VOETBAL VERENIGING

BRESKENS

Home Wedstrijden Teams Club van 100 Club info Foto album Evenementen Rode Kruis Toernooi lid worden Sponsors Webshop Contact


 Wijzigingen graag tijdig  doorgeven aan de  ledenadministratie:


Administratieve

wijzigingen als:

 


 Francisca Bakker

 Tel: 0117-382136

  

 email:

  franciscabakker71@gmail.comClub van 100
25 april MultiSports Event *** 1 mei VoetbalPadeldag *** Vrijdag 10 mei Baersandefeesten *** Word lid van de club van 100 en steun vv Breskens *** 
Jeugd BeleidsPlan VV Breskens 2022 .pdf

Webshop

Word lid van de club van 100

en steun

vv Breskens

Vacatures jeugdbestuur VV Breskens


Op dit moment bestaat het jeugdbestuur uit 6 personen met ieder z`n eigen rol/taak. Echter om een goede structuur en continuïteit te kunnen bieden, is het jeugdbestuur van VV Breskens op zoek naar uitbreiding van het huidige team:


Vacature jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken:

Als jeugdbestuurslid scheidsrechterzaken, ben je lid van het jeugdbestuur en verantwoordelijk voor het regelen van de scheidsrechters voor de bovenbouw.


Heb je interesse in, of aanvullende vragen over deze vacature? Spreek een van de leden van het huidige jeugdbestuur aan of stuur een mail naar: vvbreskens@zeelandnet.nl


Ja ik word lid

Vanaf 5 jaar ben je welkom

Gezocht Kantine vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers

die de zaterdag

een paar uurtjes

In onze gezellige voetbal kantine willen helpen.

Geef je op via

06 54756337


Gezocht

Wedstrijd secretaris

JEUGD


Zondag 28 april

     Rood-Wit W 1 - Breskens 1

Aanvang 14:00 uur

  

 11:30 uur  HVV'24 4 - Breskens 3     

   

 Nieuw tenue voor 1e elftal


Onlangs was de officiële uitreiking van het nieuwe tenue voor het 1e elftal van VV Breskens.

Wederom staan de drie trouwe sponsors op het tenue. Vakgarage Van de Ree uit Oostburg schittert op de broekjes. Dé garage voor aankoop, onderhoud, reparatie en apk-keuring van uw auto. Op de rug staat sinds jaren DC Dredging uit Breskens. Zij voert baggerwerken uit en zorgt voor het winnen en het transport van zeegranulaten. De voorkant van de shirts is voor Jumbo Ingels uit Breskens. Al meer dan 40 jaar is de supermarkt van de familie Ingels te zien op de shirts. De supermarkt met een goede service, een groot assortiment food en non-food, een slijterij, zelfscan, thuisbezorgservice en vele regionale producten.

Er zijn op enkele details na weinig verschillen met het vorige tenue, maar de spelers van het 1e elftal staan er weer netjes op door FotoVerstraaten. Dank aan alle sponsors!  MO15-1 Nieuw tenue en tassen


Op een zonnige zaterdag werden de meiden van MO15-1 verblijdt met hun nieuwe wedstrijdtenue en tassen.

Het tenue, bestaande uit shirts, broekjes en kousen zijn gesponsord door Kotra Logistics uit Breskens. Carlo Gelauf (tevens trainer van dit elftal) en Serge Luteijn waren namens Kotra aanwezig.

De tassen zijn gesponsord door Restaurant Schoneveld uit Breskens en hiervoor was eigenaar Jos Smulders uitgenodigd. De shirts, met als ‘meiden-detail’ roze rugnummers en de ruime tassen vielen goed in de smaak bij de voetbalsters.

Kotra Logistics, het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer, opslag en handeling van verse en diepgevroren levensmiddelen.

Bij Restaurant Schoneveld kunt u terecht voor zowel een heerlijk diner, steengrillen of gourmetten met aansluitend een uurtje bowlen en een drankje erbij, maar tevens verzorgen zij feesten en partijen tot 100 personen.

Volg zowel Kotra Logistics als Restaurant Schoneveld op social media!


 

  VV Breskens dankt Carlo, Serge en Jos voor deze prachtige sponsoring voor de meiden.
Café Centraal – Bistro De Buurman sponsort nieuw tenue 2e elftal V.V. Breskens

Onlangs vond de uitreiking plaats van het nieuwe tenue voor het 2e elftal van V.V. Breskens. Sponsors Café Centraal en Bistro De Buurman hebben de mannen in het nieuw gestoken. Met het nieuwe shirt, broekje en kousen staan ze er weer goed op. Hartelijk dank aan Jurgen, Angelique en Edwin Brand van Café Centraal en Bistro De Buurman te vinden op het Spuiplein in Breskens. U kunt er terecht voor gezelligheid onder het genot van een drankje en genieten van de heerlijke verse vis- en vleesgerechten. Volg hen op Facebook en Instagram..


   


                  Voetbalpadeldag


We komen in de meivakantie met ons uniek concept: de VoetbalPadeldag, in Breskens! Een samenwerking tussen Jong United en Padelschool Zeeuws-Vlaanderen. Na succesvolle eerste edities zijn we er nu weer op woensdag 1 mei op het complex van VV Breskens en de aangrenzende padelvelden van Tennisvereniging De Boskreek. Het is voor kinderen vanaf 6 t/m 13 jaar, van alle clubs. En ja, ook al heb je nog nooit padel gespeeld, dan kun je gewoon meedoen!

Meer info en inschrijven via:

https://www.jongunited.com/voetbalpadel

MultiSports Event

Schrijf je snel in voor het Multisports event komende meivakantie! Op donderdag 25 april a.s. van 14:00 tot 17:00 uur. In samenwerking met Skills & Control organiseren wij een uniek event waarbij je naast jouw voetbalskills ook gaat werken aan verschillende vaardigheden van andere sporten! Door het volgen van andere sporten zal jouw algehele ontwikkeling een boost krijgen & wordt jij een completere voetballer/voetbalster.

Wat kan je verwachten?

Gedurende het Multisports blok zullen wij jullie nieuwe vaardigheden aanleren en kennis laten maken met de disciplines van verschillende sporten. Dit zal gebeuren onder leiding van trainers die hun kennis en expertise op jullie zullen overbrengen. Er zal worden gewerkt aan weerbaarheid, duelkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, vallen & opstaan, vrijlopen, inzicht en het benutten van ruimtes.

Wil jij jezelf uitdagen & het maximale uit jezelf halen? Meld je nu aan op: https://www.skillsandcontrol.nl/multisportsevent/