Welkom op de website van Julian

Welkom op mijn persoonlijke website. De website is nu nog onder constructie, in de toekomst kan je hier meer info verwachten!

Posted by Julian on oktober 23, 2009

MS Excel

Microsoft Excel, door haar vrijwel onbeperkte mogelijkheden niet meer weg te denken in de professionele werkomgevingen! Door mijn werk kom ik veelvuldig met dit spreadsheetpakket in aanraking. In het verleden heb ik een aantal "totaaloplossingen" in Excel ontwikkelt. Voorbeelden hiervan zijn een geautomatiseerd planningspakket voor een organisatie van 600 medewerkers en een boekhoudprogramma voor een middelgrote stichting, wat nu al 4 jaar tot volle tevredenheid werkt.Deze programma's halen hun functionaliteit voor een groot gedeelte uit macro's (geprogrammeerde automatische taken binnen Excel), welke middels VBA geprogrammeerd zijn in Excel. Hierdoor zijn vrijwel onbegrensde functionaliteiten te behalen!

Klik hier om naar een afzonderlijke pagina over Excel te gaan, waar ik van diverse Excel oplossingen demo's heb neergezet. Ook geinteresseerd in een op maat gemaakte Excel-oplossing? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Posted by Julian on November 1, 2009