Hein Middelhoek
Onze 'Eminance Grise'
Casper van Heusden
Onze 'referee'
John Deering
Onze 'André van Duin'
Hans Minnaar
Onze 'lachebek'
Piet Mijnster
Onze man 'Ad Hoc'
De DOMAatjes

Op de Golf Club Grevelingenhout begon het jaren geleden met drie vrienden:   Hans Warnaar, Frans Muller en Tom Ong. Dit groepje werd toen Kwik (snelle Hans), Kwek (prater Frans) en Kwak (bleef niets anders over Tom)  genoemd. Zelf noemden ze zich regelmatig - na een slecht rondje - Humpie, Dumpie en Stumpie. Als vaste dagen om te spelen werd er gekozen voor de vrijdag en de maandag. Later sloot Hein zich aan en ging het groepje naamloos verder. Doordat Frans lid werd van de Rotary, die op vrijdag hun wekelijkse bijeenkomst hadden en nog steeds hebben, werd er besloten om  op donderdag en maandag te gaan spelen. Op 9 mei 2010 verloren wij helaas Hans Warnaar door een tragische gebeurtenis en gingen we met z'n drieen door.
Enige tijd later kregen wij het verzoek van Fred of hij samen met Gerrit en Hans met ons mee kon spelen. Natuurlijk was dat geen bezwaar en hadden we gelijk een ploegje van zes. Hoe Piet zich er in heeft gedraaid weet niemand maar ineens deed hij ook mee, al moet hier wel worden gemeld dat we eigenlijk nooit weten of hij wel of niet komt. Zo was de ploeg al gegroeid naar zeven man. Frans was inmiddels zich meer met zijn bedrijf gaan bemoeien en speelde alleen nog op DOnderdag.
Weer via Fred kwam Bert er bij, zijn buurman, die ook de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt en zich verder wilde bekwamen in het edele golfspel. Bert speelt in principe alleen op de MAandagen.
John, die we regelmatig tegenkwamen in zijn functie als Marshal zag hoe gezellig het in ons groepje was, sloot zich ook aan en als (voorlopig) laatste meldde Casper zich als lid.
Zo zijn we dus op dit moment met tien man die het uitstekend met elkaar kunnen vinden, uit alle lagen van de bevolking met verschillende opleidingen en interesses en die elke DOnderdag en MAandag op hole 19 de dan gespeelde ronde afsluiten met een discussie over diverse serieuze en minder serieuze onderwerpen, waaronder het wel en wee van Sparta (jawel die voetbalclub uit Rotterdam), waarvan Hein, John en Casper onbegrijpelijkerwijze fan zijn, terwijl Gerrit de enige echte Spangenaar is!
Tom Ong
Onze 'commentator'
Gerrit Kops
Onze 'Tiger Woods'
Fred Krens
Onze 'John Daly'
Bert Beij
Onze 'academicus'
Frans Muller
Onze 'junior'
 
Humor
Foto's
Afslagtijden
Nieuws
Verslagen
Home