Home

Nieuws

Geschiedenis

Algemene info

Technische gegevens

Foto's

Routebeschrijving

Links

Gastenboek

Contact

Molenlinks

Algemeen:

Onderstaande link is dť startpagina voor de molens. Hier vind men verschillende categorieŽn die met molens te maken hebben. Ook is hier het zeer druk bezochte molenprikbord te vinden.
http://www.molen.pagina.nl

De site van de vereniging De Hollandsche molen. Deze vereniging zet zich in sinds 1923 voor het voortbestaan van malende en draaiende wind- en watermolens van Nederland.
http://www.molens.nl

Molendatabase.nl is dť verzameling van werkende en verdwenen molens in Nederland, Belgie en Duitsland, samengesteld door vele molenliefhebbers voor iedereen met een interesse in wind- en watermolens.
http://www.molendatabase.nl

Onderstaande link is de andere startpagina voor de molens. Er staan wel veel dezelfde links op als de molen.pagina maar deze site bevat meer internationale links en is dus zeker ook de moeite waard.
http://www.molens.startkabel.nl/

De stichting Levende Molens
http://come.to/molencentrum

Gilde van vrijwillige molenaars is een landelijke vereniging met provinciale afdelingen die zich tot doel heeft gesteld om een opleiding te verzorgen voor mensen die met een molen willen draaien. Zij verzorgen tevens de opleiding voor het landelijk diploma vrijwillig molenaar.
http://www.vrijwilligemolenaars.nl

De website van Molen Magazine geeft een ruim overzicht, van het tweemaandelijks molenblad, cd-rom collectie van wind- en watermolens in BelgiŽ en verdwenen wind- en watermolens in Vlaanderen en een ruime voorstelling van andere links naar molen website's.
http://www.molenmagazine.centerall.com/

Molens in Zeeland:


Website van de molen van Cadzand.
http://www.cadzand-dorp.nl/molen

Website molen de Haas Zierikzee.
http://www.molendenhaas.cjb.net

Website Stichting Molen "De Vijf Gebroeders te Heinkenszand. Deze stichting zet zich in voor de restauratie van de molen. De eerste fase van deze restauratie is inmiddels in volle gang en bestaat uit het rechtzetten van de molenromp met tevens aanpassing van de fundering.
http://www.de5gebroeders.nl/

Website molen De Hoop Serooskerke. Dit is de website van de molen en het restaurant naast de molen. Deze molen is zeer vaak draaiend en malend te zien en een echte toeristische trekpleister voor Walcheren.
http://www.molen-de-hoop.nl

Molen Aagtekerke