Trimgroep
De Trodts van Rodts

trimgroep op het strand

De Trimgroep "DE TRODTS VAN RODTS" streeft er naar om met elkaar ongedwongen en prettig te lopen. Het plezier staat voorop.

De looptijden zijn tijdens ZOMERTIJD op ZONDAG van 09.00 uur tot ongeveer 10.45 uur.
De looptijden zijn tijdens WINTERTIJD op ZONDAG van 09.45 uur tot ongeveer 11.30 uur.
Op WOENSDAG is dit van 18.45 tot ongeveer 20.30 uur.

We vertrekken altijd bij de kanovijver aan de van Woelderenlaan in Vlissingen.

trimgroep duinen

Zomers lopen we vooral op het strand, in het bos en over de duinen. In de winter blijven we woensdags in de bebouwde kom vanwege de verlichting. We lopen dan meestal naar de sluizen of richting Oost Souburg, we komen echter ook wel eens een enkele keer in Middelburg of Koudekerke.

Nadat we hebben ingelopen worden er oefeningen gedaan en vaak doen we daarna wat tempoloopjes. Iedereen kan in principe meelopen want we gaan de laatste loper ophalen of blijven op hem/haar wachten. Na enige tijd gaan de fanatiekelingen nog verder, terwijl de mindere lopers dan terug gaan.

De groep kent een soort "lidmaatschap" met als inleg 2.50 euro per maand.

Hiervan worden er evenementen van georganiseerd zoals een fietspuzzeltocht of een feestavond waarbij leden aanzienlijke korting krijgen.

trimgroep bij paalhoofd

Ook de jaarlijkse ledenvergadering is altijd weer een festijn waar naast het serieuze deel ook altijd weer tijd is voor een grap en een grol. De eerste paar drankjes zijn dan natuurlijk op kosten van de club.

Contact trodtsvanrodts@zeelandnet.nl