VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen Rode Kruis Toernooi lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


Administratieve

wijzigingen als:

 


 Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
*** Word lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

Word lid van de club van 100

en steun

vv Breskens

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 6 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Ja ik word lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


Gezocht

Wedstrijd secretaris

JEUGD


vrijdag 1 Maart


20:00 uur  Breskens 3 - Steen 4Zondag 3 maart

      HVV'24 1 - Breskens 1

              aanvang 14:30 uur


 12:15 uur  Corn Boys 3 - Breskens 4   

 13:00 uur  Graauw 2 - Breskens 3

 

Zaterdag 2 maart 2024  

13e VV Breskens voetbal quiz

Quiz is volgeboekt! 

 Nieuw tenue voor 1e elftal


Onlangs was de officiële uitreiking van het nieuwe tenue voor het 1e elftal van VV Breskens.

Wederom staan de drie trouwe sponsors op het tenue. Vakgarage Van de Ree uit Oostburg schittert op de broekjes. Dé garage voor aankoop, onderhoud, reparatie en apk-keuring van uw auto. Op de rug staat sinds jaren DC Dredging uit Breskens. Zij voert baggerwerken uit en zorgt voor het winnen en het transport van zeegranulaten. De voorkant van de shirts is voor Jumbo Ingels uit Breskens. Al meer dan 40 jaar is de supermarkt van de familie Ingels te zien op de shirts. De supermarkt met een goede service, een groot assortiment food en non-food, een slijterij, zelfscan, thuisbezorgservice en vele regionale producten.

Er zijn op enkele details na weinig verschillen met het vorige tenue, maar de spelers van het 1e elftal staan er weer netjes op door FotoVerstraaten. Dank aan alle sponsors!MO15-1 Nieuw tenue en tassen


Op een zonnige zaterdag werden de meiden van MO15-1 verblijdt met hun nieuwe wedstrijdtenue en tassen.

Het tenue, bestaande uit shirts, broekjes en kousen zijn gesponsord door Kotra Logistics uit Breskens. Carlo Gelauf (tevens trainer van dit elftal) en Serge Luteijn waren namens Kotra aanwezig.

De tassen zijn gesponsord door Restaurant Schoneveld uit Breskens en hiervoor was eigenaar Jos Smulders uitgenodigd. De shirts, met als ‘meiden-detail’ roze rugnummers en de ruime tassen vielen goed in de smaak bij de voetbalsters.

Kotra Logistics, het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer, opslag en handeling van verse en diepgevroren levensmiddelen.

Bij Restaurant Schoneveld kunt u terecht voor zowel een heerlijk diner, steengrillen of gourmetten met aansluitend een uurtje bowlen en een drankje erbij, maar tevens verzorgen zij feesten en partijen tot 100 personen.

Volg zowel Kotra Logistics als Restaurant Schoneveld op social media!


 

VV Breskens dankt Carlo, Serge en Jos voor deze prachtige sponsoring voor de meiden.
Café Centraal – Bistro De Buurman sponsort nieuw tenue 2e elftal V.V. Breskens

Onlangs vond de uitreiking plaats van het nieuwe tenue voor het 2e elftal van V.V. Breskens. Sponsors Café Centraal en Bistro De Buurman hebben de mannen in het nieuw gestoken. Met het nieuwe shirt, broekje en kousen staan ze er weer goed op. Hartelijk dank aan Jurgen, Angelique en Edwin Brand van Café Centraal en Bistro De Buurman te vinden op het Spuiplein in Breskens. U kunt er terecht voor gezelligheid onder het genot van een drankje en genieten van de heerlijke verse vis- en vleesgerechten. Volg hen op Facebook en Instagram.


Dames elftal nieuwe hoodies van Groosman Mode uit Sluis


De Meiden van VV Breskens/de Westkust MO15-1 hebben onlangs prachtige hoodies ontvangen van sponsor Groosman Mode uit Sluis. Elke hoodie is gepersonaliseerd met naam en rugnummer. Jeugdvoorzitter van VV Breskens, René van der Meule dankte Dominique du Fossé voor deze mooie bijdrage voor de meiden..


De Skills4Girls voetbalclinic was zeer geslaagd. Iedereen heeft genoten en veel geleerd. Een speciale dank aan het Skills4Girls team voor de goede organisatie en de Club van 100 voor de sponsoring van deze leuke clinic.