Tuesday, 24 May, 2005

 

Wij zijn nog dringend op zoek naar leuke anekdotes over zowel Erwin als Aleida... Help ons deze site te vullen en deel hun gekke uitspraken of voorvallen met een ieder..

* Wist u dat Erwin niet alleen van alles en nog wat over de weg kan vervoeren maar dat hij ook bijna alle papieren heeft om van alles via het water te vervoeren. Binnenvaart..

* Wisten jullie dat Erwin en Aleida recent nog een derde prijs hebben behaald op een danswedstrijd, een enorme prestatie en ze waren zeer verheugd met de beker die bij de prijs hoorde. Wat ze er echter niet direct erbij vermelden is dat er maar drie paren in die categorie meededen, maar toch nog van harte gefeliciteerd.

* Wist u dat heel de familie op kerstavond in rep en roer was. Aleida was haar knuffel kwijt ,nee niet zomaar een knuffel maar een roze konijn zonder ogen en oren, helemaal uitgerekt en ook niet meer mooi roze . maar het was haar knuffel .

oke met z,n allen zoeken, niet te vinden natuurlijk,dus denken: waar zijn we vandaag geweest. Alle winkels op kerstavond bellen gaat niet ,op een na, de slager en ja hoor hij had iets in de container gegooid wat niet op een konijn leek. Gelukkig, het was haar konijn. Voor Aleida een goede kerst en voor ons natuurlijk ook .Inmiddels heeft ze hem ingeruild voor een andere knuffel, hij is niet rose maar wel heel lief hoor  (Mary van As)

*wist u dat Aleida haar haar het liefst met regen water waste:                          je zou zeggen daar wordt het lekker zacht van, ja maar niet op haar manier.

Water uit de goot met een beetje modder en lekker smeren.  Ze kwam dan helemaal trots thuis, mamma ik heb mijn haartjes gewassen. Gelukkig doet ze het nu gewoon onder de douche (Mary van As)

* Op vrijdag 10 september 2004 om 10.00 uur zijn Aleida en Erwin in ondertrouw gegaan in het gemeentehuis van Sint Maartensdijk. Aanstaand bruidspaar van harte gefeliciteerd.

  *  Aleida is geslaagd voor een trouwjurk. Gelukkig zij wel en Erwin nog niet (ook niet in een trouwjurk). Erwin gaat in pak 2- of 3-delig en waarschijnlijk met strik. Dit is volgens Aleida toch wat meer traditioneler. We zullen zien. Zodra er een voorbeeld is zullen we de link plaatsen. Dus, diegene die meer informatie heeft over de jurk moet even een mailtje sturen naar de webmaster zodat iedereen kan genieten (liefst met foto).

  * Erwin werd eens helemaal in het nieuw gestoken door zijn ouders. Het kostte hun een kapitaal, de verkoopster had alles uit de rekken gehaald, maar Erwin vond er helemaal niets aan. Hij werd boos, hij zou het nooit aandoen...Nooit. Maar hij moest want het had een hoop geld gekost en hij kon echt niet langer in zijn oude kloffie rondlopen... Het was een drama om hem die kleren aan te krijgen en hem naar school te krijgen. Maar toen.... toen wilde hij zijn kleren altijd aan. Hij had zoveel complimentjes gekregen dat hij ze elke dag wel aan wilde hebben.

  * Erwin had een sportdag in Yerseke van zijn school uit. Het zou een zware dag worden... maar niet voor Erwin. Al tijdens het opwarmen kwam hij in botsing met een paar spikes van iemand anders, wat hem 14 hechtingen op zijn been opleverden.  Hij werd de rest van de dag dus goed verwend door zijn klasgenoten, en sportte hoefde hij die dag niet meer.

  * Erwin ging eens een weekendje weg. En omdat hij niet wilde dat er ingebroken zou worden zette hij zijn radio aan zodat de indruk gewekt werd dat er iemand thuis was. Groot was de schrik toen ook toen bij thuiskomst bleek dat zijn voordeur geforceerd was.. Het volume van de radio was op onverklaarbare wijze erg gewijzigd en de politie was dus zijn huis binnengegaan om radio uit te zetten.

  * Stiekem een sigaretje roken dat moet kunnen als je alleen thuis bent.. Maar kijk uit en gooi niet stiekem je as uit het raam als de buren buiten zitten met het zonneluifel uitgeklapt. Die vinden as op hun zonneluifel niet leuk.. Dus de buurman kwam verhaal halen. En aangezien Erwin geschrokken was en niet open durfde te doen, begon de buurman op de achterdeur te bonzen. Dat kwam de buurman duur te staan, want die sloeg door het raam heen.  Toen moest Erwin wel verantwoorden wat er die avond was gebeurd. Roken dat deed hij niet meer uit het slaapkamerraam.

  * Judoen, nee dat was niets voor Erwin. Dat kon hij niet. En nee, hij wilde niet op judoles. Pap en mam vonden dat het toch beter was voor hem om een jaar judoles te volgen en hij moest. Het werd een groot drama. Erwin wilde niet..Hij kon het toch niet.. Maar na die eerste les was hij verkocht. In plaats van een uurtje les kostte het Erwin vervolgens wekelijks 2 tot 3 uur. Want hij was zo enthousiast dat hij een uur eerder ging om te helpen matten klaar te leggen en een uurtje later thuis kwam omdat hij natuurlijk ook even hielp met de matten op te ruimen.

  * Wist u dat Aleida helemaal VERSLAAFD is aan.................

het Bon Giorno toernooi in Tholen.
Eerst was ze er alleen maar als EHBOster maar nu is ze sinds verleden jaar ook team begeleidster.
Dat heeft ze geweten want ze werd tijdens de 6-kamp met kleren en al het zwembad ingegooid.
Dus Erwin,... ze kan dan wel in Souburrg gaan wonen, met Hemelvaart ben je ze gewoon 3 dagen kwijt,sorry maar helaas.
 

  Oppassen voor Rian;

Wist je dat, wanneer ik Aleida ook bel om op te passen dat ze altijd voor me klaar staat en dat ik haar daar heel dankbaar voor ben en dat ik dat straks als ze niet meer in Tholen woont zal missen !!
 

Deze website werd gemaakt door MCCD computer advies en bemiddelingsbureau www.mccd.nl © MCCD 2004