| meteo zeeland | vvv zeeland | beschikbaarheid & prijs | contact |

     

 

Het huisje ligt direct naast de dorpskerk en op 2 km afstand van de Westerschelde.

 

 

 

 

 

Wandelen en fietsen langs de Westerschelde, de bloemdijken of een ritje met de Stoomtrein.

Vakantiehuisje Driewegen

Welkom op de website van het vakantiehuisje in Driewegen. Het huisje ligt op het terrein van het voormalige gemeentehuis van Driewegen met aangrenzend de dorpskerk.

Driewegen is een klein rustig dorpje met 500 inwoners en ligt in het Waardevol Cultuurlandschap de Zak van Zuid-Beveland. Heerlijk voor fietsen of wandelen in de omgeving met op 2 km afstand de kust, 20 km de stranden van Walcheren en op 50 (auto) minuten Antwerpen en Gent voor Vlaams genieten over de grens.

 

Huis & voorzieningen

 

Het huisje heeft een eigen ingang en tuintje. De benedenverdieping (30 m2)  bestaat uit een entree / halletje met WC, zitgedeelte met open keuken en eethoek, badkamer met douche en wastafel, 2 persoonsslaapkamer met 2 persoonsbed (1.40m x 2.00m). Vanuit het eetgedeelte kunt u uw afgeschermd tuingedeelte in. Tuinmeubilair en bbq is aanwezig. De inrichting van het zitgedeelte bestaat uit een 2 zitsbank, 2 stoelen, salontafeltje, 4 persoons-eethoek, TV/DVD combi (kabel), stereoradio en internetaansluiting. Het keukengedeelte is voorzien van een 4 pits gascomfort, afzuigkap, koelkast, magnetron en dubbele spoelbak. De bovenverdieping, bereikbaar via vaste trap, is een (open) slaapverdieping met 3 éénpersoonsbedden (2 stuks 90cm x 1.90m, 1 bed 90cm x 2.00m). Verwarming: gaskachel in woongedeelte en elektrische radiator in slaapkamer.

Aanwezig zijn 2-persoons dekbed (2x2) en kussens voor 2-persoonsbed en dekens en kussens voor 1-persoonsbedden. Bed-, bad- en keukenlinnen moet u zelf meenemen en eveneens zelf zorgen voor eindreiniging.

Voor en naast het huisje is voldoende parkeergelegenheid. Supermarkt op 2 km afstand.         

Roken is toegestaan en huisdieren zijn welkom, maar wel na overleg !

 

 

 

 

Driewegen in de Zak van Zuid-Beveland, een landschap van bloemdijken en boomgaarden.

 

 

Naar de stranden van Walcheren of naar b.v. het pitoreske Veere.

 

     

      Tijd voor een zuchtje