De familie Rienstra heet u van harte welkom!

Op deze website kunt u informatie lezen over de mogelijkheden tot het huren van dit prachtige vakantiehuis in Ampuria Brava.

Ampuria Brava ligt aan de bekende Costa Brava, de woeste kust in het noordoosten van Spanje. Grote brede zandstranden met naar het noorden prachtige rotsformaties zijn typerend voor de baai van Rosas.

 

De “Casa”

Het vrijstaande huis staat op ruim 600 vierkante meter eigen grond. Het huis heeft naast een woonkamer met open keuken en open haard, twee 2-persoons slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad. Het huis biedt tevens de mogelijkheid om in de woonkamer en suite een gescheiden slaapvertrek te creëren. Het huis heeft een prachtige ruime veranda met open haard. De veranda biedt uitzicht op de achtertuin en het daaraan grenzende op zee uitmondende kanaal. Het kanaal wordt vaak als heerlijke afkoeling gebruikt tijdens de warme zomermaanden.

De voorzijde van het huis geeft door de ligging en het terras een prima mogelijkheid om de hele dag van de zon te genieten. In de garage staan fietsen om het dorp en de omgeving te verkennen. De auto kan veilig op eigen afgesloten terrein worden geparkeerd. Vanwege de omheining kunnen ouders de kinderen ongemoeid rond het huis laten spelen.