Home

Nieuws

Geschiedenis

Algemene info

Technische gegevens

Foto's

Routebeschrijving

Links

Gastenboek

Contact

Routebeschrijving

De molen staat aan de zuidzijde van het dorp Aagtekerke, en is vinden aan het molenwegje 3. 

Vanuit richting Middelburg via Grijpskerke;
In Middelburg de borden Domburg aanhouden; deze borden leiden u door Grijpskerke naar Aagtekerke via de Loodholseweg en de Pekelingseweg. Wanneer u Aagtekerke binnen rijdt is de molen reeds zichtbaar aan uw linkerkant. Vooraan het molenwegje is er een kleine parkeerplaats voor bezoekers van de molen.

Vanuit de richting Vlissingen via Meliskerke;
In Vlissingen de borden Koudekerke en Domburg aanhouden, u rijdt over de rondweg van Koudekerke en Biggekerke. De eerste afslag na de stoplichten bij Biggekerke gaat u rechtsaf en volgt de borden Domburg. Linksaf de Kaasboerweg op komt in Meliskerke uit. Op de kruising met de Blauwpoorsteweg oversteken en de weg steeds volgen rechtdoor het dorp. Door het dorp heen komt u op de Koekoeksweg uit, deze helemaal afrijden en u ziet de molen aan het eind van de weg reeds aan uw rechterzijde. Einde Koekoeksweg linksaf de Prelaatweg en na 50m weer linksaf het molenwegje in.

Vanuit de richting Domburg;
Volgens de hoofdweg in Domburg naar Aagtekerke, de Roosjesweg nadert u het dorp Aagtekerke. Rechtdoor aanhouden in het dorp over de burg. Bosselaarlaan tot aan de kruising met de Prelaatweg, rechtsaf en na 50m linksaf het molenwegje in.

Molen Aagtekerke