Algemeen


Wie zijn wij? Wij zijn Bram en Bianca. Samen met onze kinderen wonen wij in een hoekhuisje in Terneuzen.
In 2006 hebben wij onze eerste "ouderwetse" Siamees aangeschaft: Shira Maria-Sted. We werden lid van de Werkgroep Traditionele Siamezen en Neocat. In september 2006 besloten we nog een Thai erbij te nemen. Dit werd Benji Prince du Siam.
Het leek ons geweldig een keer een nestje te hebben. In februari 2007 was Shira zwanger en in mei werd ons eerste nestje geboren. Toen alle kittens ons huis hadden verlaten, besloten we zelf nog een poesje erbij te nemen. Dit werd Ayla de Cascabel.
We hebben niet alleen Thai's, maar ook een perzische poes: Cindy.

In onze tuin hebben we een verwarmde bijkeuken die los staat van ons huis. Hieraan vast is een buitenren gemaakt voor de katten. De tuin is ook afgezet met schrikdraad, zodat de katten niet alleen in de buitenren, maar ook in de tuin kunnen lopen.

             
De buitenren

De katten mogen alleen los in de tuin lopen als we thuis zijn. Is er niemand van ons thuis, dan moeten ze naar binnen (in huis) of in de ren (en bijkeuken).

      
Lekker los lopen in de tuin

Onze katten groeien op met kinderen. Shira kwam bij ons wonen toen ze 12 weken oud was. Onze oudste zoon Aran was toen 3 maandenoud. Toen onze jongste zoon werd geboren, had Shira kittens. De kittens waren toen zo'n 12 weken oud.

Jero met Shira en 2 kittens (links) - Jero en Ayla (rechts).

Baby Aran en baby Shira (onder).