SCHUIMZAKKEN JOURNAAL  

Nieuws- en Gossip uitgave van dartteam the Scumbags. De redactie stelt zich niet verantwoordelijk voor uitspattingen, aantijgingen en uitlatingen die in deze nieuwsbrief verschijnen. De redactie bestaat ook maar uit mensen die vanuit hun beleving de dartwereld aanschouwen.

1e jaargang, nr. 3  

zaterdag 23 oktober 2004

     

Geurstof tegen lastige darters

uitvinding door Barn the Brave

 

BABS LEIDT SCUMBAGS AF

PC De Zwaan -Scumbags: 9-4

VLISSINGEN – Barn the Brave, alias Johnny Ruben, heeft een middel gevonden om de snelle voortplanting van lastige tegenstanders in de dartwereld tegen te gaan. Dat meldde hij gisteren vanuit de Roosevelt Academie in Middelburg. Lastige darters teisteren het zuidwesten van Zeeland.

De wetenschapper heeft ontdekt dat wanneer je bepaalde darmspieren ontspant je een bepaald feromoon afscheidt. Deze geurstof voorkomt niet alleen de voortplanting van deze minder populaire dartgroep, maar verdrijft tevens reeds aanwezige lastige darters, zodat de normale darter, waaronder Johnny zich schaart, het rijk voor zich alleen heeft. Zo heeft hij ontdekt dat er diverse variaties zijn in concentratie van de geurstof.

“Het is niet altijd even gemakkelijk geweest in de analyses die ik gemaakt heb”, weet Barn te vertellen, duidelijk nog vermoeid na maanden research die hier vooraf gegaan zijn. “Je moet je voorstellen dat je lichaam zich in verschillende houdingen moet nestelen om de ideale hoek te krijgen waarin de endeldarm zich het beste kan ontspannen. Zuiver horizontaal op je rug liggen is een vereiste. De knieën 42 cm. uit elkaar en exact ter hoogte van je navel geven de beste resultaten. Nog maar te zwijgen over de nauwkeurigheid van de persdruk”.

Na een bijzondere operatie is Barn the Brave er in geslaagd de geproduceerde gassen opnieuw te comprimeren ten behoeve van vulling in spuitbussen. De productie is inmiddels in volle gang. Een synthetische variant van deze geurstof, die vanaf heden volop verkrijgbaar is, kunnen vele lastige darters tegelijkertijd verdrijven zodat deze zich minder snel voortplanten. ANP/AFP

Barn the Brave op de Academie in zijn vele pogingen  die uitgeprobeerd zijn om uiteindelijk de ideale houding te ontdekken.

 

TE WEINIG CONDITIE TEGEN HART 2

Scumbags - Hart 2: 5-8

WICKED, 15 oktober. Wederom is het de Scumbags niet gelukt winst te behalen, ditmaal tegen het Middelburgse Hart 2.

De wedstrijd zou gelijk oplopen met een 2-2 na de 501 en een 4-4 na de koppels 701. Ondanks de toegestroomde supporters, de meeste afkomstig uit het Gompy-team, konden de Schuimzakken het niveau niet vasthouden om gelijkwaardig de wedstrijd voort te zetten. Met slechts 1 winstpartij in de tactics en een bierronde die naar Hart ging moest het Middelburgse team gefeliciteerd worden met hun 5-8 overwinning. 5 punten die overigens genoeg waren om van de laatste plaats in het klassement los te komen. Enig optimisme heerste er daarentegen wel in het Vikingenkamp. Enkele berekeningen in de statistieken laten zien dat er progressie in de competitie zit. De 1e competitiewedstrijd was een 1-12 verlies, de 2e wedstrijd eindigde in een 3-10, terwijl bovengenoemde wedstrijd een 5-8 op het papier zette. Theoretisch betekent dit dat de volgende wedstrijd tegen de Zwaan in Philippine op 21 oktober een winst van 7-6 zou opleveren.

 

21 oktober 2004

Phillipine - De Scumbags zijn klaarblijkelijk niet opgewassen tegen afleidingstactieken van de tegenstander in de vrouwelijke vorm. Hoewel de Schuimzakken met enige regelmaat alles in de strijd gooien om het de tegenstander moeilijk te maken op psychisch gebied, kregen ze in het mosseldorp een koekje van eigen deeg.

Met een geringe voorsprong van 1-3 na de 501 door een winst van Mack the Black, leek het na de eerste 2 winstpartijen in de koppels er uit te gaan zien dat er een gelijkspel aan kwam. Geheel onverwachts werd door de Zwaantjes de kroegbazin Barbara "BABS" ingeroepen om de wedstrijden vanaf de zijlijn mee te volgen. Geheel onduidelijk was het of het de parfum was, de dwingende ogen of het algehele charisma, maar de Schuimzakken waren wel degelijk geïntimideerd. 2 volgende verliespartijen in de koppels en nog slechts 1 winst in de Tactics, wederom door Mack, zou ervoor zorgen dat bij overmaat van ramp ook de bierronde aan de overkant bleef.

 

 

EXCLUSIEF INTERVIEW met...

PETER "S" SNAAIJER

In Schuimzakken Journaal 1 van 25 september jl. is melding gemaakt van de nieuwe aanwinst "S", alias Peter Snaaijer. In een niets onthullend interview zijn aan S. vijf vragen gesteld waardoor zijn ware aard naar boven is gekomen:

Hoe heb je het in godsnaam in je hoofd gehaald om bij de Scumbags te gaan darten?

Ik zocht een team, waar ik mezelf kon zijn. Waar niet naar uiterlijk gekeken werd, waar mijn dampen gewaardeerd werden en waar mijn dartkracht op waarde werd geschat. Dit alles vond ik bij de Scumbags. 

De Scumbags hebben een zware selectieprocedure waar je uiteindelijk doorheen gekomen bent. Hoe kijk je op deze periode terug? Heb je er iets aan overgehouden?

Ik ben allereerst 2 maanden in trainingskamp gegaan. Het was zwaar, maar ik had het er voor over. Als je eenmaal de status van Scumbag bereikt heb, dan weet je waarvoor je het gedaan heb. Het enige wat ik er aan overgehouden heb is een klein traumaatje, maar daar bezoek ik nu 2 x in de week een psychiater voor, dus het valt allemaal wel mee .

Heb je veel plastische chirurgie moeten toepassen om er als een Scumbag uit te zien?

Ik had het geluk dat mijn uiterlijk niet aangepast hoefde te worden. De lelijkheid straalde volgens het selectieteam van mijn gezicht af.  

Hoe denk je het dal te bereiken in een dergelijk team?

Op zich moet dat geen echt probleem geven. als ik de rest van het team bekijk, zit ik er al dicht tegenaan. Iets meer doorzettingsvermogen van mij en ik bereik het dieptepunt binnen 2 maanden.

Je bent door de coach reeds enkele wedstrijden opgesteld geweest. Hoe is de sfeer in de ploeg, zijn er bijvoorbeeld zaken waar je je eigen aan ergert en stinken je medespelers echt zo?

Tuurlijk erger ik mij hier aan dingen. er was gezegd dat mijn medespelers erg zouden stinken, maar dat valt in mijn ogen te veel mee. Ook hebben we al punten gehaald, hier had ik nooit op gerekend. Voor de rest vind ik het maar een dooie boel. Er wordt in mijn ogen te weinig gedronken, gegeten, geboerd en gescheten. Ik hoop dat dat snel verandert, zodat we tenminste een stinkend dartjaar kunnen gaan meemaken.

 
was getekend,
S

 

   

Kopijrecht © DROMPIE FACTORY 2004