Tips

Om meer referals te krijgen en daardoor meer geld te verdienen via AllAdvantage, heb ik een aantal tips voor jou. Ook vind je hier een paar algemene tips.


Uitleg
Aanmelden
ViewBar
AllAdvantage
E-zine
Vragen
Tips
Een aantal tips die je hier vindt, zijn vertaald vanuit het engels en zijn te vinden op de site van AllAdvantage gebruikt heet ViewBar.

Tips waardoor je meer referals kunt krijgen.

Maak een eigen website
De beste manier om aan referals te komen is een site te maken, waamee je de mensen attent maakt op AllAdvantage.
Daarbij gebruik je natuurlijk je eigen ID in de links die je naar AllAdvantage legt
Geef ze iets gratis!
Een hele goede om mensen naar je site te trekken is door ze iets gratis te geven.
Dit kan van alles zijn. Je kunt je site uitbreiden met veel informatie die je gratis ter beschikking stelt.
Of je vermeld dat aanmelding bij AllAdvantage gratis is. De ViewBar is gratis te downloaden enzovoort.
Maak gebruik van Mededelingsborden.
Daarmee bedoel ik on-line messageboards en mededelingsborden bij supermarkten enzovoort.
Voor de eerste moet je natuurlijk wel in de goede afdeling een mededeling plaatsen en niet in een forum over hondenziektes of zoiets. Je kunt daar alleen maar last mee krijgen
Voor de mededelingenborden in winkels kun je het best gebruik maken van opvallend gekleurd papier. Gebruik een niet te lange URL anders is het moeilijk te onthouden. Bij go.to kun je een verkorte URL aanvragen.
Vergeet geen punaises mee te nemen om het bericht op te kunnen prikken.
Maak een spreekbeurt over AllAdvantage.
Zeker voor degene die een studie volgen, kunnen gebruik maken van hun kennis over AllAdvantage. Het is een prima studie object voor economie en internet. Jij weet er al heel wat van af en kan gelijk van de gelegenheid gebruik maken om meer referals te winnen.
Vermeld op elke e-mail je ID
Veel mensen gebruiken al een standaard berichtje om hun e-mail mee af te sluiten. Dit kan in vele e-mailprogramma's automatisch gebeuren. Zet in dit bericht een link naar AllAdvantage met jouw eigen ID.
Voor degene die echt gek willen doen.
Het komt echt voor dat mensen heel ver gaan om referals te krijgen. Wat te zeggen van onderstaande foto. Een auto in de kleuren van AllAdvantage met hun ID.Persoonlijk vind ik dit iets te ver gaan, maar ja voor de liefhebber!

AllAdvantage auto

Algemene tips.

Gebruik browser in plaats van verkenner.
Vooral een tip voor mensen die met kabel surfen. Maak gebruik van je browser om bestanden op te zoeken. Meestal start je verkenner/explorer op, maar het kan ook via je browser. Het mooie hiervan is dat het mannetje groen blijft en dus doortelt.

Vanaf Internet Explorer 3.0 kun je in de adresbalk gewoon c:\ intikken en dan zie je je eigen harde schijf.. Met netscape doe je dit net even iets anders. Om je c-schijf te benaderen tik je in FILE://C:

Spaar de cheques op.
Helaas moet je bij het inleveren van de cheques die je van AllAdvantage krijgt, bankkosten betalen. Dit ligt tussen de fl 10,-- en fl 20,--. Het maakt echter niet uit of je 1 of meerdere cheques inlevert. Het bedrag blijft hetzelfde. Het is dus beter om een aantal cheques te verzamelen. Desnoods ook die van kennisen en vrienden. Dan kun je de bankkosten delen.

Let er wel op dat de cheques een geldigheidsduur hebben.

Iets te veilen??

© The End WEBDESIGN