VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen Rode Kruis Toernooi lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


           Administratieve wijzigingen als: Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
*** Word lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
lid worden Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

Word lid van de club van 100

en steun

vv Breskens

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 6 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Ja ik word lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


Gezocht

Wedstrijd secretaris

JEUGDZondag 3 december

Breskens 1 - Rood-Wit W 1

Aanvang 14:30 uur


Breskens 3 - Hulsterloo 2 co  

zo. 03/12 12:30 Breskens 4 - Terneuzen 3

              Coachjassen voor jeugdtrainers V.V. Breskens

Alle jeugdtrainers van V.V. Breskens lopen er nu warmpjes bij langs de lijn. Voor elke trainer is er een prachtige coachjas. Dit is mogelijk gemaakt door Brasserie/Café The Duck, waar u terecht kunt voor een lunch, diner of een drankje. Vishandel Mike de Houck, groothandel in vis, schaal- en schelpdieren. En nieuwe sponsor binnen de vereniging Jones Vastgoed Advies, actief in de branche bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed. Danny Hoogesteger, Mike de Houck en David Jones hartelijk dank voor deze mooie bijdrage aan de vereniging
Superloten

Het 3e elftal van VV Breskens heeft een Superlot gekocht van Daan Hoogstad. Vol trots is Daan onlangs met de voetballers op de foto geweest. Mannen van het 3e hartelijk dank met jullie steun aan de jeugd van VV Breskens. Goed gedaan Daan!
Jayson van de Velde heeft een 2e Superlot van De Grote Clubactie voor VV Breskens verkocht. Hij heeft deze verkocht aan Steakhouse The Bull. Gelegen aan het Spuiplein in Breskens kunt u hier terecht voor heerlijke vlees- en visgerechten van de grill. Een malse steak, cote a l’os, ribbetjes, een burger of gamba’s van de grill. Danny namens VV Breskens hartelijk dank! Super gedaan Jayson.Jayson van de Velde heeft een Superlot van De Grote Clubactie voor VV Breskens verkocht. Hij heeft deze verkocht aan Vishandel Quaars.  Je vindt de prachtige viswinkel aan de Boulevard in Cadzand-Bad. Je kunt er terecht voor verse vis, kibbeling, al het lekkers uit de Oosterschelde en natuurlijk heerlijk gerookte vis van Visrokerij Quaars-Steijaert. Sven namens VV Breskens hartelijk dank! Super gedaan Jayson.
 

Nog meer Superloten, dat gaat super!

Tess Simonse heeft voor VV Breskens een Superlot verkocht van De Grote Clubactie aan haar vader Joeri Simonse. Joeri is eigenaar van JS huisrenovatie & tuinonderhoud. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van woningen en het onderhouden en aanleggen van tuinen. Goed gedaan Tess en Joeri hartelijk dank.


Railey Oosterlee heeft namens VV Breskens een lot van de Grote Clubactie verkocht aan zijn opa van A.J. Oosterlee Beheer BV uit Breskens. Vol trots gaat hij met opa Aad op de foto! Dankjewel Aad, top gedaan Railey.
Remy van Rattingen heeft een Superlot van de Grote Clubactie voor V.V. Breskens verkocht. De koper is VaRaMo uit Breskens. Goed gedaan Remy! VaRaMo is het adres voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto. Naast Pechhulp kunt u ook terecht voor zaken zoals Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s. Raoul en Adriënne hartelijk dank.
Lenn Meeusen heeft zijn eerste Superlot verkocht aan Vishandel Meeusen uit Breskens. Top gedaan Lenn! Bij Vishandel Meeusen kunt u terecht voor verse vis, schaal- en schelpdieren. U kunt ze vinden op diverse markten. Peter en Michel dank jullie wel.

Lenn Meeusen heeft ook een Superlot verkocht aan Restaurant Andric. Super Lenn! Bij Restaurant Andric, gelegen aan het Walplein in Sluis kunt u genieten van heerlijke vis- en vleesgerechten. De bouillabaisse is een aanrader! Namens VV Breskens hartelijk dank.


Lenn Meeusen is in vorm met het verkopen van Superloten. GL Sport uit Sluis steunt hiermee VV Breskens. GL Sport biedt al meer dan 40 jaar een unieke collectie sportieve vrijetijdsmode, met topmerken in sport en lifestyle kleding, wintersportmode en zomer fashion. Theo Schram hartelijk dank!


Jachtwerf Delta uit Breskens is voor de tweede keer benaderd voor het kopen van een Superlot van de Grote Clubactie. Ronnie Vermeire heeft zijn handtekening onder het 2e lot gezet. Dankjewel! Goed gedaan Lenn Meeusen. Bij Jachtwerf Delta kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, schadetaxatie en winterberging van uw boot.
Superlot nummer vijf voor Lenn Meeusen! Hij verkocht deze aan Garnalen- & Visgroothandel de Smet uit Breskens. Deze groothandel in garnalen en vis, zowel vers als diepvries bestaat ruim 50 jaar. U vindt hen aan de Deltahoek waar zowel kantoor, productie als opslag gevestigd is. Stephan van Esch hartelijk dank!Het eerste Superlot van de Grote Clubactie voor V.V. Breskens is alweer verkocht. Fenne de Jaeger heeft een lot aan haar vader verkocht. Jaeger Timmerwerken waar u terecht kunt voor al uw timmerwerkzaamheden, renovatie, bouw en verbouw. Johnny hartelijk dank! Fenne, super gedaan!Ook het 2e Superlot van de Grote Clubactie voor V.V. Breskens is verkocht. Ethan van Rosevelt verkocht deze aan Frietkotter in Breskens. De Frietkotter heeft een breed assortiment aan snacks en sauzen, maar ook voor heerlijke burgers kunt u terecht op de Scheldekade. Richard hartelijk dank en Ethan top gedaan!
Sem Vet heeft een Superlot van de Grote Clubactie voor V.V. Breskens verkocht. De koper is Jumbo Breskens. Bij de Jumbo in Breskens kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Sem, goed gedaan hoor. Pascal hartelijk dank!
Net als vorig jaar heeft Rik Stoker weer en Superlot van de Grote Clubactie verkocht aan Jachtwerf Delta uit Breskens. Ze steunen hiermee de jeugd van V.V. Breskens. Jachtwerf Delta is er voor onderhoud en reparatie aan uw boot. Maar ook voor schadetaxatie en winterberging. Familie Vermeire hartelijk dank! Super van jou Rik!


Het loopt storm met de verkoop van de Superloten van De Grote Clubactie bij V.V. Breskens! Ook Iebe Thilleman heeft er één verkocht. Zijn vader en opa van Thilleman Schilderwerken steunen hiermee de club. Of het nu gaat om spuitwerk, plafond schilderen, trap schilderen, sauswerk of een andere schilderklus waar zij u mee kunnen helpen, neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie. Iebe ging vol trots op de foto met opa Erik. Goed gedaan hoor, dankjewel Erik en Steven!
De jonge voetballer uit de JO7 van V.V. Breskens Devon Versprille heeft een Superlot van De Grote Clubactie verkocht aan zijn papa. Deze is eigenaar van Rijschool Mitchel Versprille in Breskens. Hier kun je terecht voor je autorijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Mitchel dankjewel voor dit mooie gebaar met dank aan Devon!En alweer een Superlot verkocht!! Jip Luteijn heeft aan vader Izaak gevraagd om een lot van De Grote Clubactie te kopen. Vol trots gaan ze samen op de foto. Luteijn Hydraulics is dé specialist in hydrauliek. Ze ontwerpen installaties, zorgen voor het oplossen van storingen en de revisie van apparatuur. Een jong bedrijf met een brede ervaring en een groot gevoel voor kwaliteit. Izaak en Jip, namens VV Breskens hartelijk dankEn er is nog een Superlot verkocht! Quinn de Baerdemaeker heeft een lot van De Grote Clubactie verkocht aan Restaurant Amuse. Quinn gaat samen met zijn ome Jessy Fijnaut en Jeffrey de Nooijer van Amuse op de foto. Bij Restaurant Amuse op het Spuiplein in Breskens kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diverse bites en diner, geserveerd met een mooie wijn of een lekker biertje. Het is er nu ook fijn vertoeven in de geheel vernieuwde serre. Goed gedaan Quinn. Jessy en Jeffrey namens VV Breskens hartelijk dank!!
Ivo Ekkebus heeft namens VV Breskens een lot van De Grote Clubactie verkocht aan iVenture. iVenture aan de Deltahoek in Breskens geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies. Ivo gaat met het Superlot in de hand samen met zijn vader op de foto. Top Ivo! Reggy Ekkebus, namens VV Breskens hartelijk dank!!Kenji Klippel heeft namens VV Breskens maar liefst 2 Superloten van De Grote Clubactie verkocht aan Heijmans Transport. Dit transportbedrijf uit Vierpolders is gespecialiseerd in silo/bulkvervoer door west Europa. Marcel Heijmans namens VV Breskens hartelijk dank!! Goed gedaan Kenji, twee maal gescoord!
Kenji Klippel heeft nogmaals 2 keer gescoord met de verkoop van de Superloten van De Grote Clubactie voor VV Breskens. Hij heeft ze verkocht aan Kevin van den Broecke. Kenji heeft de smaak te pakken, top gedaan! Kevin namens VV Breskens hartelijk dank!!


Café Centraal – Bistro De Buurman sponsort nieuw tenue 2e elftal V.V. Breskens

Onlangs vond de uitreiking plaats van het nieuwe tenue voor het 2e elftal van V.V. Breskens. Sponsors Café Centraal en Bistro De Buurman hebben de mannen in het nieuw gestoken. Met het nieuwe shirt, broekje en kousen staan ze er weer goed op. Hartelijk dank aan Jurgen, Angelique en Edwin Brand van Café Centraal en Bistro De Buurman te vinden op het Spuiplein in Breskens. U kunt er terecht voor gezelligheid onder het genot van een drankje en genieten van de heerlijke verse vis- en vleesgerechten. Volg hen op Facebook en Instagram.


De Meiden van VV Breskens/de Westkust MO15-1 hebben onlangs prachtige hoodies ontvangen van sponsor Groosman Mode uit Sluis. Elke hoodie is gepersonaliseerd met naam en rugnummer. Jeugdvoorzitter van VV Breskens, René van der Meule dankte Dominique du Fossé voor deze mooie bijdrage voor de meiden.. 


Pont Neuf schittert bij V.V. Breskens niet alleen op iedere hoek van het veld, maar sinds kort ook op de coachjas van Serge Humbert-Laprade. Trainer van het 2e elftal en tevens eigenaar van Pont Neuf B.V. Zij leveren diensten en advies aan bedrijven op het gebied van strategie, organisatie, financiering, fusie, overname, bedrijfsopvolging en financiën