Schipper Taal

Mijn naam is Adri de Schipper

Reeds vele jaren geef ik les in de moderne talen aan particulieren en bedrijven.
Daarnaast geef ik groepscursussen Frans en Spaans in wijkcentrum De Pit in Goes.
Dit zijn doorlopende cursussen voor beginners en gevorderden vanaf september tot en met april.

Momenteel kosten deze taalcursussen 140 euro [exclusief boeken] per 4 maanden. Van september tot en met december of van januari tot en met april. Na betaling is men automatisch ingeschreven voor deelname aan de desbetreffende cursus. Terugbetaling van cursusgelden vindt slechts in uitzonderlijke gevallen plaats en dan nog alleen in de eerste cursusmaand.

Cursussen voor bedrijven en particulieren worden op locatie gegeven en kunnen ieder moment, na overleg over plaats en tijdstip, van start gaan. De tarieven van deze lessen worden na onderling overleg vastgesteld, omdat deze ondermeer afhankelijk zijn van de te maken reiskosten en de groepsgrootte. De tarieven voor bedrijfscursussen liggen altijd iets hoger dan die voor cursussen aan particulieren. Voor alle cursussen die in een pakket van 10 of 20 lessen worden aangeboden geldt de volgende regel: lessen die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden voor de helft in rekening gebracht .

Ook geef ik regelmatig bijlessen in de moderne talen aan scholieren en studenten. Deze bijlessen kunnen het hele jaar door beginnen en eindigen, het aantal benodigde lessen wordt in overleg met betrokkene vastgesteld. Naast bovengenoemde talen, kunnen via een collega ook lessen Pools en Russisch worden verzorgd. Voor alle cursussen geldt uiteraard dat men vooraf alle gewenste informatie kan inwinnen en bij de groepslessen is er altijd de mogelijkheid gratis een les bij te wonen.

Klik voor kranten artikelen