Dit jaar maken de Schuimzakken de 4e divisie onveilig

Uitslagen staan onder de knop "uitslagen competitie"

voor de stand in het klassement zie de ZDF-site


26 maart 2012

De Goede Verwachting - Scumbags

10 - 3

Maar niet al te veel vuil aan woorden maken....

we zijn gewoon geen maandagdarters.


16 maart 2012

Scumbags - DT De Bounty

13 - 0

Bij zo'n stand worden de statistieken er nog eens bijgepakt:

30 november 2007 hadden we eveneens de maximale score

tegenstander is even niet belangrijk

Betekent dat we om de 5 jaar eens kunnen pieken, vogelpieken wel te verstaan.


6 feb 2012

Domburgs Dartteam 2 - Scumbags

4 - 9


3 feb 2012

De Lamme Goedzak - Scumbags

5 - 8

Op naar Vrouwenpolder, glibberend en glijdend door een pak sneeuw wat Nederland weer overhoop deed gooien. Maar met Dré als BOB en een schone N57 hoefden de Schuimzakken zich geen zorgen te maken. Een hartelijk welkom hadden we in ieder geval door de uitbater van De Lamme Goedzak die in plaats van het traditionele koekje bij de koffie wat sterkers schonk bij de koffie. Argwanend waren we wel, aangezien wij het vermoeden hadden dat dit te maken had met verdoving van de tegenstander, maar achteraf pratend zou de keuze van de barman anders lopen dan gedacht...

Het zou nog een zware strijd worden in de 501. LTJ die een behoorlijk pittige wedstrijd had tegen Sandra die formidabel stond te gooien. De triple 20's bleven rond de oren van onze langste strijder vliegen, maar met een 2-3 winst wist hij het vrouwelijk geslacht uiteindelijk toch de baas te blijven. Dee had wat meer moeite met zijn zwagerbroer Henk die toch beduidend beter was in zijn scores en uiteindelijk ook zijn uitworpen: 3-1 naar Vrouwenpolder. Barney maakte er net als LTJ een spannende pot van tegen Mario die enigszins in de war werd gebracht en behoorlijk moeite kreeg met zijn dubbels met achter hem een op oude klassiekers swingende Barney die na een 2-2 met 1 pijl op de tops de wedstrijd naar zich toetrok. S had uiteindelijk minder moeite met Roy: 1-3. Iets wat we weinig gewend zijn, maar we stonden voor met 1-3!

Bij de koppels waren Dré en S die 2 punten naar binnen konden halen. Knappe wedstrijd van deze Schuimzakken was tegen het koppel Roy/Mario waarbij er in een hopeloze situatie een come-back plaatsvond na een 2-0 achterstand. LTJ/Barney konden het daarentegen niet bolwerken tegen dezelfde Roy-Mario. Ook na een wissel van LTJ door Dee kon niet voorkomen dat er een 2e punt naar DLG tegen het koppel pa Henk/dochter Sandra. Zo bleven de Schuimzakken redelijk veilig met 3-5 voorlopen.

Tactics zou wederom een zware dobber worden. LTJ kon zijn partij tegen Henk met winst afsluiten, maar op het andere bord stond Sandra wederom d'r pijlen te gooien ditmaal tegen Dee, die op sommige momenten even de billen moest knijpen, niet om edele gassen binnen te houden, maar om op hetzelfde niveau te komen van zijn tegenstandster. Gelukkig voor Dee had in de 3e leg Sandra behoorlijk wat moeite om die ene match-bull te gooien. Dee, ook al een paar beurten ploeterend op de bull waarvan hij er nog geen een had, met punten achterstaand en nog een 10 open, kreeg waarschijnlijk een teken van een overvliegende Vlaamse geest boven het café, want vanuit het niets verdwenen er 1 pijl in de enkele en 2 pijlen in de dubbele bull, waardoor de kansen plotsklaps omgedraaid werden. In de volgende beurt zijn bord volgooiend met die ene 10, moest Dee ook iedereen even aankijken waar dit nou weer vandaan kwam.

S en Dré zouden vervolgens het onderspit delven tegen Mario en Roy. Eerlijk gezegd een prestatie van Roy tegen onze tacticskoning Dré, maar die zat waarschijnlijk als BOB teveel met zijn gedachten op de terugreis naar Vlissingen. De voorsprong van 5-7 stond wel!

Zo moeilijk als het de gehele avond ging, we waren er nog niet vanaf met de bierronde. Met een redelijk voorsprong werd er naar het einde gegooid, ware het niet dat DLG terugkwam met 4 beuren boven de 80 waardoor er toch weer buikkrampen begonnen te ontstaan over de afloop van deze o zo belangrijke teamronde. Maar Dré die behoorlijk ontdaan was van zijn verlies in de tactics kon zijn avond weer behoorlijk goedmaken bij zijn maatjes door een mooie enkele 20, enkele 10 en DUBBEL 5 te gooien waardoor de kosten van dit gerstenat uiteindelijk in Vrouwenpolder bleven.

Vermoeid en versleten na deze veldslag werd er maar besloten om aan te schuiven aan de bar van het etablissement wat ondertussen ook al volgelopen was met oudere en jongere jeugd. Bij knipperende discolampen en muziek die toch in de loop van de avond moderner was geworden, konden we zo ook eens een sluitingstijd in Vrouwenpolder meemaken.

 


23 dec 2011

dé battle waar we een half jaar naar uitgekeken hebben

Scumbags - Gompy II


1 dec 2011

Scumbags - 2x Bellen in de Wicked

9-4Scumbags al eens van dichtbij bekeken?

Houdt de muis op de foto...

 

Sorry, your browser doesn't support Java(tm).

 


De Schuimzakken zijn wederom na 5 jaar in de smaak gevallen bij

Omroep Zeeland, ditmaal in het programma "Weekend" van Bert v.d. Es

Onderdeel in het programma was de Sportclub Competitie in de Souburg Arena

De live uitzending was zaterdag 13 maart om 11.30 uur

Klik op het logo om het interview te beluisteren (4,3 MB):

 

Deze site is in de smaak gevallen bij Omroep Zeeland!

De Scumbags zijn benaderd om in 5 minuten telefonisch dit darthol verder te belichten in

het onderdeel "De Zeeuwse Link" van het radioprogramma "Afgaand Tij".

Datum van uitzending was donderdag 3 februari 2005 om 16.20 uur

Klik op het logo om het interview te beluisteren (3,7 MB)


ARCHIEF Schuimzakken Journaal

nr. 1

25 sep 2004

nr. 2

9 okt 2004

nr.3

23 okt 2004

nr. 4

9 nov 2004

nr. 5

21 nov 2004

nr. 6

14 dec 2004

nr. 7

11 maart 2005

nr. 8

22 maart 2005

nr. 9

3 okt 2005

nr. 10

8 dec 2006

nr. 11

17 jan 2007

       

Scumbags zijn:


Dré


Gompy


"S"


LTJ


Barn the Brave


Jol


Mack the Black


Dee


 

 

 

 

 

 

 

 

IN MEMORIAM

ELISE

1970-2006