METEO CLINGE WINDHOZEN 2005

Heeft u een tubaatje gezien, of zelfs een windhoos die schade veroorzaakt heeft? Bel gerust naar de webmaster! 06-27358604 De berichten moeten wel duidelijk zijn en de doorgemelde berichten worden onder een bronvermelding geplaatst.

We hebben wel enkele gegevens nodig:

* Uw naam,of er meer getuigen het gebeurtenis te hebben gezien

* Woonplaats

* Of er schade is geweest is of niet

* Wolkensoort, zoals cumulonimbus

* Soort hoos

* De kleur van de slurf

* Waar dit gebeurtenis plaats gevonden heeft

OPNAMEDATUM: maandag 4 april 2005 slurfje boven Terneuzen

Op maandagavond rond de klok van 18:30 uur is er tijdens gerommel boven het ziekenhuis een slurfje waargenomen. Het slurfje trok richting de Bellemiestraat achter het crematoruimgebouw en verdween uit het waarnemend oog van Pieter dan Dijk. Pieter had dit omstreeks 19:00 uur aan Meteo Clinge gemeld. Er is geen schade gemeld en de slurf bereikte niet de grond. De onweersbuien lagen meer richting Clinge en Graauw.

OPNAMEDATUM: 18-06 2004 20:00 uur: Slurfje boven Terneuzen.

Rond de klok van 17:52 uur heeft Marthijn Goossens uit Terneuzen langs de Wielingenlaan in het Zeeuwse Terneuzen een slurfje gezien.Dit verschijnsel kwam vlak voor een regenbui voor.Nadat richting Wielingenlaan reed,verdween het slurfje uit het vizier en was het te laat om een foto te maken.Hij wilde zijn auto op de parkeerplaats aan het ziekenhuis De Honte parkeren om een foto te nemen.Een regenbui bleef er van over.Er zijn vanuit Terneuzen geen schademeldingen gemeld.Hoe de slurf minuten in stand hield is aan ons niet bekent gemaakt. Het verschijnsel bleef ruim van de grond vandaan.

Stuur uw hoosmeldingen ook door naar vwk!