welkom brood catering patisserie patisserie zakelijk

Patisserie:


Wij werken vanuit de klassieke basis wat betekent dat wij starten vanuit boter, vanille, suiker, verse slagroom.

Alle patisserie producten vervaardigen wij in ons eigen atelier.

Wij toeren onze koffiekoeken op basis van Normandische boter.

Onze bladerdeeg wordt gemaakt van verse melkerij boter.

Voor onze patisserie crème en crème au beurre gebruiken wij kwalitatief hoogstaande Bourbon vanille uit Madagascar.

Voor onze verse melk rijden we naar het melkhuis in Terhole, waar we onbehandelde melk inkopen en dat proef je.

In onze mousses maar ook bij het vervaardigen van onze huisgemaakte chocoladefiguren, chocolade letters of onze overheerlijke truffeltjes gebruiken we uitsluitend Callebaut chocolade.

Ons patisserie assortiment bestaat uit o.a. crème gebak, schuim gebak,de Boussen Bol, eclairs, frangipane, Steense ratjes, verse appeltaartjes en vele alle andere klassiekers.

Onze koffiekoeken zijn al bekend in de wijde omgeving.
Klassiekers zoals chocolade, frangipane,kers, framboos, rozijntjes en appel zijn steeds verkrijgbaar.

Daarnaast hebben we nog enkele koffiekoeken met een wisselende vulling meegaand met de seizoen zoals stoofpeertjes, speculaas, banaan/kokos/ananas, woudvruchten en vele soorten meer.

 





themataarten   seizoensproducten
 
Pepijn: +31 (0) 613004702
Sjoerd: +31 (0) 613480526
info@boussenculinair.nl
kvk: 50728148
Boussen Culinair
Hoofdstraat 14a
4564 AP SintJansteen
www.boussenculinair.nl