Karuna Reiki Ž
Welkom info Boeddhisme Usui Karuna ReikiŽ Lightarian Contact


Karuna ReikiŽ
'Karuna' is een Sanskriet woord. De vertaling betekent: "Alle actie die ondernomen wordt om het lijden van anderen te verkleinen", ook wel vertaald als "Compassionele actie".
 
Wat is het verschil tussen Usui Reiki en Karuna ReikiŽ ?
 
In het vorige millennium heeft Usui Reiki aan de basis gestaan van een wereldwijde beweging van mensen die zichzelf met behulp van deze behandelingen hebben leren ontspannen of beter maken en genezen.
Nu de trilling van onszelf en onze omgeving toeneemt en we op steeds diepere lagen in onszelf terechtkomen hebben we licht (trilling) nodig die deze lagen kan bereiken.

Meer over Karuna ReikiŽ.

Terwijl we anderen helpen en bijstaan bij hun helingsproces, worden alle wezens daar beter van. Karuna is de motiverende kwaliteit  van alle Verlichte wezens die er aan werken om een einde te maken aan het lijden op aarde. Zij zenden voortdurend een ongelimiteerde hoeveelheid helende energie en begeleiding naar ons, maar niet iedereen staat er voor open. Als je Karuna in jezelf ontwikkelt, help je niet alleen anderen, maar je wordt ook ontvankelijker voor de Karuna die gezonden wordt door alle Verlichte wezens. Zo wordt jouw heling versneld!
Karuna ReikiŽ stelt je open om nauwer samen te werken met Verlichte wezens. Zowel Die in de stof als Die in de Geest.
De grondlegger van dit systeem is William Rand die na een jarenlangestudie samen met Reikimasters en studenten tot dit systeem is gekomen. 
 
Wie kan Karuna ReikiŽ doen?
 
Als u Reiki I & II heeft gedaan, kunt u het trainingsprogramma van Karuna ReikiŽ volgen, dit is nodig, omdat de Karuna energie hoger is in trillingsnivo. Vergelijk het met de toename van het vermogen van een gloeilamp, je stuurt immers geen 100 Watt door een gloeilamp van 45 Watt.

Reiki Middelburg biedt u drie Karuna Reiki trainingen aan  met een vast dagprogramma bij iedere training.
 
Karuna ReikiŽ I, u leert de betekenissen en de toepassingen van 4 symbolen die gericht zijn op diepe heling vanuzelf en anderen. Tevens leert u de symbolen chanten, een soort zingen, waardoor de werking krachtiger is.

Karuna ReikiŽ II, u leert de betekenissen en de toepassingen van 4 symbolen die gericht zijn op het levenspad of doel/wens. De combinatie met de Karuna ReikiŽ I symbolen maakt een hele krachtige healing mogelijk. De behandelingen zullen minder lang hoeven te duren.

Karuna ReikiŽ Master, u krijgt de drie mastersymbolen en tevens leert u anderen af te stemmen.
 
Studenten krijgen een ingebonden reader en een certificaat met registratienummer van 'The International Centre for Reiki Training'. U bent dus een officieel geregistreerd Beoefenaar of Teacher.