Naar de site van de gemeente Borsele
Favorieten - Als startpagina - Contact  

Welkom!

a
Welkom
Op deze website kunt u informatie vinden over het het Zeeuwse dorp Nieuwdorp. Regelmatig zal er nieuwe informatie toevoegd worden over komende en voorbije activiteiten. Tevens laten we u kennis maken met de verenigingen, bedrijven en mooiste plekjes in ons dorp.

 
Laatste nieuws
Dinsdag 1 april 2003: (geen grap!) De website van de dorpsraad van Nieuwdorp gaat die dag officieel online! U kunt nu alvast een kijkje nemen op www.dorpsraadnieuwdorp.nl en lees alles over oa de dorpsraad, het dorp Nieuwdorp en het bruisende verenigingsleven.

Woensdag 12 maart 2003: De dorpswebsite is online! Als u een opmerking heeft over hoe we de site nog kunnen verbeteren, dan horen wij dit natuurlijk graag. Via de link Contact (rechtsbovenin het scherm) kunt u direct uw opmerking plaatsen. Alvast bedankt!

 
Website info
Deze website kan het beste bekeken worden met Explorer 4 of hoger en een resolutie van 1024x768. Bij een resolutie van 800x600 of lager kan het voorkomen dat bepaalde plaatjes en logo's niet volledig in beeld komen.

klik op het icoontje om te weten te komen hoe vaak deze site is bekeken
 
Nieuwdorp in het kort.
ligging van nieuwdorp Nieuwdorp behoort tot de middelgrote kernen (ca.1200 inwoners) van de gemeente Borsele. Velen vinden hun werk in het nabijgelegen Sloegebied. Het dorp, dat werd gesticht in 1642 na inpoldering van de West-Kraaijert, bestaat uit een schilderachtige 17e eeuwse dorpsring, met de Gereformeerde kerk (1841) in het midden en een wat nieuwe gedeelte. Het dorp beschikt over een redelijk winkelbestand. Het verenigingsleven is zeer actief, wat onder meer tot uitdrukking komt op de nationale feestdagen.
 
Rondkijken in Nieuwdorp
Even rondkijken in nieuwdorp. Het inladen van de afbeeldingen kan even duren.
 
 
 
a


Copyright © 2003 Christie's Computer Support