Introductie

 

 

Introductie
Album
    

        Wie ben ik?


                            


 

 

 

Naam:

 

Ilse Wolff

Plaats:

 

Middelburg - NL

E-Mail:

 

imwolff@zeelandnet.nl                                         


                                                                                                                                                 
Tekenen en schilderen doe ik al sinds mijn jeugd; als hobby en als ontspanning, net als mijn vader vroeger deed. Ik ben aanvankelijk een autodidact en wil me graag verder ontwikkelen op dit gebied.
In 1997 volgde ik voor het eerst aquarellessen op het MIKV te Middelburg, waar ik meteen geïnspireerd raakte! Door meer te zijn gaan werken (ROC Zeeland), heb ik drie jaar niet meer geschilderd. Pas in 2002 pakte ik de draad weer op en kreeg ik weer veel inspiratie op de aquarellessen van Leontien. Een deel van mijn aquarellen heb ik op deze site gezet, omdat ik het idee erg leuk vond! Enkele van mijn eigen vakantiefoto’s hebben als onderwerp gediend (Tanzania, China, Zanzibar) en ik ben van plan deze site regelmatig te updaten. Ik hoop dat u er net zoveel plezier aan beleeft ze te bekijken, als ik had om ze te maken
...

Ik bedank Asse voor het idee van een eigen website en dat ik tijdelijk gebruik mocht maken van zijn site en 'Gizmo' voor het maken van deze! Verder dank ik de mensen om me heen voor hun enthousiasme en het voortdurend stimuleren, waardoor deze verzameling is ontstaan.

                                                            *  Ilse  *

 
Copyright 1996-1999 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.


Namo WebEditor 3.0