Zeelandnet

Welkom To My Website
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mijn HomePageWelkom op mijn pagina. Dit is een poging van mij om mezelf verder te kunnen uitwijden over Blitz basic. Welke ik graag gebruik. En ook mooi te gebruiken is voor mensen die ook willen programmeren maar niet heel veel moeilijke dingen te willen leren. Blitz3D is een makkelijke manier om snel en mooi 3D te progammeren zonder verlies aan kwaliteit van het beeld en of gebruik.

Voor een aantal mensen is het misschien weer nieuw. Ik heb mijn pagina aangepast. Oude software waarmee ik deze pagina maakte werkte niet meer goed. Dus nu weer een flinke update (Au in de portomonee) heb ik de site weer draaien op de juiste manier.

Ingevoegde informatie.
Ik heb nu tijd en plaats voor mensen die ook graag willen programmeren van spellen en of windows hulp programmas. Klik op de tab Blitz3D en vind uit wat je allemaal kan doen.

Even over mezelf.

Ik hou van computeren.
Werk heel veel met opzetten netwerken.
Lees graag boeken liefst SiFi.
Ben dol op Startrek. ( Maar geen gek die zichzelf er ook in verkleed.)

Sorry mensen die het wel doen. Ik wil jullie niet kwetsen ook jullie hebben recht op
wat je graag wil doen. Als ik naar beursen gaat zie ik mensen die uitzondelijk goed
gekleed gaan in een costuum. Daar heb ik bewondering voor.


Doe ook aan modelbouw van houten schepen.
Programmeer graag in Blitz3D. (Ook andere talen maar is hier niet van belang)

Ben heel druk bezig met het omzetten van een oud programma, welke van de Amiga komt, naar huidige versie windows PC. Mogelijk dat er in de toekomst ook een Linux versie komt maar dat laat ik nog even open.
Het programma is Deuteros. Een spel dat ik vroeger heel vaak en graag speelde. In zijn huidige vorm is het versie 4.01. Build 002. Het vordert heel langzaam het spel. Ben er nu al meer dan een jaar mee bezig. Niet gestopt wel een paar keer opzij gelegt omdat er programma problemen waren waar ik niet echt uit kwam. En dan laat ik het even rusten. Nu heb ik bijna alle problemen getackeld en ben dus weer druk bezig aan het programmeren. Vorder langzaam en verwacht binnen 3 maanden eindelijk een redelijk stabiele versie uit te kunnen brengen.

Helaas door wat lichamelijke problemen heb ik een lange tijd moeten afhaken. Maar nu ben ik weer terug. En ga er tegen aan om mijn doel toch te proberen te berijken.

Bij nakijken van de source code heb ik gezien dat ik te veel om een onderdeel programmeerde. Hierdoor was uitbeiden van de het spel moeilijk. Dat zag ik door de extra opties die ik ingebouwd had. Ben dus helemaal opnieuw begonnen en heb eerst het gehele spel op papier gezet. Nu ik dat compleet heb hou ik deze naast mijn computer om mezelf er aan te herinneren dat dit mijn doel is en dat ik deze richtlijnen moet blijven volgen.

Deze pagina is constand onder constructie.

Een blog van de beslommeringen van het programmeren van Deuteros V4. Welke op de pagina Deuteros is te vinden.

LET OP Debetreffende paginas zijn in het engels geschreven. En is speciaal bedoeld voor de AMIGA mensen, waar toen alles alleen maar in het engels is. Daarnaast voor algemeen gebruik ook alleen maar engelstalig. Zodat we internationaal rond kunnen gaan.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu