Mijn paarden

 

Een andere grote hobby is paardrijden. ik doe dit nu al zo'n 14 jaar. Ik heb ook 4 eigen paarden.

 

 

Ferro

Ferro is een ruintje van 6 jaar oud. Ik heb hem gekocht als 3,5 jarige hij kon toen nog niets. Ik heb hem zelf beleerd. Ferro is ongeveer 1,25 hoog en lekker stevig. Hij heeft een echte welsh uitstraling. Hij loopt ook voor  de kar en doet dat heel braaf. Hij gaat regelmatig mee op wedstrijd.

 

Robijn

Robijn is een 3 jarige welsh A. Zijn vader is Ysselvliedt's Special Edition. Hij wordt de toekomstige spanmaat van Ferro. Hij is al ligt beleerd maar hij mag bij mij eerst nog lekker op de wei staan. Hij heeft inmiddels een paar keer voor de kar gestaan en van de zomer ga ik dit verder uitbouwen.

Jazz

Jazz is een pony van ongeveer 1,18 hoog. Hij is nu 8 jaar oud en kent nog niets. Hij is zijn hele leven dekhengst geweest en is nu geruind. Hij loopt sinds kort voor de kar en doet dit heel braaf.

Tinkerbel

Tinkerbel is mijn shet van 5 jaar oud. ik heb haar vanaf dat ze bij haar moeder weg ging. in het begin was ze heel bang maar nu kan je er alles mee doen. Ze is net een hond. Haar favoriete bezigheid is lekker los rondlopen op het erf om plukjes gras weg te halen. Ook gaat ze graag mee fietsen. Ze is drachtig dus ongeveer eind mei 2009 verwacht ik een veulentje.