BuiltWithNOF
rituals-logo

 

Rediscovering the moment

Rituals store Goes

Welkom op de site van Rituals store Goes.

De eerste Ritualsstore in Zeeland

Rituals is het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van je lichaam èn je huis. Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders. ‘Rediscovering the moment’. Geluk zit in het detail. Het begint bij goed voelen, bij het intens beleven van gewone dingen. Het is de passie van Rituals om van al die dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Zo voelt speciaal weer écht speciaal. Voor het geluk van elke dag.

Rituals is voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Immers, die eisen stellen wij zelf ook aan onze producten en onze service. Rituals is voor alle mensen die willen genieten van de kleine dingen in het leven. Rituals staat voor exclusieve producten voor een betaalbare prijs.

Linda & Monique: “Rituals sprak ons direct aan. Elk product staat voor een ritueel of beleving. Dat geeft in deze hectische tijd het gevoel dat juist kleine dagelijkse handelingen in ons leven bijzonder kunnen zijn. De stad Goes is voor ons ook speciaal. We kennen de mensen goed en zijn vertrouwd met de binnenstad. Onze wens gaat in vervulling door met een eigen store van Rituals in Goes te beginnen. Woensdag 8 oktober is de store geopend. Iedereen kan nu de rituelen van Rituals ervaren door te ruiken, te voelen en te proeven.

foto voor web

 

your body

your soul

your Rituals

rituals7 rituals4
winkel1
rituals-goes-logo-site02

 Openingstijden:

 Maandag 13.00 - 17.30
 Dinsdag 09.30 - 17.30
 Woensdag 09.30 - 17.30
 Donderdag 09.30 - 21.00
 Vrijdag 09.30 - 17.30
 Zaterdag 09.30 - 17.00

winkel3
rituals6
winkel2
bamboo2