Over AllAdvantage

Het idee achter AllAdvantage is heel nieuw. Zij zijn de eerste die hiermee zijn begonnen.


Uitleg
Aanmelden
ViewBar
AllAdvantage
E-zine
Vragen
Tips
Waarom is AllAdvantage begonnen.

Het idee is eigenlijk heel simpel.
Inplaats dat de webmaster van een site geld verdient aan de reclame banners die jij moet inladen, krijg jij nu betaald.
Daarnaast kunnen de adverteerders veel gerichtere reclame maken. Ze hoeven niet af te wachten totdat jij een site met hun banner bezoekt.

Dat is het idee van AllAdvantage. Zij hebben het zgn. Directed Advertising (meestal "AdStream" genoemd) uitgevonden. Een nieuwe manier van communicatie tussen jou als consument en de reclamemakers.

AllAdvantage is hier in Februari 1999 mee begonnen in de VS en is nu het snelst groeiende internet-bedrijf met ruim 10 miljoen leden.

Deze groei wordt mede veroorzaakt doordat je jezelf gratis en zonder verplichtingen(!) kunt aanmelden en dat je meer kan verdienen als je anderen opgeeft.

Net als elk jong bedrijf, hebben zich het afgelopen jaar een aantal problemen voorgedaan. Deze werden mede veroorzaakt door de enorme populariteit. Iets waar men niet direct op gerekend had. Het gaat echter steeds beter en men werkt er hard aan.

Kortom, AllAdvantage is een formule, dat nog altijd kan mislukken. Het voordeel is in dat jij als lid niets hoeft in te leggen en daarom ook niets hebt te verliezen. Maar de kans op een succes van AllAdvantage is heel groot. Een succes waar jij zonder risico van mee kunt profiteren.

© The End WEBDESIGN