Omgeving Studio Reserveren Route

Omgeving Burgh Haamstede

Burgh Haamstede, gelegen op het prachtige zeeuwse eiland Schouwen Duiveland, biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie.

Het appartement is gelegen tussen de natuurgebieden Vroongronden en Meeuwenduinen, in de omgeving van de vuurtoren. Strand en duinen zijn op ±20 min. loopafstand, wat op zich al een heerlijke wandeling is. Verder zijn er prachtige mogelijkheden tot bijzondere wandelingen door het bos naar het strand of via de duinen naar het bos.
Heerlijke fietstochten voor zowel een toertocht langs de uitgestrekte zeeuwse weilanden of een sportieve moutainbike tocht via één van de vele uitgezette routes door het bos.
Een prachtige autorondrit langs de zeeuwse kust is uitgezet door de ANWB. Neeltje Jans als educatieve bezichtiging van de Oosterschelde-waterkering. Het bloemdorp Dreischor en diverse musea, om een paar mogelijkheden te noemen.

In het hoogseizoen is het Transferium in Renesse een handige plaats van vertrek met de bus naar de strandovergangen in Nieuw-Haamstede en Renesse, zowel de bus als het parkeren zijn gratis.
Wilt u zich op andere manier vermaken in het water, er zijn zwembaden in Zierikzee en Port Zélande.

Gezellige eethuisjes en restaurants te over. De Torenhoeve, gelegen aan de voet van de Vuurtoren, is op loopafstand evenals Het Duinhotel met uitzicht op het zweefvliegveld. Bijzonder kindvriendelijk zijn o.a. pannenkoeken eten in de Molen van Haamstede, of de Schouwerhoek met kinderspeeltuin in Renesse.

Burgh Haamstede, gelegen auf das prächtige Insel Schouwen Duiveland, gibt alle Möglichkeiten fur ein herliche und unvergessliche Ferien. Die Mietwohnung liegt zwischen die Naturgebiete Vroongronden und Meeuwenduinen, innerhalb die Umgebung mit dem Leuchtturm. Strand und Dünen sind auf ±20 Minuten zu Fuss. Übrig gibt es prächtige Möglichkeiten bis zu speziell durchtreten das Wald zum Strand oder durch den Dünen zum Wald. Entzückend ein Radtour die seeländische Weiden entlang oder ein sportliche Moutainbiketour im Wald.
Ein prächtige Autotour die wunderbare seeländische Küste entlang ist ausgewählt vom ANWB.

Neeltje Jans, eine erzieherische Besichtigung von die Oosterschelde Damm. Das Blumendorf Dreischor und verschiedenartige Museen, zum beispiel.

Innerhalb die Hochsaison ist es empfehlenswert das Auto kostenlos und bewacht zu parken auf Transferium in Renesse um dann mit dem Bus gratis weiter zu fahren zum Strand.

Gemütliche Restaurants in umgebung wie die Torenhoeve, gelegen am Fuß der Leuchtturm, ist zu Fuss zu erreichen wie auch das Duinhotel mit ein Panorama des Segelflugplatzes. Sehr kindfreundlich so wie Pfannkuchen essen im Mühle von Haamstede, ob oder die Schouwerhoek mit Spielplatz in Renesse.