Contact:
stb-oeveren@zeelandnet.nl
Stambomen van Oeveren, van den Bos en van Burgh Homepage Arie Visser.
Versie 1.5 13-2-2019

Nadat de website Zeeuwen Gezocht actief werd ben ik op zoek gegaan naar mijn voorouders. Eerst voorzichtig en maar wat op papier gezet, maar al snel m.b.v. het genealogie programma Aldfaer . Dit is een gratis Windows programma (zie de link).

Andere websites zoals WieWasWie leverden ook veel info op. Ook de Krantenbank Zeeland is een bron van informatie. In de Zierikzeesche Nieuwsbode en de Thoolse Courant kon ik veel terugvinden.

Dit heeft geleid tot een aantal stambomen. Op deze website heb ik er 3 gezet. Deze 3 komen samen bij mijn opa en oma (Adriaan van Oeveren en Johanna van Oeveren-van den Bos). Als je tot de familie van Oeveren, van den Bos of van Burgh behoort, dan heb je kans dat je voorouders in een stamboom voorkomen. Kijk maar eens.

Jezelf zul je niet vinden. Gegevens van nog levende personen mogen volgens de pricacyregels niet gepubliceerd worden. De meeste kans maak je als je gaat zoeken naar je opa/oma of je overgrootouders. Elke stamboom heeft een eigen pagina waarop wat meer informatie staat.

Veel plezier.
Arie Visser
 
PS: Kijk ook eens op de  Fotogalerij. FotogalerijKlik of tik op een van de tegels hiernaast (links) om naar een stamboom te gaan.

Stamboom van
Hubrecht van Oeveren ( ongeveer 1550) naar Adriaan van Oeveren (1906 - 1993) gehuwd met Johanna van den Bos (1907 - 2002) en verder. Johanna was een dochter van Marinus Jakob van den Bos.Stamboom van Pieter van den Bos (ongeveer 1720) naar Marinus Jakob van den Bos (1880 - 1963) en verder.Stamboom van Jacob van Burgh (ongeveer 1770) naar Adriana van Burgh (1877 - 1964). Adriana was gehuwd met Marinus Jakob van den Bos.