SCHUIMZAKKEN JOURNAAL  

Nieuws- en Gossip uitgave van dartteam the Scumbags. De redactie stelt zich niet verantwoordelijk voor uitspattingen, aantijgingen en uitlatingen die in deze nieuwsbrief verschijnen. De redactie bestaat ook maar uit mensen die vanuit hun beleving de dartwereld aanschouwen.

1e jaargang, nr. 1  

zaterdag 25 september 2004

     

 DRAMATISCHE START VOOR SCUMBAGS

 

NIEUWE AANWINST MAAKT DEBUUT

23 september 2004

 

Peter "S" Snaaijer

WICKED - Voor de leden van het team waren het waarschijnlijk de gewenningen die parten speelden na de lange zomerstop. Het was niet de locatie op zich, want de Wicked is deze zomer ruim bezocht geweest in verband met de zomeravondspelen. Alleen Dré en S zouden 1 leg pakken in de koppels tegen onze eerste tegenstander Midcity 1 uit Goes. De overige 12 legs, inclusief bierronde zou vrij gemakkelijk naar de tegenstander vallen. Alleen Dee zou het lukken met een minimaal verschil te verliezen.

Het geheel verliep in een vrij strak tempo, iets wat de Scumbags al meer ervaren hebben in het vorige seizoen met de betere teams. Maar om 11 uur al klaar zijn, was wel erg vroeg, waardoor besloten werd om een minivergadering te beleggen na de wedstrijd. Waar het over ging, weet niemand meer. Het zou heel vaag gegaan zijn over de wedstrijd volgende week, over de nieuwe aanwinst S, alias Peter Snaaijer, over herinneringen over de Open Antwerpen, over Midcity, omdat ze toch al weg waren, over hoe goed we wel niet zouden zijn als we tussen de wedstrijden nog eens zouden oefenen.

Onderin het klassement beginnen en langzaam naar boven klimmen hierin was dan ook de uitdaging voor het komend seizoen...

Volgende week kunnen de Scumbags aantreden in hun 2e competitiewedstrijd. Hiervoor dient er afgereisd te worden naar hét mosseldorp van Zeeland Yerseke. Tegen Veerhuis 1 zal een poging gewaagd worden verder in het klassement te stijgen.

 

 

VLISSINGEN - Na jarenlange onderhandeling was daar het moment dat de woorden in het contract omgezet konden worden in daden. 23 september was de dag die nog lang in het geheugen van de bijna 40-jarige Peter gegriefd zullen staan, de eerste wedstrijd in het team van de Scumbags. Peter heeft hiervoor een strenge keuring moeten doorlopen waaronder hij op diverse vlakken getest is.

Hier vielen enkele modules onder, waaronder het kunnen ontluchten van onder- en bovenopeningen van het menselijk lichaam. Dit in verschillende categoriën variërend van flinke decibels tot stiekeme geluidloze pufjes met veroorzaken van penetrante geuren. Peter is getraind in de aanloopperiode in het nemen van voedsel die deze activiteiten optimaal kunnen beïnvloeden. Zo heeft Peter tevens ervaring opgedaan met de smoelenscanner zodat hij zich, zonder er als een Chippendale uit te zien, zich bij de Scumbags kon voegen. De redactie wenst hem hierbij een vruchtbare carrière toe.

Peter vóór zijn overstap naar de Scumbags

foto: B&B Productions BV

HEINEKEN EN SCUMBAGS VERLIEZEN GROOTSTE AFNEMER

23 september 2004

(van onze paparazzi-journalist)

VINKEVEEN - Heinekens grootste afnemer in het goudkleurige nat is vandaag op 53-jarige leeftijd overleden, net op het moment dat er transacties liepen om Hazes in het team op te nemen.

Al jaren lopen de Scumbags tegen een lage bierrekening aan te hikken, toen enige tijd geleden onder een paar potten gerstenat het idee geboren werd  om deze BN'er naar Vlissingen te trekken. Ook wetende dat André toch al enige tijd in de dartwereld actief is met sponseren van bekende vrouwelijke dartsters, veelal optredend in een geel shirt met het inmiddels bekend geworden Hazes-logo.

Onze eigen Barn the Brave kwam op deze dag, en op de eerste dartavond van het nieuwe seizoen, met donkergekleurde brillenglazen binnen. Hij moest dan ook getroost worden door zijn teamgenoten en de gedachte werd meegegeven dat de Scumbags hun eigen André (Hartoog) hebben, laten we maar zeggen: de 'andre' André. Proost (onze) Dré!

 

In de volgende editie van het Schuimzakken Journaal hopen wij een exclusief interview met Peter "S" te kunnen publiceren.

 

Hier had ook uw advertentie kunnen staan...

  (advertentie)

BORSTVERGROTING DOOR

HANDOPLEGGING SCUMBAGS

NÚ €1,50

(NIET GOED = GELD TERUG!)

 
   

Copierecht © DROMPIE FACTORY 2004