Welkom op de website van sjoelvereniging Schijf '83

Op deze website kunt u alles te weten komen over sjoelen en natuurlijk de sjoelvereniging Schijf '83. Daarnaast is op deze website informatie terug te vinden over toernooien die georganiseerd worden door Schijf '83 of toernooi waaraan Schijf '83 deelneemt. Verder worden de standen met betrekking tot de clubcompetitie op deze website gepubliceerd waardoor eigen leden snel kunnen zien hoe zij er voor staan.

Mist u wat, of heeft vragen, stuur dan een e-mail naar de webmaster van onze vereniging.. De contactgegevens staan vermeld onder de knop contact. Verder hebben wij nog een gastenboek waarin leden en niet leden een bericht kunnen achterlaten. Wilt u ook eens in aanraking komen met het sjoelen? Neem dan snel contact op met één van onze bestuursleden en ervaar met ogen dat sjoelen u veel meer te bieden heeft dan u voor mogelijk hield.

Om uitslagen te bekijken die op deze site zijn gepubliceerd heeft u het programma Adobe Reader nodig. Heeft u dit niet dan kunt u deze gratis downloaden op de site van Adobe Reader. Het wordt aangeraden om altijd de nieuwste versie van dit programma op uw computer te hebben geïnstaleerd om problemen te voorkomen. Klik op de afbeelding van Adobe Reader om het programma te downloaden

Klik hier om Adobe Flash te downloaden