Te Koop

Een prachtig hondenbakje.met airco

Citroen Berlingo 1,9 D 600

Bouwjaar 2003 91000km

Vraagprijs 5500 euro.

E-mail : simv@zeelandnet.nl

Met pijn in ons hart zetten we hem te koop. Deze speciaal voor honden ingerichte bestelauto is ideaal voor meerdere honden. Helemaal aangepast naar onze eigen eisen. Het dak is voorzien van een ventilator die , of verse lucht aanzuigt, of warme lucht afzuigt. De bediening zit netjes weggewerkt in het verlichtings paneel bij de bestuurder. Een sensor houd je op de hoogte van de temperatuur bij de honden. De aflezing is ook gemonteerd bij hetzelfde paneel. Op deze temperatuurmeter kun je ook de spanning van de accu aflezen. Erg handig als de motor uit is en de ventilator draait.

Als je de achterklep opent, zit er nog een traliedeur die voorkomt dat je de hond er meteen uitspringt. Ook makkelijk in de zomer, je kunt de klep gewoon open laten staan. Het dak is geisoleerd. Zodat het zelfs zomers nog koel in het bakje is.

De vloer is verhoogt, en voorzien van een grote lade. Zodoende kun je toch erg veel spullen meenemen, en de honden hebben er geen last van.

Voor honden die wat moeilijk in en uit de auto springen is er een loopplank. Deze is voorzien van anti-slip met vloerbedekking. Zodra de hond binnen is begint het genieten! De vloer is voorzien van een tweetal matrassen die afgewerkt zijn met skai. En alsof dit nog niet genoeg is, hierop zit een vetbedkleed, makkelijk eraf te halen en uit te wassen.

De auto staat op grijs kenteken. Groot voordeel voor iemand met een eigen zaak. En nog een klein voordeeltje voor de particulier.

Wat zit er nog meer op ?

 Airco

 Vaste radio/cd speler met bediening op het stuur

 Metalic lak

 RVS sidebars

 Getinte ramen. Zijruitje en achterruiten voorzien van folie.

 Electrisch bediende ruiten

 Trekhaak (max 1100kg geremd)