Uitstapjes

Walcheren

Westkapelle ligt op het mooie eiland Walcheren waar de zee nooit ver weg is. Vervelen hoeft u zich hier niet. Naast schone stranden met vele zonuren en bijzondere natuur treft u er goede fietspaden en vele wandelroutes aan. De monumentale hoofdstad Middelburg is zeker een bezoek waard evenals de boulevard van Vlissingen. Zoutelande en Veere zijn mooie plaatsen met leuke winkeltjes. In Westkapelle zijn diverse restaurants waar u goed kunt eten evenals in een strandpaviljoen dat op loop- afstand van het appartement gelegen is.  
Home Appartement Uitstapjes Prijslijst Galerie Contact Sjezenrijden

1. Deltapark

Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven een indruk van de enorme kracht van het water. Met rondvaart, aquarium, waterpark en attracties.
2. Museum Polderhuis Onderaan de stoere zeedijk in Westkapelle wordt in het museum de geschiedenis van het dijkdorp en haar bewoners getoond. In de zomer zijn er diverse activiteiten.
3.Tropical Zoo Ontdek meer dan 50 tropische diersoorten in de overdekte jungle van Berkenhof’s Tropical Zoo. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de kidsjungle en er is een sfeervol restaurant.

4. Speelcircus Bambini

De kleine kinderen kunnen zich uitleven in de ballenbak en voor de grote kinderen is een apart klim- en klauterparcourd.
5. Lange Jan Midden in het historische centrum van Middelburg verrijst de imposante Abdijtoren De Lange Jan boven de monumenten van de hoofdstad uit.
6. Terra Maris Het museum voor natuur en landschap is gevestigd in de voormalige orangerie van Kateel Westhove dat gelegen is in het prachtige gebied De Manteling.
meer info meer info meer info meer info meer info meer info Uitstapjes