Boeddhisme
Welkom info Boeddhisme Usui Karuna Reiki® Lightarian Contact


Waarom Boeddhisme beoefenen?

Boeddhisme is de Dharma of leer die werd onderwezen door Boeddha Shakyamoeni.

Deze leer met simpele en gewone richtlijnen helpt, ons bestaan te leven in harmonie met onszelf, met anderen en met onze omgeving.

Wanneer Boeddhistische oefeningen met toewijding, consequentie en met discipline beoefend worden, zal dit snel een positieve ontwikkeling van ons bewustzijn als gevolg hebben, waardoor wij deze wereld helderder kunnen waarnemen en meer ontspannen en open in het leven kunnen staan. Op die manier kunnen wij boven het ego uitstijgen, de werkelijkheid als een droom doorzien en ons lijden doen afnemen.

Dus, integreer de leer van Dharma in je eigen levensomstandigheden en geluk en levensvreugde zullen je levenskwaliteit bepalen. Je zult zelfbewuster worden en beter kunnen omgaan met de problemen van het dagelijks leven.

Boeddhistische kennis, inzicht en meditatie, zorgen voor de juiste manier van denken en handelen, en zijn de weg naar het optimaal functioneren in je gezin, relatie en beroepsleven.

Voor vele mensen in het westen is de Boeddhistische Leer van gisteren, manifest in het nu,als gids op het pad naar morgen.

WENS VOOR HET VERSPREIDEN VAN HET ONDERRICHT VAN DE BOEDDHA OVER ALLE WESTERSE LANDEN

MOGEN GOLVEN VAN INSPIRATIE VAN DE NIET MISLEIDENDE DRIE JUWELEN EN DE KRACHT EN WAARHEID VAN ONZE BIJZONDERE VOORNEMENS HET WAARDEVOLLE ONDERRICHT VAN DE BOEDDHA DOEN OPLEVEN EN VERSPREIDEN OVER ALLE WESTERSE LANDEN.

MOGEN VOOR ALLE MENSEN DIE HET ONDERRICHT BEOEFENEN, DIE DE LEER RESPECTEREN EN ER VERTROUWEN IN HEBBEN, ALLE STORENDE OMSTANDIGHEDEN VOLKOMEN VERDWIJNEN EN ALLE GUNSTIGE OMSTANDIGHEDEN TOENEMEN ALS EEN WASSENDE MAAN.

MOGEN SPECIAAL DEGENEN DIE WERKEN AAN HET VERSPREIDEN EN DOEN OPLEVEN VAN DE LEER VAN DE BOEDDHA, DIE DE BRON IS VAN ALLE VOORSPOED EN GELUK, NIET OVERROMPELD WORDEN DOOR HINDERNISSEN EN ONGUNSTIGE OMSTANDIGHEDEN EN MOGEN HUN WENSEN IN VERVULLING GAAN!

Met dank aan: Lama Kelsang Chöpel

In Liefde, Licht en Vreugde

Kelsang Lobsang