About me ::   Latest news ::
 
--------------------------------------------------------------------------------
Robert a.k.a dj Roberto werd geboren op 6 april 1989 in Goes. Waar hij nu nog steeds woont en met 2 vrienden een bedrijf gevestigd heeft. Dit bedrijf (Bax Light & Sound) heeft zijn liefde opgewekt voor licht, geluid en het draaien van muziek. Robert is vanaf zijn 5de jaar al geobsedeerd door het draaien van muziek, het mixen van platen probeerde hij vroeger met 2 stereo torens en dan de liedjes door elkaar draaien. Natuurlijk klonk dit voor geen meter.3 jaar geleden is hij de professionele kant op gegaan mede door de oprichting van Bax Light & Sound heeft hij veel geleerd over het wereldje en veel ervaring opgedaan in draaien op verschillende soorten feesten. Denk hierbij aan schooldisco’s, bruiloften, dance party’s enz enz..

Het liefste draait hij house muziek en dan vooral met een lekkere s’zomerse melodie, tevens draait hij graag club, trance en hardstyle. Op drive-in shows waar dj Roberto ook voor te boeken is in combinatie met zijn bedrijf Bax Light & Sound draait hij wat u maar wilt, of dit nou top 40, R&B, dance, apres ski of dance classics zijn of een mix daarvan! Door de brede kennis van muziek maakt hij overal een feest van!

 

----------------------------------------------------------

 - Dj Roberto in voorbereidingen met super trendy feest! Hier kan nog niet veel over verteld worden maar denk hierbij aan lekkere house muziek en R&B/Bubbling met veel decoratie in de zaal en special effects!

 - De officiŽle site van dj Roberto is nu online! www.djroberto.nl en www.dj-roberto.com

 - In de media sectie vindt u producties van een aankomend hardstyle talent; Dj Jows!

 - Vergeet natuurlijk niet het gastenboek even te ondertekenen! Een gastenboek heette natuurlijk geen gastenboek als je er niet in kon kijken!