Désirée's World Désirée's World Désirée's Worlddesign by MicroMacro

  

Welkom in Désirée's Winkeltje!!!

      ~Kalenders~  & ~Collages~

Dit is niet zomaar een winkeltje........hier maken wij unieke kalenders & collages van uw eigen foto's! 

        ~~~KALENDERS~~~

 

Zie hieronder vast wat kleine voorbeelden. Op de volgende pagina's vind u onderstaande en vele  andere voorbeelden in het groot!!! Verder op deze pagina uitgebreide uitleg hoe een kalender te bestellen met eigen foto's!!!

Klik HIER om direct naar de grotere afbeeldingen te gaan.

                        

Nadat ik voor mezelf een leuke kalender had gemaakt van foto's van de kinderen en bleek dat velen hier heel enthousiast over waren. Ik  besloot  mijn hobby uit te breiden en nu dus ook  kalenders op bestelling te maken. Door de enorme belangstelling werd de wachtlijst onaanvaardbaar lang dus zocht en vond ik een compagnon in Annemarie, mijn moeder! Zij is net zo gedreven en ervaren als ik inmiddels!

Natuurlijk maken we uw kalender niet met onze foto's maar met die van uzelf. Dit kan zijn van de kinderen, het gezin, de schoolklas, uzelf, de huisdieren, voor vader/moederdag, als kraamcadeautje voor een bruiloft/jubileum(foto's van vroeger en van nu) of wat u maar wilt!!!!

Op de volgende pagina's vind u voorbeelden van de verschillende maanden. Iedere maand wordt dus een eigen "schilderijtje" en elke kalender is weer anders. Als u dus een bestelling plaatst kunnen er  afbeeldingen bij zitten die u hierna (en hierboven) ziet..... dan uiteraard met uw eigen foto's maar er zullen waarschijnlijk ook weer andere bijzitten. De mogelijkheden zijn legio maar.........ik garandeer u dat het er prachtig en professioneel uit zal zien!!!!!! 

Iedere kalender wordt afgedrukt op 160 grams papier (A4-formaat) en netjes ingebonden.

 

                   HOE ZIET DE KALENDER ERUIT:

Als u besluit een kalender te bestellen zal ik ervoor zorgen dat u een prachtig uniek exemplaar krijgt van uw eigen foto's. Wij bewerken deze in een speciaal grafisch programma, printen het proffesioneel uit en binden hem keurig in

.De kalender bestaat uit:

* Een voorkant en  de 12 maanden op A4 formaat

* Een "transparantje" (doorzichtig stevig plastic) aan de voorzijde ook op A4 formaat om het geheel kompleet te maken  .

* Dit alles wordt mooi ingebonden tot een prachtig uniek geheel en naar u (per post) toegezonden!!!! Hieronder ziet u een voorbeeld van de voorkant:  

en een van een open exemplaar:             

 

                     HOE GAAT HET IN ZIJN WERK: 

Indien u een kalender wilt  bestellen kunt u ons een E-MAILTJE  sturen met uw verzoek een kalender voor u persoonlijk te maken. Dan ontvangt u een uitgebreid infomailtje van Annemarie of mij.  Een bestelling wordt definitief zodra het bedrag op onze rekenig is bijgeschreven. Daarna zullen wij uw kalender zo snel mogelijk maken. Door de enorme aanvraag kan dit soms enkele weken tot zelfs maanden duren. Of hij is juist binnen een week klaar, dat wisseld sterk. Wij proberen u hierover zsm te informeren! Maar hebben naast dit werrk ook ons gezinsleven dus hopenlijk heeft u er begrip voor als de wachttijd iets langer is.  

Wij hebben natuurlijk wel uw foto's nodig, deze kunt u per e-mail naar ons toesturen. Uitleg hoe foto's op te slaan en per e-mail te verzenden vind u HIER. Wat voor foto's het zijn is aan uzelf, kleur of zwart/wit, of door elkaar....alles is mogelijk! Ik heb minimaal 13 foto's nodig, maximaal 15. Kleurenfoto's kunnen we zelf in zwart-wit of sepia ("ouderwets" bruin) veranderen, andersom niet! Indien u een bepaalde volgorde aan wilt houden (bijv de eerste foto voor januari, de tweede voor februari enz.) kunt u dit hierbij aangeven.      

Indien u niet in de mogelijkheid bent om ze per email te sturen mag het ook over de post. Dan scannen wij ze voor u in. De kosten hiervan zijn €6.00.Vergeet niet een aan uzelf gerichte gefrankeerde envelop in te sluiten met uw naam en adres. dan sturen we de foto's zo snel mogelijk terug.                        

                                DE KOSTEN:

Om de kwaliteit te verbeteren hebben we nog betere apparatuur aangeschaft. Om het geheel minimaal kosten dekkend te houden zijn daarom de prijzen verhoogd, wij hopen dat u hier begrip voor heeft!

Een kalender zoals hierboven beschreven kost € 35,- inclusief verzendkosten. Iedere volgende (zelfde) kalender kost € 25,-. Dus bijvoorbeeld twee dezelfde kalenders zijn samen € 60,-

Echter we kunnen ook de (kant en klare) kalenderpagina's (dus 12 maanden en een voorkant) naar u toe mailen. Waarna u hem zelf uitprint en eventueel laat inbinden. In dat geval betaald u maar: €25,- !!!!! De hele procedure blijft dan dus hetzelfde alleen sturen we de kalender dan niet uitgeprint en ingebonden over de post. Maar de pagina's apart per e-mail! U kunt ze zelf prima op A4 formaat uitprinten en in laten binden bij de copyshop om de hoek.

 

                            ~~~Collages~~~

Verder maken we ook collages van uw eigen foto's!!!! 

Hiervoor hebben we ongeveer tussen de 5 en tien foto's nodig, dit hangt af van uw eigen smaak. Hieronder staan verschillende kleur, sepia en zwart-wit voorbeelden. 

De prijs per stuk is € 16,- incluis verzending.

Voor verdere informatie en uitleg geldt hetzelfde als voor de kalenders. en alles is bespreekbaar. Dus hebt u zelf een leuk idee of wat dan ook. Mail even en we overleggen of dat uitvoerbaar is!

Hier de voorbeelden:

       

 

        

 

Of wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen kindje in "anne geddes" stijl? Zoals ik hier gedaan heb.......Hiervan zijn de kosten € 12 per stuk.

    

             

                                    TOT SLOT................

In principe zijn al uw wensen bespreekbaar. En wij zullen met veel liefde en plezier uw kalender maken. Ik hoop dat u net zoveel plezier heeft met hem te bekijken als wij het met het maken!!!! Klik snel hieronder om de andere voorbeelden te zien!!!

 

 
 
 
[ HOME | WINKELTJE |IVF-DAGBOEK |
COLUMNS | FOTOBOEK | GEDICHTENTUIN ]
[ GEBOORTEKAARTJES | GASTENBOEK | E-MAIL | LINKS ]