Startpagina

   

 

Vakantiewoning aan de Zeeuwse Kust

  Paul Krugerstraat 40BG 

Vlissingen-centrum, Zeeland

 

 Onze privé vakantiewoning met besloten tuin op het zuiden, ligt centraal in Vlissingen in Zeeland. Slechts op 300 meter afstand van het strand, de zee, de boulevard en het centrum van Vlissingen. Vlissingen, een stad met een grote maritieme historie, de unieke boulevard waar de schepen op minimale afstand passeren, het strand waar u lekker kunt zonnen en zwemmen, het gezellige en gedeeltelijk overdekte winkelcentrum met zijn vele winkels, restaurantjes en terrasjes. Het ligt allemaal op loopafstand van deze woning.

 Wilt u liever wandelen in één van de natuurgebieden, fietsen over het eiland Walcheren met zijn vele karakteristieke dorpen, watersport bedrijven, één van de vele museums bezoeken of op een andere manier uw vrije tijd doorbrengen. Het kan allemaal in Vlissingen en omstreken. Daarvoor is onze vakantiewoning een ideale oplossing. De woning is groot, goed onderhouden en er zijn geen huisdieren toegestaan. Wij zijn niet meer ingeschreven bij de VVV/ANWB Vlissingen maar de woning is wel geclassificeerd door de Stichting Classificatie Kampeer- en Bungalowbedrijven en heeft ANWB-klasse 4 (voorheen 4 sterren).

De Woning

De woning bestaat uit: een entree, lange en ruime gang, woonkamer, 2 persoons slaapkamer met tweepersoonsbed, 2 persoons slaap & eetkamer, complete aparte keuken , toilet, badkamer met douche, kelderkast en tuin. In de woning bevindt zich o.a. een ktv en muziekinstallatie (beide met kabelaansluiting), keramisch fornuis met oven, magnetron, koelkast met apart vriesvak, koffiezetter, waterkoker, afwasmachine, wasmachine, broodrooster, kinderbed, kinderstoel, tuinmeubels.

Verder : Bushalte 100 meter, Telefooncellen 50 meter, Bakker 150 meter, Snackbar 50 meter, Pizzeria 50 meter. 

 

  Foto´s van de woning

Woonkamer Slaapkamer Slaap/Eetkamer Tuin
Badkamer Keuken Gang / Hal Diepzicht

 

Prijzen en bezettingsschema

De woning wordt NIET meer verhuurd. Derhalve is er ook geen informatie meer beschikbaar en worden e-mails niet meer beantwoord !

                         

 

Familie de Leeuw

Klik hier om een Email te sturen

Paul Krugerstraat 40
4381 WE  Vlissingen
Tel:  
Mob: