Strandcabine verhuur Noordduine.nl
Home Verhuur Shop Info Contact Route Foto's Links
Even lekker uitwaaien, zwemmen of surfen; het kan allemaal op Noordduine. Kies voor het gemak en comfort van een eigen strandcabine met twee strandstoelen en een windscherm.
U hoeft niet elke dag uw strandstoelen, speelgoed en badlakens mee te nemen.
Een eigen, vaste plek op het strand, waar u gemakkelijker heen gaat, al is het maar een uurtje. De strandcabines bij Noordduine worden weeral opgebouwd (2 april 2016), maak er al gerust gebruik van!
Wanneer u een strandcabine wilt huren horen wij dit graag schriftelijk of per mail. Mailadres:
strandcabine@noordduine.nl Adres: Strandcabine verhuur "Noordduine"
Burg. Geuzestraat 2
4363 AR Aagtekerke Telefoonnummer: 06-23664388
of
0118-584767
Verhuur Noordduine heeft strandcabines voor u. Deze strandcabines zijn te huur, compleet met twee strandstoelen en een windscherm (seizoen cabines worden verhuurd zonder windscherm). Een strandcabine is erg makkelijk om uw strandspullen in te bewaren wanneer u enkele dagen achtereen het strand wilt bezoeken. Het huren van een strandcabine heeft als voordeel dat u uw strandstoelen, badlakens en speelgoed niet telkens de duinen over hoeft te dragen. En u heeft een heerlijk eigen plekje op het strand. Prijzen (prijzen gelden voor het jaar 2016) Dag Week
Week (juli en augustus)
Seizoen*
(momenteel hebben we een wachtlijst voor de verhuur voor het seizoen). Wij verhuren ook strandcabines op het naaktstrand van Domburg In Oostkapelle hebben wij ook strandcabines:
Week verhuur (andere prijzen) via VVV (0118-582910) Seizoenverhuur € 540,- (15 mei t/m 15 september)via Hotel in den Brouwery (info@vreekehotels.nl) Interesse in een strandcabine tussen Valkenisse en Dishoek? (Paalhoofd 29.0 / 29.2) Neem gerust even contact op (06-23664388) en vraag naar de mogelijkheden. Voor het ophalen van de sleutel van de gehuurde strandcabine kunt u in de shop bij de duinovergang van Noordduine terecht (Zie route). * Het seizoen loopt van 1 mei tot en met 15 september. Mochten de cabines langer op het strand staan, dan kunnen deze gewoon gebruikt worden. De seizoensprijs blijft in dat geval het zelfde. € 15,-
€ 67,-
€ 85,-
€ 485,-
Shop In de shop kunt u voor verschillende strandbenodigdheden terecht. Voor de kinderen is het een paradijs aan speelgoed. Van een emmer en een schep om heerlijk zandkastelen te bouwen tot een opblaasdier of luchtmatras om de zee mee in te gaan. Ook voor een mooie vlieger kunt u bij ons terecht. Voor een leuke zonnebril of pet/hoed is de shop de juiste plek. Een vergeten flesje zonnebrand… Geen probleem, de shop biedt uitkomst. Op zoek naar een leuk souvenir, ketting of ander leuk aandenken? De shop heeft een breed assortiment, tegenover vriendelijke prijzen. Kijk gerust eens binnen in de shop bij Noordduine.
Strandtips: Bij eb (afgaand water) is er een sterke stroming naar zee, blijf dan dicht bij de kant. Ingeval u door de stroom meegetrokken word probeer dan niet recht hier tegenin te zwemmen, maar zwem schuin naar de kant met de stroom mee. Wees ook voorzichtig met drijvende voorwerpen zoals luchtbedden, bootjes en zwembanden.
Kom niet te dicht bij paalhoofden, pieren en andere obstakels.
Let op de strandvlaggen en volg altijd de aanwijzingen van het badpersoneel.
Let goed op uw kinderen, laat ze niet zonder toezicht aan de waterkant. Zijn er herkenningstekens op uw strandvak, maak dan uw kinderen hier attent op.
Helpt u mee de stranden schoon te houden.
Kom niet in de duinen! De duinen zijn een vitaal onderdeel van de zeewering, door de duinen te betreden veroorzaakt u schade!
Contact Mailadres:
strandcabine@noordduine.nl Adres:
Strandcabine verhuur "Noordduine"
Burg. Geuzestraat 2
4363 AR Aagtekerke
Telefoonnummer: 06-23664388 Shop:
Telefoonnummer: 0118-584767
Route Komende van Bergen op Zoom/Goes. Neem afslag Middelburg/Domburg (afrit nr. 39). Volg de borden richting Domburg (N57). Bij Serooskerke neemt u de afslag richting Oostkapelle (N287). De N287 blijft u volgen, u zult door de dorpen Oostkapelle en Domburg komen. Na Domburg blijft u de N287 volgen. Aan de rechterzijde rijdt u langs de Domburgse Golf. Direct hierna ligt de parkeerplaats van strand “Noordduine” met de trap aan het einde van de parkeerplaats. Komende van Noord-Beveland.
Volg de borden richting Middelburg. Bij Serooskerke neemt u de afslag richting Oostkapelle (N287). De N287 blijft u volgen, u zult door de dorpen Oostkapelle en Domburg komen. Na Domburg blijft u de N287 volgen. Aan de rechterzijde rijdt u langs de Domburgse Golf. Direct hierna ligt de parkeerplaats van strand “Noordduine” met de trap aan het einde van de parkeerplaats.
Links Actuele waterdata Getij Surfspot Sportshop Domburg Slapen op strand Slaapzand Strandpaviljoen Noordduine Webcam Noordduine
Domburg
Oostkapelle
Valkenisse/Dishoek
Domburg Noordduine Prijzen (prijzen gelden voor het jaar 2016) Dag € 15,-
Week € 67,-
Week (juli en augustus) € 85,-
Seizoen* € 485,-
(momenteel hebben we een wachtlijst voor de verhuur voor het seizoen). Wij verhuren ook strandcabines op het naaktstrand van Domburg
Oostkapelle In Oostkapelle hebben wij ook standcabines: Week verhuur (andere prijzen) via VVV (0118-582910) Seizoenverhuur € 540,- (15mei t/m 15 september) via Hotel in den Brouwery (info@vreekehotels.nl) Zij verhuren ook strandcabines op het naaktstrand van Oostkapelle
Valkenisse en Dishoek Interesse in strandcabine tussen valkenisse en Dishoek? (paalhoofd 29.0 / 29.2) Neem gerust contact op (0623664388) en vraag naar de mogelijkheden.
Copyrights © Noordduine.nl