Zaterdag 15-11-2008

Schoondijke D1 - Hontenisse D2    5 - 1

Doelpuntenmakers waren Bart 1x, Bagrat 2x, George 1x en Rody 1x.

Vandaag tegen de koploper.

Jongens en meisje als jullie de laatste 3 wedstrijden winnen, dan kunnen jullie misschien nog wel kampioen worden. We moeten zorgen dat we snel scoren, we beginnen meestal goed aan de wedstrijd, maar de bal wil er dan vaak niet in. De gemiste kansen in de beginfase hebben ons al een paar keer de das om gedaan.

Gelukkig was het vandaag anders, Bagrat onze topscoorder maakte zijn reputatie als goalgetter waar en maakte in de 2'minuut al de 1 - 0. Niet veel later volgde ook de 2 - 0 door wederom Bagrat.

In de 12'minuut gaf scheidsrechter Edwin van de Velde een penalty aan Hontenisse. Geerten, die dit seizoen al 3 penalty's gestopt heeft, zette zich schrap om de bal te keren. Hij hoefde echter niet in actie te komen, want de bal vloog ruim over het Schoondijke doel.

Schoondijke was de gehele wedstrijd beter en in de 15'minuut maakte Rody de 3 - 0.

Net voor het rustsignaal kopte George de bal knap in bij de tweede paal en was het al 4 - 0.

George kopt de bal mooi in de verre hoek.

Na de rust ging Schoondijke verder met aanvallen, Hontenisse werd nu echter toch ook een paar keer gevaarlijk. Dit resulteerde in een doelpunt. Een schot op doel werd door Maarten van richting verandert en daardoor was Geerten kansloos 4 - 1.

In de 55' minuut konden onze jongens als nog scoren via Bart 5 -1.

Mannen zoals jullie in de stand kunnen zien, hebben jullie vandaag zeer goede zaken gedaan.

Op naar Terhole.

Zaterdag 01-11-2008

Schoondijke D1 - HVV'24 D3    2 - 2

Doelpuntenmaker was Bart 2x.

SCHOONDIJKE D1 BLIJ MET GELIJKSPEL.

Het weer zat niet echt mee, het was koud en nat. Omdat HVV ook in het geel speelt, moest Schoondijke andere shirts aan. Weet je wat, jullie mogen wel in jullie nieuwe trainingsjasje spelen. Lekker warm en een andere kleur.

Schoondijke begon zo als elke week weer zeer sterk aan de wedstrijd. De aanvallen volgden elkaar snel op. Het was wachten op een doelpunt voor Schoondijke, maar zoals wel vaker krijgen we de bal niet in het doel. De aanvallen zijn telkens prima opgezet, mooie voorzetten en vaak alleen op de keeper. Maar dan dat laatste tikje, dat lukt vaak net niet. Veel schoten door het midden en soms zien we onze medespelers die er net iets beter voor staan, niet staan.

Ruststand bleef daarom 0 - 0.

In de tweede helft starten we wederom zeer sterk en dit keer ging de bal er wel in. Bart kwam door vanaf links en schoot de bal uit een moeilijke hoek in het doel 1 - 0. Vanaf dat moment leek er geen vuiltje aan de lucht (alleen maar regen). We spelden beter en het was wachten op de 2 - 0. Deze viel echter niet aan onze zijde, maar het was HVV dat binnen 5 minuten de 1 - 1 en de 1 - 2 op het bord schoten.

Nog even een eindoffensief van Schoondijke wat gelukkig resulteerde in 2 - 2. Het was wederom Bart die de bal schitterend in de verre bovenhoek schoot.

Nu maar hopen dat onze concurrenten ook de punten gedeeld hebben en op naar de wedstrijd tegen Hontenisse.

Steen D2 - Schoondijke D1  0 - 12

Doelpuntenmakers  waren Amos 2x,  Bagrat 5x, Rowin 1x, Niels 2x, Rody1x en Bart1x.

SCHOONDIJKE D1 SCHIET MET SCHERP.

Na wederom een lange reis richting het oosten, kon er om 11.30 uur afgetrapt worden in Sint Jan Steen tegen de D2-pupillen.

Deze ploeg hadden we thuis met 11 - 0 verslaan.

Het werd daarom zoals verwacht een schiettent op het Steense doel. Alle ploegen in onze klasse zijn aan elkaar gewaagd, alleen Steen is voor de meeste ploegen geen partij. Jammer voor deze jongens.

Na 3 minuten stond de 0 - 1 al op het bord, Amos was de maker. In de 8ste minuut was het Bart die de 0 - 2 maakte en Amos in de 10de minuut de 0 - 3. Steen kwam er maar sporadisch uit, maar in de 12de minuut kregen ze toch een penalty. Geerten die de tweede helft graag wilde gaan voetballen, stopte de penalty zodat de 0 bleef staan. Bij de rust was het al 0 - 6, doelpunten gemaakt door Bagrat 2x 16de en 25ste minuut en Rody 1x in de 0ste minuut.

In de twede helft ging Maarten op het doel staan, hij moest al vrij snel een paar keer reddend optreden. Dit ging hem zer goed af. Schoondijke had op dat moment veel moeite om het doel te vinden. Gelukkig was het Niels die in de 35ste en de 46ste minuut de 0 - 7 en 0 - 8 maakte en vervolgens Rowin in de 50ste minuut de 0 - 9. Bagrat maakte er daarna nog 3, waardoor de eindstand van 0 - 12 op het bord kwam te staan.

Goed gedaan Jongens en Meiden,

volgende week kunnen jullie weer echt aan de bak tegen HVV.

Hopelijk gaat het dan net zo goed als vadaag.

Zaterdag 04-10-2008

Terneuzen D3 - Schoondijke D1  5 - 3

Doelpuntenmakers  waren Amos 1x,  Rody1x en Bart1x.

SCHOONDIJKE D1 DOET ZICHZELF DE DAS OM.

Om 12.00 uur was de aftrap in Terneuzen tegen de D3-pupillen.

Vooraf wisten we dat we door hier vandaag te winnen, dichterbij de koplopers konden komen. Onze directe concurrenten Hontenisse en Terhole speelden op het zelfde tijdstip in Terhole tegen elkaar. Als wij zouden winnen en Terhole ook, dan zouden we met 3 ploegen op 12 punten staan.

We wisten dus waar het vandaag om ging. We begonnen weer zeer goed aan de wedstrijd en Bagrat had in de 1ste minuut al de 0 - 1 kunnen maken, De bal ging echter voorlangs het doel. Bart gebruikte zijn snelheid weer goed, alleen waren de voorzetten vaak net iets te scherp. Toch scoorden we in de 10de minuut de 0 - 1 door Amos.

Niet veel later kwamen Geerten en Wiljam met elkaar in botsing. De scheidsrechter liet het spel gewoon door gaan en terwijl Geerten nog op de grond lag konden de Terneuzenaren de bal gemakkelijk in het doel schieten en werd het hierdoor 1 -1.

Vanaf dat moment waren we denk ik iets te veel met de scheidsrechter bezig, we vergaten te voetballen en de irritatie binnen het veld liep hierdoor op. Terneuzen maakte slim gebruik van de onrust in onze verdediging en maakten als snel de 2 -1.

Lars aan de bal.

Na de rust zouden we dit wel eens even recht gaan trekken. Het liep echter toch net iets anders. De anders zo betrouwbare laatste man van Schoondijke, maakte een inschattingsfout en de 3 - 1 was een feit. Niet veel later stond ook de 4 - 1 op het bord. De moed om te winnen was hierdoor bij een aantal spelers een klein beetje weg. Gelukkig waren er toch nog en paar die het nog wel zagen zitten. We kregen weer wat meer balbezit en in de 45ste minuut maakte Rody met een op de borst aangenomen balletje de 4 - 2. Het kan nog jongens gewoon door blijven vechten. Bart maakte na weer een zelf opgezette aanval de 4 - 3.

Bart scoord zijn eerste van dit seizoen.

De kansen bleven komen op de 4 - 4, maar zoals altijd in het voetbal valt het doelpunt dan aan de andere kant 5 -3. Dit was tevens de eindstand.

Jammer jongens, misschien moeten we het niet te snel opgeven. Toch hebben jullie allemaal weer goed jullie best gedaan. We nemen nu even 2 weekjes vakantie en dan gaan we er weer tegen aan.

Zaterdag 27-09-2008

Schoondijke D1 - Terhole D1  4 - 1

Doelpuntenmakers  waren Bagrat 2x, Rowin 1x en Amos 1x.

Zaterdag 20-09-2008

HVV'24 D3 - Schoondijke D1  1 - 3

Doelpuntenmakers  waren Bagrat 1x, Rowin 1x en Amos 1x.

Na weer een lange reis komen we om 12.00 uur aan in Hulst. Het is stralend weer en we hebben er allemaal veel zin in.

De start van Schoondijke is weer zeer flitsend, de bal wordt goed rond gespeeld en de kansen stapelen zich op. In de 8ste minuut is het raak, uit een goed ingedraaide corner van Amos. De keeper zat er wel een beetje naast, maar dat vonden wij natuurlijk niet zo erg 0 - 1.

HVV komt er maar zelden uit, waardoor Geerten niet echt veel te doen heeft. Zijn concentratie was even weg, waardoor hij de bal ver buiten zijn 16 mtr. gebied in zijn handen pakt. De vrije trap ging gelukkig ver naast.

Rowin dolde zijn mannetje weer keer op keer. Na een goede pass van Amos speelde hij weer zijn man uit en schoot de bal mooi in de verre hoek 0 - 2.

Geerten had in de eerste helft niet veel te doen, maar op de momenten dat het nodig was dan stond hij zijn mannetje.

Tot de rust veranderde de score niet meer.

Direct na de thee was het HVV die het best uit de starblokken kwamen en hierdoor de aansluiting weer gevonden hadden  1 - 2. Het leek wel of Schoondijke hier een beetje van geschrokken was. HVV werd steeds beter en de 2 - 2 hing in de lucht. De verdediging van Schoondijke dekten even niet kort genoeg. Gelukkig was de afronding van HVV niet zo best waardoor de voorsprong behouden kon worden.

De laatste 10 minuten waren gelukkig weer volledig voor Schoondijke. Bart ging een aantal keren goed door op rechts, maar zijn voorzetten werden niet goed ingeschoten door Bagrat.

Hij had ook wel wat pech met zijn schoten, waardoor de bal op de paal kwam.

25ste minuut, Niels geeft goed voor en Bagrat kopt de bal goed in 1 - 3.

Jongens en Meisje, jullie hebben weer goed jullie best gedaan.

Volgende week tegen Terhole moeten we weer flink aan de bak.

Zaterdag 13-09-2008

Schoondijke D1 - Steen D3  11 - 0

Doelpuntenmakers  waren Bagrat 5x, Rody 2x, Niels 2x, Rowin 1x en George 1x.

Vandaag de eerste thuis wedstrijd op groot veld.

We gaan winnen vandaag ging het tijdens de warming-up.

Schoondijke startte zeer flitsend aan de wedstrijd, na 8 minuten spelen kwam Steen pas voor de eerste keer in het zestien meter gebied van Schoondijke. Het goede aanvalspel van Schoondijke resulteerde in de 10 de minuut pas tot het eerste doelpunt. Bagrat scoorde de 1 - 0. Hieraan waren al diverse goed uitgespeelde kansen vooraf gegaan. Rody kwam een paar keer goed door aan de linkerkant . Niet lang na het eerste doelpunt was het wederom Bagrat met de 2 - 0. Het spel werd daarna steeds beter, Bart speelde de wedstrijd van zijn leven. Hij kwam meerdere malen goed door langs de rechtse kant.

15 minuut uitval van Steen, Geerten die tot dan toe nog niet echt veel te doen had gehad, Nam tijdens het uitkomen de spits van Steen mee. Penalty oordeelde de scheids. Die bal is voor jou Geerten, ging het vanaf de kant.

En ja hoor Geerten stopte de penalty en de nul bleef op het bord.

Bagrat ging hierna gewoon door met scoren 3 - 0, daarna was het Rody die zijn doelpuntje mee pikte 4 - 0. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het Rowin die de 5 - 0 maakte en daarna was het de beurt aan Niels om te scoren 6 - 0. 10, 10, 10 scandeerde het publiek. Bagrat scoord zijn 5de doelpunt.

Bagrat maakte de 7 en 8 - 0 en vervolgens scoorde Niels met een verwoestend schot zijn 2de. Daarna kwam er een periode waarin Steen een paar keer gevaarlijk voor het Schoondijkse doel kwam, maar onze verdediging stond vandaag als een huis. Wiliam gaf vandaag geen meter prijs.

Maar toch was het weer Schoondijke die scoorde, George maakte de 10 - 0.

Nog was het niet genoeg, Rody maakte ook zijn tweede en zette daarmee de eindstand van 11 - 0 op het bord.

Heel goed gespeeld jongens ga zo door.

Zaterdag 06-10-2008

Hontenisse D2 - Schoondijke D1  4 - 2

Doelpuntenmaker  was Bagrat 2x.

Zaterdag 06-10-2008.

We vertrokken om 8.30 uur aan de lange reis richting Kloosterzande.

10.45 uur aftrap door Hontenisse.Deze wedstrijd was de eertse officiele wedstrijd op een groot veld voor onze jongens en meiden van de VVS D1.

Schoondijke was al direct gevaarlijk voor het doel, schoten van Bart en Rody misten het doel maar net.

Eerste uitbraak van Hontenisse betekende echter direct de 1-0. Daarna waren we een beetje angeslagen en de organisatie was volledig weg. Het duurde daarom niet lang voor de 2 - 0 achter Geerten in het doel lag. Dit doelpunt kwam tot stand door een misverstand tussen Niels en Geerten.

Een paar kleine verschuivingen in het elftal zorgde ervoor dat we nog meer in balbezit kwamen. Uit een prima aanval wist Bagrat de 2 -1 achter de keeper van Hontenisse te schieten.

In de rust kregen de kinderen thea ipv limonade, ook dit was natuurlijk een hele nieuwe ervaring.

In de tweede helft kwamen uit een ingekopte corner al snel op een 3 - 1 achterstand.

Gelukkig pakten we weer snel de draad terug op en kon Bagrat zijn tweede van de dag maken uit weer een prima voorzet van Rowin 3 - 2.

Daarna bleef het betere van het spel voor Schoondijke, de bal ging er echter niet in. Ballen op de paal en lat en de diverse schoten op het doel werden steeds weer goed tegengehouden door de keeper van Hontenisse.

In de laatste 5 minuten kregen we nog een corner. Wiliam mocht met zijn lengte ook mee naar voren. De bal kwam echter niet bij hem terecht maar bij een speler van de tegenstander. De bal werd direct diep gespeeld op de spits die bij afwezigheid van Wiliam een vrije doorgang naar het doel had en niet faalde toen ze alleen op Geerten af kwam. Eindstand 4 - 2.

Een gelijk spel had er zeker ingezeten, maar ondanks het verlies hebben we jullie toch al zeer veel geleerd.

Succes in de volgende wedstrijd. Groetjes Hans.

Sluis E1 - Schoondijke E1  4 - 5

Doelpuntenmakers  waren Rody 3x en George 2x.

Zaterdag 19-04-2008

Schoondijke E1 - Hoek E1    1 - 2

Doelpuntenmaker  was Romy 1x.

Zaterdag 12-04-2008

Schoondijke E1 - Groede E1    4 - 0

Doelpuntenmakers  waren Rowin 2x, George 1x, Christof 1x en Bagrat 1x.

Zaterdag 05-04-2008

Schoondijke E1 - Terneuzen E2    5 - 2

Doelpuntenmakers  waren Niels 2x, George 1x, Christof 1x en 1x ed .

Donderdag 01-04-2008

Breskens E1 - Schoondijke E1     3 - 3

Doelpuntenmakers  waren Rowin 1x, Geerten 1x en Niels 1x.

3 - 3 van Rowin.

Zaterdag 15-03-2008

Schoondijke E1 - Sluis E1     2 - 2

Doelpuntenmakers  waren Niels 1x en Christof 1x.

Een terechte uitslag van een gelijk opgaande wedstrijd. De beide keepers zorgden er voor dat de scores niet hoger werden.

Zaterdag 08-03-2008

Hoek E1 - Schoondijke E1    3 - 0

Zaterdag 23-02-2008

Schoondijke E1 - Groede E1     2 - 0

Doelpuntenmakers  waren Rody 1x en Rowin 1x.

Geerten was vandaag niet te passeren.

Rowin maakt de 2 - 0 voor Schoondijke.

Zaterdag 16-02-2008

Terneuzen E2 - Schoondijke E1     4 - 6

Doelpuntenmakers  waren Rody 2x, George 2x en Geerten 2x.

Na de lange reis naar Terneuzen konden de jongens en meisjes het verlies van vorige week goed gaan maken tegen Terneuzen E2.

Het verschil in lengte tussen de spelertjes blijkt ook in Terneuzen het geval te zijn. Het was zeer koud omdat er een Oostenwind over het veld waaide, daarom besloten de beide coaches om met 9 tegen 9 te gaan spelen.

Schoondijke begon goed aan de wedstrijd en na 4 minuten scoorde Rody de eerste goal 0 - 1. Terneuzen kwam er na 10 minuten pas voor het eerst uit, maar dit resulteerde dan ook direct in een doelpunt 1 -1. George scoorde daarna snel de 1 - 2 en Geerten de 1 - 3. Dit was tevens de ruststand.

Het leek een gemakkelijke overwinning te gaan worden, maar daar kwam de tweede helft toch wel verandering in. Terneuzen had van keeper gewisseld. De kleinste man in het veld had plaats genomen onder de lat. Hij liet zich echter niet al te gemakkelijk passeren. De meeste schoten van Schoondijke waren niet tussen de palen. Rowin had een paar keer pech en Bagrat miste het doel op een haar na.

Toch wist George het gaatje te vinden en scoorde hij de 2 - 4. Terneuzen kwam er maar een paar keer uit via de counter. Deze uitvallen leverden hen echter telkens een doelpunt op. Al snel was het 3 - 4.

Gelukkig maakte Rody de 2 - 5 en Geerten de 2 - 6. Terneuzen wist nog 1 keer te scoren, waardoor er een eindstand van 4 - 6 op het wedstrijdformulier kwam te staan.

Schoondijke E1 speelde een goede wedstrijd, maar ze krijgen te gemakkelijk doelpunten tegen.

Volgende week tegen Groede kunnen jullie weer flink aan de bak. Hopelijk gaan ze er dan niet zo gemakkelijk in bij ons. Succes jongens en meisjes.

Aardenburg E1 - Schoondijke E1      4 - 10

Doelpuntenmakers waren Bagrat 4x, George 3x, Christof 1x. Niels 1x en Geerten 1x

Schoondijke E1 begon iets te slap aan de wedstrijd waar door ze al snel tegen een 2 - 0 achterstand aankeken, gelukkig werd de stand nog voor het rust signaal gelijk getrokken 3 - 3 ruststand.

Na wat tactische aanwijzingen van de coaches, kwam Schoondijke E1 al snel op voorsprong en de uitslag werd gaande weg de wedstrijd steeds beter in het voordeel van Schoondijke E1.

Jongens en meisje (Romy was afwezig), jullie hebben het zeer goed opgepakt in de tweede helft. Dit geeft zeer veel vertrouwen voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen Groede E1.

Bij een gelijk spel of winst zijn jullie kampioen, als er verloren wordt van Groede E1 dan staan we gelijk in aantal punten. Groede heeft echter een beter doelgemiddelde, waardoor zij dan de meeste kans maken op het kampioenschap.

Nog een paar weekjes wachten, de wedstrijd van 17 November is verplaatst naar 24 November.

Zaterdag 13-10-2007

Biervliet E1 - Schoondijke E1      8 - 6

Doelpuntenmakers waren Bagrat 1x, George 3x en Geerten 4x.

Schoondijke speelde een zeer goede eerste helft met goed verzorgt voetbal.

De tweede helft miste Schoondijke echter de discipline om de organisatie op orde te houden,

waardoor de tegenpartij nog dicht in de buurt kon komen, van 8 - 2 naar 8 - 6.

Toch weer winst en weer een stapje dichter bij een mogelijk kampioenschap.

Jongens pak het tegen Sluiskil weer op, bij winst hebben we in de thuiswedstrijd tegen Groede

genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden.

Zaterdag 06-10-2007

Corn Boys E1 - Schoondijke E1      2 - 6

Doelpuntenmakers waren Rody 1x, Bagrat 2x, George 2x en Geerten 1x.

Amel keepte wederom een prima wedstrijd.

Zaterdag 22-09-2007

Sluiskil E1 - Schoondijke E1      2 - 10

Doelpuntenmakers waren Rody 4x, Romy 1x, Bagrat 3x, Niels 1x en Geerten 2x.

FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD

Schoondijke E1 - Aardenburg E1      10 - 4

Doelpuntenmakers waren Rody 3x, George 3x, Bagrat 2x, Rowin 1x en Geerten 1x.

Zaterdag 15-09-2007

Biervliet E1 - Schoondijke E1      6 - 9

Doelpuntenmakers waren Megan 1x, George 2x, Bagrat 1x, Geerten 4x en 1x ed.

De wedstrijd gonsde op en neer, dit kan ook bijna niet anders met zo'n uitslag.

Geerten was de man van de wedstrijd met zijn 4 goals.

Heel goed gedaan jongens en meiden. We staan nu 4 punten voor op de nummer 2.

Ga zo door.

Zaterdag 08-09-2007

Groede E1 - Schoondijke E1      3 - 4

Doelpuntenmakers waren Rowin 1x, George 2x en Geerten 1x.

Het was een zeer spannende wedstrijd die tot de voorlaatste minuut gelijk op ging.

In de laaste minuut maakte George het winnende doelpunt, waardoor Schoondijke E1 nog geen punten heeft verloren.

3 - 4 door George in de laatste minuut.

Zaterdag 01-09-2007

Schoondijke E1 - Corn Boys E1    3 - 0

Doelpuntenmakers waren Bagrat 1x, George 1x en Christof 1x.

----------------------------------------------------------

Zaterdag 21-04-2007

Schoondijke E1 - Spui E1    12 - 2

Doelpuntenmakers waren Bagrat 3x, Geerten 2x, Rody 3x, George 2x, Christof 1x en Niels 1x.

De E1 heeft zijn laatste wedstrijd met ruime cijfers gewonnen en zijn hierdoor de terechte kampioen.

Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd.

Corn. Boys E1 - Schoondijke E1    4 - 4

Schoondijke E1 houdt de spanning er flink in door punten te verspelen in Sas van Gent.

Tot 5 minuten voor tijd stonden onze jongens nog met 4 - 1 voor. Deze voorsprong werd echter

uit handen gegeven in de laatste minuut. Ze staan nog steeds 1 punt voor op de nummer twee Sluiskil,

maar moeten nu de laatste thuiswedstrijd winnen om het kampioenschap als nog te pakken.

Doelpuntenmakers waren Bagrat 1x, Geerten 1x, Rody 1x en Niels 1x.

Zaterdag 14-04-2007

Schoondijke E1 - Oostburg E2    9 - 2

Doelpuntenmakers waren Bagrat 3x, Geerten 1x, Rody 2x, Amel 1x, Niels 1x en George 1x.

Zaterdag 07-04-2007

Schoondijke E1 - Corn. Boys E1    7 - 2

Doelpuntenmakers waren Bagrat 3x, Geerten 1x, Rody 1x en George 2x.

George maakt 1-0

Bagrat maakt 3-1

Zaterdag 31-03-2007

Schoondijke E1 - Sluiskil E1    4 - 4

Doelpuntenmakers waren Geerten 1x, Rody 2x en Niels 1x.

Zaterdag 24-03-2007

Breskens E3 - Schoondijke E1  2 - 11

Doelpuntenmakers waren Geerten 3x, Bagrat 2x, Rody 3x, George 2x en Niels 1x.

Zaterdag 17-03-2007

Schoondijke E1 - Breskens E3  9 - 1

Doelpuntenmakers waren Geerten 3x, Bagrat 2x, Rody 2x, George 1x en Niels 1x.

Zaterdag 10-03-2007

Spui E1 - Schoondijke E1  1 - 11

Doelpuntenmakers waren Bagrat 5x, Rody 2x, George 3x en Wendy 1x.

Zaterdag 10-02-2007

Oostburg E2 - Schoondijke E1  0 - 10

Doelpuntenmakers waren Bagrat 4x, Rody 3x, Niels 2x en Christof 1x.

George heeft 7x een assist gegeven.

Zaterdag 03-02-2007

Sluiskil E1 - Schoondijke E1  3 - 3

Schoondijke E1 pakt eerste punt.

Vandaag moesten we in Sluiskil voetballen, het was heel mooi weer.

Hans had ons voor de wedstrijd verteld dat we wel kans hadden om van deze tegenstander te winnen.

We begonnen goed aan de wedstrijd en na 5 minuten was het 0 - 1 door George.

Megan in de achtervolging.

We bleven goed spelen en maakten als snel de 0 - 2 door Bagrat.

In de tweede helft begonnen we een beetje slap waardoor het al snel 1 - 2 werd en niet lang daarna 2 - 2.

Bagrat maakte gelukkig de 2 - 3, maar in de laatste 5 minuten maakte Sluiskil nog gelijk.