Gino's Cross Site

     Iets te mailen? Klik hier >>>>>>>

16 april 2007

Van het weekend weer heerlijk wezen crossen in Vlissingen waar ze de afgelopen week de baan helemaal veranderd hebben. Vorige week woensdag ben ik er nog wezen trainen en ik moet zeggen dat ik er erg aan heb moeten wennen en dat ik het op sommige plekken het toch wel een beetje gevaarlijk vond. Maar goed daarvoor ga je trainen. Ik moet zeggen dat ik bij de 1ste start van de wedstrijd er aardig bij zat, volgens mijn moeder kwam ik bij de 1ste ronde als 9de door en dat van de 22. Op het moment dat ik op de 6de plek lag heb ik echt een strijd moeten voeren om hogerop bij de uitslagen te komen. Het lukte mij gelukkig wel ik werd nog 4de.

_vliss_0200 14-04-2007.jpg (72229 bytes) 

De 2de start was belabberd ik kwam pas als 1 van de laatste vanachter het starthek vandaan, volgens dezelfde bronnen kwam ik na de 1ste ronde als 17de door. Maar ik gaf het niet op, ik heb alles gegeven wat er in me zat en kon toch nog als 6de finishen. En van de dagstand ben ik als 4de  geeindigd. Net geen beker SH... Volgende keer beter. En dat is zaterdag 21 april in Axel.

Tot dan en de MZZLS GINO

10 april 2007

stukje uit de PZC van 10-04-2007

Dat je op tal van manieren over de Weskapelse zeedijk kan scheuren, bewezen diverse andere motoren zaterdag. Er reden een soort maanvoertuigen, crosskarts genaamd, quads - motoren op vier wielen - en ook zogenaamde pitbikes. Dat zijn piepkleine motoren ter waarde van nog geen tweeduizend euro. Een motor voor de kleine man derhalve. Het machientje haalt desondanks een topsnelheid van 120 kilometer. Ene Gino Nagtegaal uit Nieuw- en Sint Joosland bleek zaterdag zeer bedreven op de pitbike. Hij zette zijn concurrenten, al waren het er maar drie, op een ronde ter lengte van 2100 meter lang. Toen Nagtegaal afstapte en zijn helm afzette, bleek het inderdaad om een kleine man te gaan. Hij is een basisschoolleerling van twaalf jaar.

 

10 april 2007

Zo het prachtige paasweekende is weer achter de rug. Ik ben afgelopen vrijdag en zaterdag in Westkapelle wezen rijden op de pitbike. Het was een erg geslaagd weekend, zowel het weer als het rijden. De vrijdag was een demo dus die heb ik goed benut om te trainen en eventueel wat aanpassingen aan de motor te doen en zaterdag was de dag dat het moest gebeuren. De opkomst was in onze klasse niet spectaculair te noemen,met z'n 4en, maar het is wel een leuk ploegje want het zijn allemaal jonge gasten. Maar om een lang verhaal kort te maken ik ging als de brandweer, zoals mijn vader het uitdrukt, en ik ben in allebei de manches 1ste geworden.

_westk_7-4-07.jpg (137226 bytes)       _westk_2.jpg (144811 bytes)        _westk_0081.jpg (84673 bytes)

Maar ik denk dat ik toch moet gaan uitkijken want er zitten een paar gasten bij die nog maar een paar weken op de pitbike rijden en die gaan al aardig hard dus ik moet goed gaan trainen. We zullen het afwachten. Met de pinksteren staan er 2 wedstrijden achter elkaar gepland in Nuland en Rotterdam.

De eerst volgende crosswedstrijd is zaterdat 14 april in Vlissingen.

Tot dan en de MZZLS GINO 

27 maart 2007

Hey Hey weer allemaal. Ik heb de foto's van 11 maart weer opnieuw gedaan, dus nu kunnen ze wel vergroot worden. Afgelopen zaterdag heb ik in Axel een wedstrijd gereden. Het ging super lekker en ik merk dat ik steeds meer durf met deze motor. Ik ga voor mijn gevoel een stuk harder dan de vorige keer in Axel en sprong een stukje verder. Maar dat kan ook wezen dat de baan nu niet zo zwaar was als de vorige keer, heel anders. 

_axel_0555.jpg (71906 bytes)

Bij de start van de 1ste manche zat ik goed in de middenmoot. Ik heb een flinke strijd moeten leveren om nog in de A-finale te kunnen komen. De 2de manche kwam ik er minder gelukkig van af. Eerst gebeurde in de strijd dat ik een binnebocht nam en omviel maar toch nog vrij snel kon opklauteren en daardoor niet veel plekjes hoefde te verliezen en die plekjes ook nog kon terug halen. Maar toen in de 1 na laatste ronde was ik zo in de heets van de strijd dat ik dacht dat ik diegene die voor mij zat te kunnen pakken als ik in de bocht flink gas erop bleef houden dat ik hem dan had. Nou het is anders afgelopen,. Ik verloor de controle van de motor en maakte een flinke smakker zodat de motor over mij heen vloog zo met het achterwiel op mijn rug. Met als gevolg dat al het lucht uit mijn longen werd geperst. Pfff dat viel niet mee ik ben gelijk naar de kan gegaan m'n helm en nekbrache uitgegooid en aan de kant zitten uitpuffen. Eenmaal thuis begon ik toch best last van mijn ribben te krijgen en ben de volgende dag toch maar even naar de dokter gegaan en vermoedelijk zit er een klein scheutje in mijn rib. Maar vandaag gaat het al weer een stuk beter dus het is meegevallen.

Ik ben toch van plan om nu een zaterdag de wedtrijd in Rilland te gaan rijden dus ik zou zeggen tot de volgende keer.

MZZLS GINO

19 maart 2007

Afgelopen zaterdag heb ik een wedstrijd in Vlissingen gereden op mijn gloednieuwe motor. Deze is een vrijdag geleverd en voor een groot deel gesponsord door J&Jmototsport. Jean-Pierre en Janique nog heel erg bedankt voor deze bijdrage.

2007-03-17 007.jpg (252895 bytes)

toenienognieuwwas

De wedstrijd: De training moest ik nog wat voorzichtig rijden omdat alles nog nieuw was en hij nog ingereden moest worden. Ik merkte wel dat de vering nog niet helemaal optimaal was. Maar na het rijden en de nodige hulp vanuit het rennerspark was de vering zodanig dat ik de wedstrijd kon beginnen. _vliss_0117.jpg (115055 bytes) Het ging eigelijk een beetje net zo als vorige week in Axel, 1ste manche erg voorzichtig (17de). En de 2de manche iets beter (9de). Dan heb ik gisteren lekker kunnen trainen en dan merk ik dat het steeds beter gaat. 

MZZLS GINO

11 maart 2007

Zo na bijna drie maanden eindelijk weer eens wat te vertellen. Ja we hebben al die tijd niet gereden en dat had verschillende oorzaken. Maar gisteren heb ik de 1ste wedstrijd gereden op de 125CC Husqvarna in Axel. Ik was doodzenuwachtig want ik had natuurlijk niet of zeg maar niks getraind (3X) en  dan gelijk zo de wedstrijd in. De training daar ging het eigenlijk best lekker maar ik was een beetje benauwd voor de start want dat was iets dat ik nog niet gedaan had met de 125.

img00001.jpg (174109 bytes) img00003.jpg (172222 bytes) img00006.jpg (889831 bytes) img00009.jpg (142930 bytes) img00010.jpg (123198 bytes)

 

Aan de start van de 1ste manche de zenuwen gierden door mijn keel. Ik probeerde cool te blijven en ja hoor het hek viel en ik trok bijna mijn motor achterover. Ik kon hem nog net corrigeren en ik kwam toch bij de middenmoot door de 1ste bocht. Het was zwaar maar super ik ben als 10de geŽindigd. Ik zat gelijk in de A-finale. In die finale ging de start eigelijk een beetje hetzelfde alleen was ik nu beter voorbereid. Ik weet nog dat ik verschillende heb ingehaald en dat het erg lekker ging. Maar in de voorlaatste ronde ging ik onderuit in een bocht niks bijzonders gewoon een stuurfoutje. Nou dat merk je wel dat je op een 125 rij want ik had de puf niet meer om zelf mijn motor op te rapen. Gelukkig was er iemand die mij kwam helpen zodat ik weer verder kon, maar het ging niet meer ik was helemaal op, leeg en heb mijn tijd uitgereden. Bij de totaaluitslag ben ik nog 18de geworden van de 42, daar ben ook al blij mee terwijl als ik niet was gevallen dan had ik hoger kunnen eindige. De volgende keer beter. Dus al met al heb ik mijn vuurdoop wel gehad gisteren en ik kan terugkijken op een geweldige dag.

Dan heb ik nog wat nieuws. Aanstaande dinsdag ga ik met mijn pa naar Veldhoven waar ik een soort les moet gaan geven aan jongens op de Pibike. Het is een selectie dag om te kijken wie er het meeste talent heeft om ook in het team opgenomen te worden. Dat beloofd een gezellige dag te worden.

De volgende crosswedstrijd staat gepland op 17 maart in Vlissingen.

 

MZZLS GINO

28 December 2006

Ik hoop dat iedereen fijne kerstdagen heeft gehad. Ik in ieder geval wel. Gisteren zijn we onverwachts gaan rijden in Axel. Ik mocht een 125CC Husqvarna uit proberen. Ik ben er helemaal vol van en mijn vader ook alleen mijn moeder nu nog overhalen. Nee dat is kul, maar ik vond het wel super.  

 

                                                                     125cc.jpg (108954 bytes)      

                                                  

17 december 2006

Hey hallo weer allemaal. Het is weer een tijd geleden dat ik wat heb geschreven maar dat komt doordat het winter is en ik heel weinig cross. Ik wou nog wel even mededelen dat ik nog naar de prijsuitreiking van MSV De Uitlaat ben geweest en daar was ik 5de, en ben ook nog naar die van de DMX geweest daar 3de. Vandaag had ik ook eigenlijk naar een uitreiking moeten gaan van de MON van de pitbike maar ik ben met mijn pitbike-maatjes in BelgiŽ wezen rijden daar was een 2-uurs wedstrijdje. Dat was erg leuk maar we reden niet op onze eigen motors, want die kreeg je daar. Ik heb erg genoten en we zijn op 1 na de laatste geworden. Voor de rest wil ik alleen nog zeggen dat ik niet kan wachten dat ik weer volop kan gaan rijden.

Prettige kerstdagen 

en een 

 Sportief 2007

 

31 oktober 2006

Zo was het me weer eens een weekend van jewelste. Zaterdag de finale van de OZK, de baan lag best zwaar\ en ik had daar best mijn handen aan vol. Voor de rest heb ik eigenlijk weinig te vertellen alleen dat ik een ontzettende leuke dag heb gehad en lekker heb gereden. Voor de dagstand was ik 4de  en voor het totaal van de OZK was ik 3de, waar ik natuurlijk supertrots op ben. 

Dat was dan zaterdag maar nu de zondag toen moest ik wel erg vroeg op (05.00 uur) om in Francorchamps te gaan rijden met de Pitbike. Nou dat was een behoorlijk evenement in onze klasse waren er al 24 rijders spaparcfermegc4.jpg (220544 bytes). Dit was voor het eerst voor mij om met zoveel rijders aan de start te gaan. Met de tijdtraining ging alles goed ik had de 10de tijd. Toen van start die ging goed maar geen kopstart zoals ik dat gewent ben. (HAHA) Het waren veel snelle jongens uit BelgiŽ dat vond ik wel te gek. De 2de manche was ik trouwens behoorlijk aan het strijden, het was een nek aan nek race en bijna een fotofinish maar hij had gewonnen en ik genoten. Als je het allemaal nog wil bekijken kan dat op MyLaps.com onder mijn naam of onder nummer 307.

Ik ga het afsluiten ik denk dat ik volgende zaterdag naar Rilland ga om te crossen en heel misschien een zondag naar Lelystad om te Pitbiken.

MZZLS Gino

 

26 oktober 2006

Afgelopen weekend heb ik de OZK in Vlissingen gereden. Het is een spannende strijd, omdat de wedstrijd helemaal open lig. Ik had de 1ste manche een leuke start en kwam als 3de door.

           _ozkvliss_426.jpg (129496 bytes)            _ozkvliss_427.jpg (122172 bytes)              _ozkvliss_428.jpg (110465 bytes) (gemaakt door Ronald mxzeeland.nl)

Ik heb geprobeerd om die plek vast te houden maar doordat ik een foutje maakte moest ik genoegen nemen met een 4de plaats. De 2de manche was eigelijk het zelfde verhaal alleen maakte ik nu geen fout en kom als 3de eindige. Dus voor de dagstand werd ik 3de. Voor de stand van de OZK blijft het spannend. Voor zover ik het begrijp zal ik volgend weekend in Axel flink aan de bak moeten omdat ik maar een paar puntjes verschil sta als dan diegene die voor mij staat. Maar er gaan geruchten dat de punten die  in Wemeldinge zijn verreden misschien komen te vervallen, dan word het toch weer een heel andere stand. We zullen wel zien. Ik ga gewoon alles geven wat er in zit en aangezien dat het de vorige keer ook zo lekker ging in Axel heb ik er erg veel zin in. 

OZK Totaal 2006 na Vlissingen - 85cc grote wielen
Er zijn 5 uitslagen. Er zijn geen uitslagen geschrapt.
PL Nr Naam Woonplaats : Merk : 1 2 3 4 5 Bruto
1 15 Johnny van Eekelen Goes KTM 45 47 50 50 50 242
2 46 Luuk Dybala Ritthem Suzuki 36 41 41 40 43 201
3 7 Gino Nagtegaal Nw& St. Joosland KTM 34 38 45 35 45 197
4 1 Joey Verwijs Lepelstraat Yamaha 32 37 40 38 41 188
5 9 Ricky Joosse Nw&St. Joosland Suzuki 33 35 38 39 38 183
6 34 Kevin Spruijt Meliskerke Suzuki 39 43 45 47 174

Dan staat er ook nog op de planning dat ik aankomende zondag met de pitbike in Francorchamps  ga rijden dus het word weer eens een lekker druk weekendje. Ik zou zeggen tot volgende week.

MZZLS GINO

25 september 2006

Zo daar ben ik weer eens. Wat heb ik fantastische weekendje achter de rug. 16 september ben ik nog naar Rilland gegaan voor het OZK. Ik vind het een beetje moeilijk om toch iedere keer iets te vertellen over een  wedstrijd maar ik kan je zeggen dat ik voor mijn gevoel als de brandweer ging en ook nog aardig geklommen ben in het tussenklassement. Het is een beetje hetzelfde verhaal als bij de DMX er zit maar 1 puntje verschil in. Maar nogmaals ik zal er voor vechten om nog een plaatsje hoger te komen.

PL Nr Naam Westdorpe Aagtekerke Rilland Totaal
1 15 Johnny van Eekelen 45 47 50 142
2 46 Luuk Dybala 36 41 41 118
3 7 Gino Nagtegaal 34 38 45 117
4 1 Joey Verwijs 32 37 40 109
5 9 Ricky Joosse 33 35 38 106

Dan ben ik afgelopen vrijdag al afgereisd naar Axel voor de DMX een zaterdag. We hebben daar lekker geBBQ met vrienden. In de loop van de avond kwam de vraag van mijn moeder wat of een holeshot was, daar had ze nog nooit van gehoord. Voor de mensen die het niet weten: diegene die van de start als 1ste de bocht door is. Dus mijn moeder overmoedig, nou Gino als jij morgen een holeshot maak dan krijg je van mij Ä 10,- met in haar achthoofd natuurlijk dat ik dat toch niet zou kunnen want voor de trouwe lezers is het ook bekend dat ik nog nooit een kopstart heb gemaakt. Ja voor het laatst op m'n 65CC geloof ik. Nou dat heeft ze geld gekost want ik had een holeshot hoor. Voor de rest van de manche heb ik de 3de plaats weten te behouden maar daar heb ik wel ontzettend hard voor moeten rijden. 

                                        _axeldmx_079.jpg (104942 bytes) _axeldmx_086.jpg (110612 bytes)  _axeldmx_351.jpg (115166 bytes) _axeldmx_354.jpg (126254 bytes)   _axeldmx_383.jpg (130418 bytes) 

                                                 _axeldmx_115.jpg (89021 bytes)   _axeldmx_365.jpg (139174 bytes)   _axeldmx_376.jpg (102551 bytes)   _axeldmx_058.jpg (94230 bytes)

Voor de 2de manche had ik weer dezelfde afspraak met mijn moeder, nou die heb ik even in spanning gelaten ik lag redelijk 1ste maar ik kwam als 3de door de bocht. De volgende rondes heb ik nog geprobeerd de 2de plaats te bemachtigen maar dat is niet gelukt. Met de dagstand ben ik als 3de geŽindigd. Hieronder de totaalstand. 

PL Startnr Naam Woonplaats : 1 2 3 4 5 6 Netto
1 34 Kevin Spruyt Meliskerke 45 50 50 47 47 47 286
2 8 Bo Guyt Katwijk 47 41 43 43 43 50 267
3 7 Gino Nagtegaal Nw. en St.Joosland 40 40 41 41 45 45 252
4 36 Djanno van de Mispel Oudewater 43 38 47 40 40 41 249
5 47 Bram van de Hoek Voorburg 50 47   50 50 37 234 

Zoals je kan zien op de foto's (die overigens weer eens geweldig zijn) heb ik een nieuw pak aan. Deze heb ik gesponsord gekregen van J&J Motorsport uit Hulst. J&J nog van harte bedankt hiervoor.

Hiermee wil ik het afsluiten wat we volgende zaterdag gaan doen weten we nog niet dat zullen je later wel lezen.

MZZLS GINO

11 september 2006 

Hallo weer allemaal, wat ik de vorige keer was vergeten is om te vertellen dat ik nog een trainingsmiddag in Vlissingen van Henk Buys gedaan had. Het was een zeer geslaagde middag. En om heel eerlijk te wezen heb ik gewoon even gewacht totdat ik er foto's van had._vliss_06-09-06 011.jpg (171782 bytes) _vliss_06-09-06 081.jpg (113976 bytes) _vliss_06-09-06 087.jpg (140529 bytes) Ze zijn weer prachtig, bedankt Ronald.

 

Afgelopen weekend ben ik naar Blijswijk geweest en ik moet zeggen dat dat niet echt mijn baan is (vorig jaar in de sloot beland). Dus met frisse tegenzin ben ik gaan trainen op het gemakje dat zelfs mijn pa zoiets had, als hij z'n rondjes maar rijd is het goed. Maar ik had echt meer iets ik zal ze een een poepje laten ruiken. Maar bij de 1ste start zat ik er totaal niet bij. Na de 1ste ronde kwam ik als 9de door en doordat de baan zo smal is moest ik er echt voor knokken om hoger te kunnen eindigen. Ik heb mijn vader in de zenuwen gebracht doordat ik het toch wel heel spannend wist te maken tot op de laatste meters. Ik werd 4de.

Bij de tweede manche is het eigelijk een beetje hetzelfde verhaal. Maar hier kwam het echt op de laatste meters aan. In de allerlaatste bocht wist ik de nummer 3 in te halen en daardoor zelf als 3de te eindige. En voor de dagstand ben ik ook 3de geworden. 

PL Startnr Naam Woonplaats : 1 2 3 4 5 Totaal
1 34 Kevin Spruyt Meliskerke 45 50 50 47 47 239
2 8 Bo Guyt Katwijk 47 41 43 43 43 217
3 36 Djanno van de Mispel Oudewater 43 38 47 40 40 208
4 7 Gino Nagtegaal Nw. en St.Joosland 40 40 41 41 45 207
5 47 Bram van de Hoek Voorburg 50 47   50 50 197

Zoals je kan zien op de uitslagen staan we erg dicht bij elkaar dus ik ga natuurlijk wel veel trainen want de volgende DMX is in Axel (23 september).

 IU9R7004.jpg                       IU9R7018.jpg

De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 16 september in Rilland voor de OZK.

Tot dan en de MZZLS GINO

7 september 2006

Hey, daar ben ik weer na een tijdje te zijn weggeweest van het net. we hebben nu een nieuwe computer en alles is weer geÔnstalleerd. Ik heb in die tussentijd niet stil gezeten natuurlijk. Ik heb volop gereden zowel op de crossmotor als op de pitbike. Ik doe nu alleen een verslag van het afgelopen weekend. Zaterdag zat ik in dilemma crossen of pitbiken nou ik heb gekozen om het allebei te doen. haha nou dat was me een dagje wel. Ik moest natuurlijk voor allebei in Vlissingen wezen dus de afstand was het niet maar de tijd moest ook nog overeen komen. Mijn vader had aan MSV de Uitlaat gevraagd of ze de manche van 50CC wilde ruilen met de 85CC. Nou dat was geen probleem en zo kon ik gelijk na de 1ste manche doorgaan naar het oude PSD terrein. Ik heb me eigen snel omgekleed en hop op de pitbike. Wat vandaag overigens alleen (tijd)training was en morgen de wedstrijd. Dit alles heb ik 2X gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik goed geslapen heb want het was toch wel een pittige dagje.

De crosswedstrijd heb ik best goed gereden. De 1ste manche had ik een lekkere start 

                                                 DSC00838.JPG (306182 bytes)  

en werd 2de van de grote wielen 4de totaal. De 2de manche ging de start ook lekker maar kreeg verder in de wedstrijd toch nog een valletje en ik zag iedereen voorbij komen en dacht daar kom ik nooit meer bij. Maar opgeven nooit dus ik ben de strijd aan gegaan en ben toch nog als 2de GW en 4de totaal geŽindigd. Ik was best trots. Totaal die dag 2de.                                                        

Zondags had ik de pitbike wedstrijd we stonden men z'n 5en aan de start. Ik had bij allebei de manches een kopstart. Ik wou dat ik dat bij de cross eens had. Maar in de 1ste manche moest ik het snel afleggen bij de koploper en werd 2de maar de 2de manche heb ik toch nog een ronde of 4 nog op kop gelegen maar ik werd geklopt nadat ik een stomme fout maakte in het zand en onderuit ging. Ik krabbelde overeind met het gevolg dat ik 3de lag en daar baalde ik van ik heb nog terug gevochten naar de 2de plaats en dat werd ook de dagzege. De tijden en positie kan je allemaal nakijken op My laps dat is best leuk om het te bekijken. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 9 september in Blijswijk een DMX tot dan en de 

MZZLS GINO