rock
Home Verhalen Ingrid Verhalen Ruben EspaŮol English Foto's Contact

 

 

Nw Zlnd: verkenning
Rute Waitomo, Othorohanga
Van Tongiroro tot Feartherston
Orkaís of dolfijnen?
Op zee en in de lucht
DE LAATSTE STAPPEN IN NW-ZEELAND
Nieuw leven in AustraliŽ
SLAVENWERK

Nieuw leven in Australië

Nieuw leven in Australië

 

Op 25 april 2005 zijn we weer in Sydney aangekomen! Ik vond het erg jammer om Nieuw-Zeeland achter te laten, want voor m'n gevoel was het nog lang geen 2 1/2 maand! Deze dagen in Sydney hebben we niet zoveel gedaan, de eerste dag waren we best gaar, dus hebben we het rustig aan gedaan, door effe naar het park te gaan, en verder te relaxen. Ook zijn we Erwin tegen gekomen. Dit was een jongen die in het begin met ons meevloog naar Aussie. Erwin had een auto gekocht en zocht nog mensen die mee wilden rijden, en omdat hij toch de zelfde richting op ging als ik wilde gaan, hebben we afgesproken dat ik mee zou rijden.

Ook hebben we Galia opgezocht in Manly! Samen met Galia, en een vriend van haar,(Carlos), zijn we naar een van Galia's lieveling restaurantjes geweest in Manly. Een super gezellig restaurantje met lekker eten!

 

Op 28 april kwam het afscheid: Ingrid zou de bus pakken naar haar bestemming en ik ging met Erwin in de auto en een Israëlisch meisje dat Hagar heet. Vandaag hebben we een camping in Annabay opgezocht. Dit was een vrij luxe camping waar we ons eigen "badkamerhokje"hadden. We hebben ook Nelsonbay bezocht dit ligt heel dicht bij Annabay. Daar hebben we de grote zandduinen bezocht: als je daar een stuk over liep dan leek het net of je in de woestijn beland was!(hele brede duinen)

 

Verder gaat hier alles prima! Morgen ga ik met Hagar m'n eerste surfles nemen! En wat ook grappig is, Daniel, wij zien er echt multicultureel uit, want een paar Israëliërs dachten dat ik ook uit Israël kwam, hahaha. Ik zal je binnenkort mailen Daan!

 

Dat was het weer voor nu...

 

Ruben.