Kinderen en Reiki
planning Reiki kindersite Ouders,kinderen en Reiki Lightarian Reiki Lightarian Rays-tm


Ter informatie voor ouders, opvoeders en begeleiders van kinderen.
Regelmatig hoor je over kinderen die niet lekker in hun vel zitten, ze lijken overgevoelig te zijn voor indrukken van buitenaf,hebben vervelende dromen, trekken zich terug of zijn daarintegen juist erg nadrukkelijk aanwezig, enzovoorts.
Het kind zoekt zijn weg in een spannende, drukke wereld waarin veel mensen langs elkaar heen leven en waar er weinig aandacht lijkt te zijn voor kinderen.
Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Pijn, lichamelijk of psychisch, is een signaal dat energiekanalen zijn geblokkeerd. Tijdens Reikibehandelingen verdwijnen deze blokkades en kan de energie weer vrij stromen. Bovendien helpt Reiki bij het loslaten van emotionele problemen en leer je beter luisteren naar je intuitie. Zo kan dit een kind meer zelfvertrouwen geven, zodat duidelijk wordt wat hij/zij wel en/of niet wil.
Het kind leert te vertrouwen op zijn intuitie.
Kinderen leren beter om te gaan met gevoeligheden. Het gevoel gaat duidelijker spreken, angsten kunnen naar de achtergrond gaan of
verdwijnen.
Kinderen staan doorgaans volledig open voor de wonderen en verrassingen van het leven en de natuur. Ze begrijpen van nature de samenhang tussen hen zelf, de natuur en de energie.
Aangezien kinderen kleinere lichamen hebben nemen ze de Reiki energie sneller op.
De behandeling voor kinderen is korter dan voor een volwassene.
Kleuters en schoolkinderen tot 8 jaar kunnen binnen 30 min. behandeld worden. Schoolkinderen vanaf 8 jaar lukt het vaak om wat langer te zitten of te liggen.

terug naar HOMEpage