Welkom op deze Pokémon-site

Home

Red/Blue/Yellow

Gold/Silver/Crystal

Ruby/Sapphire

Fire Red/Leaf Green

 

 

 

Staff

Links

 

Nieuws

Bij Fire Red/Leaf Green zijn de onvangbare Pokémon bij beide versies er bij gezet en ook de Pokéballs die in Pokémon FR/LG te krijgen zijn staan online.
Ik heb bij Fire Red en Leaf Green de Speciale Evoluties gezet. Het heeft lang geduurd, maar het resultaat mag er zijn.
De Effecten-Tabel staat online. Voor beginnende Pokémon-trainers zeker niet slecht om daar even op te kijken voor je gaat beginnen. Speciale evoluties in Pokémon Red, Blue en Yellow is het volgende waar ik me op ga richten.
Ik heb de rommellige start een beetje verbeterd en de links en alles over de Staff staan nu in een aparte link. Dus als je onze e-mail adressen nodig hebt voor vragen dan kun je die daar vinden.
Ik heb vandaag wat algemene informatie toegevoegd aan Red, Blue en Yellow. Ook heb ik Sprites online gezet zodat je kunt kijken welke Pokémon je allemaal tegenkunt komen in RBY. Hierna ga ik een super effect tabel maken waarin je kunt zien welke types tegen welke types super effective zijn.
  Omdat het een beetje veel is om heel de site alleen te doen is er een nieuwe staff-member. Wouter (bijnaam: Articuno). Hij zal zich bezig houden met de informatie over Red, Blue en Yellow. Dus voor al je vragen over die versies kun je bij hem terecht. Ook is er nog wat bijgeschaafd aan de algemene informatie en er zijn nog een aantal kaarten bijgezet.
  Meteen nadat de site gelaunchd is ben ik aan de slag gegaan met de nieuwste versies: Fire Red en Leaf Green. Zo staan er al een aantal kaarten op en de algemene informatie is ook online gezet. De moeite waard om eens naar te kijken.