Het Stelleplankier

 

 

Op de school zitten ongeveer 115 kinderen. Vooral de kleutergroepen zijn erg groot. In groep 8 waar ik in zit zitten maar negen kinderen. Het is een combinatieklas van groep7/8; samen zijn dat 24 kinderen. Op de school werken negen leerkrachten waarvan n een godsdienstlerares is. Zij komt een keer per week op dinsdag les geven in godsdienst. Aan de groepen 3,4,5,6,7,8.

Een keer per jaar gaan de         groepen 6,7,8 op schoolkamp.
De plaats is ieder jaar anders. Vorig jaar zijn we naar Veere geweest. We gaan elk jaar met de boot weg. Vorig  jaar tot een campinggebied vlak bij de Roompot. Toen moesten we fietsen tot aan Veere.
We zaten in tenten op een groepskampeerterrein. Het was heel erg leuk! We hadden gelukkig ook heel erg mooi weer. Op het laatst gingen we nog zwemmen in de Roompot.
Ieder jaar hebben we een grote avond. En keer in de vier jaar hebben we fancy fair. Dat was dit jaar. We hadden een ballenbak en twee paardjes waar je op mocht rijden. Ook kon je een kaart kopen en dan kon je allemaal spelletjes doen zoals: bal gooien, spijkerslaan, en nog veel meer dingen. Als het grote avond is doet iedere klas een toneelstukje.


 

Openbare Basisschool
"Het Stelleplankier"
Hovenierstraat 1
4486 CK Colijnsplaat
Tel: 0113.695423
Fax: 0113.695037
E-mail:

plankier@zeelandnet.nl