Homepage van Hubert de Maat

Op deze website vindt u informatie over de genealogie van de families de Maat, Boeijkens, van Aerde en van den Bossche. Wanneer u verdere informatie heeft over deze families, zou ik het op prijs stellen indien u deze noteert in mijn gastenboek, ik verzamel alles wat met mijn familie te maken heeft, zoals oude foto's, bidprentjes, artikelen, akten, documenten, enz. Heeft u een of meer van deze zaken in uw bezit dan zou ik het zeer op prijs stellen, indien u mij hiervan een kopie zou willen sturen. Eventuele kosten worden vanzelfsprekend vergoed. Bedankt !!

Alle gegevens op deze website zijn onderworpen aan copywright. Voor persoonlijk gebruik zijn deze gegevens vrij te gebruiken met inachtneming van de Wpb, maar zodra de gegevens op enigerlei wijze commercieel worden gebruikt dient u contact met mij op te nemen.

Free only for personal and non-commercial use.

Copyright 2001 - Hubert de Maat

In verband met de Wet op de Privacy zijn de geboortedata na 1930 en de huwelijksdata na 1960 weggelaten, deze zijn meestal wel in mijn bezit. Daar het grootste deel van onze familie het rooms katholieke geloof heeft, staat dit tenzij anders dan rooms katholiek niet vermeld.

      Voorwoord en gebruikte literatuur

       Een kennismaking met mijn familie

       Een korte omschrijving van mijn familie

       De resultaten van mijn onderzoek, onze genealogie

          Waar gaat mijn interesse naar uit

          Ontbrekende en ongeplaatste gegevens 

           Schrijf mij uw mening over deze homepage

Laatst bijgewerkt op 14-01-2013

Mijn e-mail adres: hubertdemaat@zeelandnet.nl bertdemaat@zeelandnet.nl