VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen Rode Kruis Toernooi lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


Administratieve

wijzigingen als:

 


 Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
*** Word lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

Word lid van de club van 100

en steun

vv Breskens

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 6 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Ja ik word lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


Gezocht

Wedstrijd secretaris

JEUGD


 Trainer gezocht

voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar  een trainer voor                JO19

 Bel René voor info 06 20 80 20 84  

 Nieuw tenue voor 1e elftal


Onlangs was de officiële uitreiking van het nieuwe tenue voor het 1e elftal van VV Breskens.

Wederom staan de drie trouwe sponsors op het tenue. Vakgarage Van de Ree uit Oostburg schittert op de broekjes. Dé garage voor aankoop, onderhoud, reparatie en apk-keuring van uw auto. Op de rug staat sinds jaren DC Dredging uit Breskens. Zij voert baggerwerken uit en zorgt voor het winnen en het transport van zeegranulaten. De voorkant van de shirts is voor Jumbo Ingels uit Breskens. Al meer dan 40 jaar is de supermarkt van de familie Ingels te zien op de shirts. De supermarkt met een goede service, een groot assortiment food en non-food, een slijterij, zelfscan, thuisbezorgservice en vele regionale producten.

Er zijn op enkele details na weinig verschillen met het vorige tenue, maar de spelers van het 1e elftal staan er weer netjes op door FotoVerstraaten. Dank aan alle sponsors!  MO15-1 Nieuw tenue en tassen


Op een zonnige zaterdag werden de meiden van MO15-1 verblijdt met hun nieuwe wedstrijdtenue en tassen.

Het tenue, bestaande uit shirts, broekjes en kousen zijn gesponsord door Kotra Logistics uit Breskens. Carlo Gelauf (tevens trainer van dit elftal) en Serge Luteijn waren namens Kotra aanwezig.

De tassen zijn gesponsord door Restaurant Schoneveld uit Breskens en hiervoor was eigenaar Jos Smulders uitgenodigd. De shirts, met als ‘meiden-detail’ roze rugnummers en de ruime tassen vielen goed in de smaak bij de voetbalsters.

Kotra Logistics, het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer, opslag en handeling van verse en diepgevroren levensmiddelen.

Bij Restaurant Schoneveld kunt u terecht voor zowel een heerlijk diner, steengrillen of gourmetten met aansluitend een uurtje bowlen en een drankje erbij, maar tevens verzorgen zij feesten en partijen tot 100 personen.

Volg zowel Kotra Logistics als Restaurant Schoneveld op social media!


 

  VV Breskens dankt Carlo, Serge en Jos voor deze prachtige sponsoring voor de meiden.
Café Centraal – Bistro De Buurman sponsort nieuw tenue 2e elftal V.V. Breskens

Onlangs vond de uitreiking plaats van het nieuwe tenue voor het 2e elftal van V.V. Breskens. Sponsors Café Centraal en Bistro De Buurman hebben de mannen in het nieuw gestoken. Met het nieuwe shirt, broekje en kousen staan ze er weer goed op. Hartelijk dank aan Jurgen, Angelique en Edwin Brand van Café Centraal en Bistro De Buurman te vinden op het Spuiplein in Breskens. U kunt er terecht voor gezelligheid onder het genot van een drankje en genieten van de heerlijke verse vis- en vleesgerechten. Volg hen op Facebook en Instagram..


Speciaalbieravond

Zaterdag 18 mei vond er een speciaal bierproeverij plaats in samenwerking met Hubo’s Drankboetiek met aansluitend een Goud van Oud Party met DJ M@gneto.


Ieder kind moet kunnen meedoen, dat vind het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland. Daarom betaalt het fonds contributies en lesgelden voor kinderen als ouders onvoldoende middelen hebben. Wist je dat het fonds in Zeeland voor bijna 3000 kinderen de contributie betaalt bij ruim 500 verschillende verenigingen?

Sport jij / jouw kind en betaalt het Jeugdfonds de contributie? En is er in jouw situatie niet zoveel veranderd? Dan kunnen we waarschijnlijk ook het volgende schooljaar / seizoen betalen. Maar let op! Je moet wel ieder jaar zelf een nieuwe aanvraag doen bij jouw tussenpersoon.

Een aanvraag doen voor schooljaar 2024-2025 kan vanaf 1 mei. Aanvragen gaat altijd via een tussenpersoon, bijvoorbeeld de gemeente, maatschappelijk werk, via de leerkracht, stichting Leergeld, Juvent of een andere professional. Als je vorig jaar ook hebt aangevraagd, ga dan nu naar jouw tussenpersoon en vraag of ze opnieuw aan kunnen vragen!

Jouw tussenpersoon kent jouw situatie en als je aan de (financiële) voorwaarden voldoet, dan kunnen ze een aanvraag indienen bij het fonds. Vervolgens ontvang je een goedkeuring per post van het fonds.

Verleng de aanvraag zo snel mogelijk, dan is het maar geregeld! Let op, je kunt 1 aanvraag doen per schooljaar, dus als je nog niet zeker weet of de aanvraag verlengd moet worden, dan kun je beter even afwachten. Aanvragen voor het schooljaar 2024-2025 kan tot en met 31 december 2024.

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van het fonds, maar is het lastig om de contributie te voldoen? Wellicht dat het fonds kan helpen!

Om je aanvraag te verlengen: neem contact op met jouw tussenpersoon.
Als je niet meer weet wie je tussenpersoon is: mail naar
zeeland@jeugdfondssportencultuur.nl  Met intens verdriet moeten we afscheid nemen van onze kantinebeheerder


Jan Heijens


Een enorm gemis!


Jan was zo’n 40 jaar actief binnen de vereniging. Binnengerold als vader van voetballende zoons, met als resultaat dat hij enkele jaren Jeugdvoorzitter is geweest. Langzamerhand maakte hij zich samen met Els verdienstelijk voor de kantine.  Eerst in samenwerking met anderen, maar de laatste jaren zijn het Jan en Els die samen het reilen en zeilen in de kantine regelen.

De inkoop, de verkoop, het onderhoud in en rond de kantine, niks was te veel voor Jan!


We hebben dan ook enorm veel respect en waardering voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging.

Dank voor het feit dat hij altijd klaarstond voor iedereen.

Hij zal enorm gemist worden!


We wensen Els, de kinderen, kleinkinderen en familie enorm veel kracht en sterkte toe.


Bestuur, Commissies, Leden en Vrijwilligers

V.V. Breskens