs nieuwe shirts. Sponsor VG Projecten uit Breskens heeft de spelers in het nieuw gestoken. Vedat Gezici, tevens trainer van dit team, ging voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Op het zonnige Baersande wonnen ze de wedstrijd tegen Oostburg met 7-1 V.V. Breskens dankt Vedat voor deze sponsoring.


Nieuwe Shirts en Kousen V.V. Breskens JO19-1


Het wedstrijdtenue van de JO19-1 van V.V. Breskens is met nieuwe shirts en kousen nu helemaal compleet dankzij sponsor VOF Thilleman Schilderwerken uit Breskens.

Eerder had het schildersbedrijf al Tassen en Shorts gesponsord. Maar naast de nieuwe Shirts en Kousen voor de spelers, is ook keeper Jordy Goethals getrakteerd op een keepersbroek en 2 paar keepershandschoenen met daarop het logo van Thilleman.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Zeelandia-Middelburg, die overigens met 2-0 werd gewonnen, ging de trotse sponsor met het team op de foto.

V.V. Breskens dankt Erik en Steven voor deze sponsoring.

Nieuwe Shirts V.V. Breskens JO11-2


Ook zijn er nieuwe wedstrijdshirts voor JO11-2 van V.V. Breskens uitgereikt. Sponsors Vishandel Mike de Houck, Brover Fashion en IJssalon het Droomijsje allen uit Breskens hebben de spelers in het nieuw gestoken.

Mike van Vishandel de Houck, Evelien van Brover en Leonie van het Droomijsje gingen voorafgaand aan de thuiswedstrijd met het team op de foto. Ze speelden die dag een thuiswedstrijd tegen de JO11-1 van VV Breskens. Ook zij hebben onlangs nieuwe shirts gekregen maar daar konden ze de 1e wedstrijd niet in spelen vanwege dezelfde kleuren. Nú was JO11-2 de thuisploeg en dus moesten zij in de groene reserveshirts. Maar de volgende wedstrijd zal ook JO11-2 schitteren in hun nieuwe shirts.

Uitslag van de wedstrijd JO11-2-JO11-1:    4-2

V.V. Breskens dankt Mike, Evelien en Leonie voor deze sponsoring.