Oude Familie Foto's

 

ALGEMEEN

Deze site is opgezet om zoveel mogelijk oude familie foto's te traceren. Het blijkt dat er in vroegere tijden toch veel foto's gemaakt zijn en die door overerving versnipperd geraakt zijn onder de vele nakomelingen. Door het speuren in je eigen naaste familie komt meestal slechts een deel van de bestaande foto's aan het licht.

M.b.v. deze site probeer ik in kontakt te komen met achter en achter-achter familie, enz. met als doel om computer scans van oude foto's uit te wisselen.

Onze familie is inmiddels in het bezit van een redelijke hoeveelheid foto's, dus hopelijk kan er behoorlijk wat uitgewisseld worden. Tevens beschikken wij over vele ongeidentificeerde foto's en hopen dat u kunt helpen met de identificatie hiervan.

STAMBOOM

Foto's van generaties terug zijn pas interessant als je ze kunt plaatsen in een stamboom. Kijk in de stamboom om na te gaan of we het over u familie hebben.

KONTAKT

Indien je informatie hebt, of vragen, niet geidentificeerde foto's herkent, oude foto's wilt uitwisselen, schroom niet en stuur mij een e-mailtje.

 
Zeeuwse Families Achterhoekse Families
   
Foto stamboom grootouders Foto's grootouders
De Looff - Van der Maas Besselink - Hendriks (Keijenborg)
De Jager - Bakker Vis - Peters (Groessen)
   
Foto's naaste familieleden grootouders Temmink - Heijmerink (Brammelo)
De Looff-Van der Maas  
Van der Maas - Bierens Kwartierstaten en Parenteels
   
De Jager - Mol  
Bakker - Scheele  
   
Kwartierstaten en Parenteels  
   
   
   
   
   

Stuur een e-mailtje

   

 

   

 

ONDER KONSTRUKTIE

Kapelle, 28-okt-2005