Welkom op Cheat World, Cheat World, Met codes kom je overal.   -    Wilt u ook linkparner worden?? Klik hier.

Op deze site vind je allemaal codes van games. Wil je codes hebben ga dan naar codes. Klik dan op de letter bij het gewenste systeem. Dan kan je naar het gewenste game toe.
Wilt u de codes op uw pc zetten, selecteer de codes, druk dan op [ctrl] + [c]. Ga dan naar een textverwerker toe, en druk in een textverwerker op [ctrl] + [v] of klik op plakken.
Staan de codes er niet bij die u zoekt? Dan kan u deze aan vragen bij e-mail.

Heeft u nog meer codes van games of suggeties, mail het naar me.

De webmaster.


Hoi,

Zoals je waarschijnlijk wel opgemerkt hebt is de laatste update van een poos geleden en wel 10-09-2003. Deze site zal ook niet meer bijgewerkt worden. Sebastiaan, de initiatiefnemer, die heel enthousiast deze site ontworpen en beheerd heeft is niet meer.
Half juli 2004 is bij Sebastiaan een hersentumor ontdekt die kwaadaardig bleek te zijn. Hiervoor is hij behandeld met chemokuren, gevolgd door een zware hersenoperatie en bestralingen. De tumor is grotendeels weggeweest, maar kwam al snel weer terug. In juni 2005 bleken er uitzaaiingen voor te komen in zijn hersenen en ruggenmerg. Verdere behandeling was niet meer mogelijk. Sebastiaan heeft de laatste 7 weken van zijn leven thuis doorgebracht en we hebben er met elkaar het beste van gemaakt. Uiteindelijk is hij op 17 augustus 2005 op 18 jarige leeftijd overleden.

Namens Sebastiaan willen wij iedereen bedanken die tot de dag van vandaag zijn site bezoeken. Omdat de site nog steeds goed bezocht wordt laten we hem voorlopig online. Wel beseffen we dat spelen verouderen, er geen nieuwe updates plaats vinden en er inmiddels vele nieuwe spelen op de markt zijn gekomen.

Wil je nog een berichtje kwijt aan ons dan kan dat.

Met vriendelijke groet,

Arjen & Gemma, Nydia
(ouders en zus van Sebastiaan)